.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен

Кой изпитва по-силен оргазъм? Как мислите?

Тука една друга тема ме накара да се замисля кой всъщност изпитва по-силни оргазми - момчетата или момичетата? Ясно е кой изпитва по-често, ама пък дали това не е за сметка на силата на оргазма? То е ясно, че никой не може да отговори на тоя въпрос, ама да си почешем клавиатурите малко.
    Според мен поне жените свършват по-силно - поне така ми струва от личните ми наблюдения - доста по-силни спазми, направо гърчове и са доста по-неадекватни от мен след оргазъм, но това си е мое мнение

Re: Кой изпитва по-силен оргазъм? Как мислите?

Според мен поне жените свършват по-силно - поне така ми струва от личните ми наблюдения - доста по-силни спазми, направо гърчове и са доста по-неадекватни от мен след оргазъм, но това си е мое мнение[/quote]

tova e za6toto rqdko ni se slu4va,a ne kato pri vas vseki put ))
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Мега фен Аватара на amatorium
    Kogato prustcheto pocheshe uhoto, na koe mu stava po hubavo? Na prustcheto ili na uhoto?
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Kogato prustcheto pocheshe uhoto, na koe mu stava po hubavo? Na prustcheto ili na uhoto?

tva mi go razpraviashe bivshiiat )) vse vie ste oshteteni nachi tctctctct
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    Според мен поне жените свършват по-силно - поне така ми струва от личните ми наблюдения - доста по-силни спазми, направо гърчове и са доста по-неадекватни от мен след оргазъм, но това си е мое мнение

tova e za6toto rqdko ni se slu4va,a ne kato pri vas vseki put ))[/quote]
    I az taka mislya Вие мъжете сте късметлии

ми според мен жените....
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    жените много ясно...
    но пък те имат цикъл и почти всички от тях един ден ще родят
    така ,че не съжалявайте ,че сте се родили момчета

Град
    127.0.0.1
    абе естествено, че на жените им е по-голямо удоволствието.. но за сметка на това - по-рядко изпитват "правилния" оргазъм... на мен ми се е случвало няколко пъти (т.е. с няколко различни девойки.. едната с която съм по принцип и се случва често) да започват да треперят.. не се знае на кой свят се намират един път една така ме изплаши - викам тая получи инфаркт (колко съм глупав.. куче от кокал инфаркт може ли да получи.. но наистина се притесних.. над 30 секунди - не знае къде се намира.. се гърчи и беше пребелила очи.. )
    с 2 думи ние сме прецаканите... но от друга страна компенсираме с това, че винаги можем да се похвалим публино коя пичка сме оправили.. а жените трябва да се притесняват.. особено ако бройката е над 5-6
    една моя много близка приятела (не съм правил секс с нея де) казваше - "ти като се почешеш по ухото - на коя част от тялото ти е по-хбаво.. на пръста или на ухото..." хахаха и май има право..
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

emi nz mai pri jenite ama nqmam mn opit v tva taka 4e ne sam mn sig :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз мисля, че мъжете. Аз получавам многократни оргазми и съм далеч по-адекватна от мъжа след оргазъм. Ама на мъжете са по-просдължителни-8-10 секунди, докато при жените е 3-4 пъти по-кратко. И кой е полът с повечето оргазми? Аз изпитвам в пъти повече от гаджето си...

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А аз мисля, че мъжете. Аз получавам многократни оргазми и съм далеч по-адекватна от мъжа след оргазъм. Ама на мъжете са по-просдължителни-8-10 секунди, докато при жените е 3-4 пъти по-кратко. И кой е полът с повечето оргазми? Аз изпитвам в пъти повече от гаджето си...
    I kakvo kaza sega? Izpitvash v puti poveche ot gadjeto si, a inache mujete poluchavat poveche. Orgazma pri mujete produljava dosta razlichno. Ne e zaduljitelno da e samo nqkolko sekundi. No za orgazma na jenata, che e 2 secundi vuobshte ne moga da se suglasq. Vse edno na muja da se zaseche vremeto, za koeto se prazni kato vreme na orgazuma.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Вие мъжете сте късметлии [/b]

Застанали Адам и Ева пред Господ и той казал:
    "кой си избира да п*кае прав"
    -Адам заскачал и викал: "Аз-аз,аз..."
    Господ казал:
    "Ми за вас остава многократният оргазъм"

~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    I kakvo kaza sega? Izpitvash v puti poveche ot gadjeto si, a inache mujete poluchavat poveche. Orgazma pri mujete produljava dosta razlichno. Ne e zaduljitelno da e samo nqkolko sekundi. No za orgazma na jenata, che e 2 secundi vuobshte ne moga da se suglasq. Vse edno na muja da se zaseche vremeto, za koeto se prazni kato vreme na orgazuma.
    Повече като брой не значи по-силен. да не говорим, че 3-ти 4-ти и т.н. са много по-слаби просто!

И продължавам да смятам, че като интензитет мъжкия оргазъм е по-силен от женския.

Незнам, според мен и възбуждането има голямо значения при силния оргазъм.

Доказано е, че жените испитват 7- пъти по-голямо удоволствие от мъжете!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne moga da precenq pri polojenie,che kakto sam kaza avtora,az nikoga nqma da razbera kakyv orgazym izpitva toi i toi nikoga nqma da razbere kakvo tochno izpitvam az.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    ми според мен жените....
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

spored men nie jenite svur6vame po silen orgazum za6toto ne ni se slu4va vseki put da svur6im, a mujete svur6vat redovno i ... be nie mai go ocenqvame po-ve4e za6toto go postigame s po-ve4e usilia

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    spored men nie jenite svur6vame po silen orgazum za6toto ne ni se slu4va vseki put da svur6im, a mujete svur6vat redovno i ... be nie mai go ocenqvame po-ve4e za6toto go postigame s po-ve4e usilia
    има случай и когато жените достигат до оргазам повече пъти от мъжете за една нощ да речем :P
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си