.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Благодаря за съветите. Само ще кажа, че в това време несигурността еу властвала в нашите отношения. по отношение на ревност, къде основателно, къде-не, имало е ужасна несигурност от моя страна, че той не ме обича, че трябва да се държа винаги добре, за да не се раздели с мен. След всеки скандал съм се чудила това ли е краят? дори преди 20 дена аз сама реших, че посоката в която вървим двамата не е правилна, защото връзката ни не се развива. Исках самата аз да я прекратя. Дори и сега след дългия ни разговор, в който успях да разбера доста от премълчаваните неща от негова страна, и съм сигурна защо и по каъв начин той е с мен, пак съм несигурна. несигурна съм дали трябва да хвърлям чувства и усилия във връзката с този човек, който не желае обвързване. мъчно ми е-1 приятелска двойка овори за тези неща, а са далеч по-малко време заедно и имат хиляди проблеми във връзката си. А ние дето сме за пример според мъжа, не правим нищо. Дори не правим планове.........Мислиш ли, че не се чудя всеки ден защо? Тежат ми много неща, но не е тук мястото да ги казвам. не съм сигурна за бъдещето, но поне съм сигурна, че днес, утре или след мсц ще сме заедно, ще сме си верни, ще правим хубав секс и ще сме щастливи 1с друг. Ще ми се сигурността да е по-дългосрочна, но той не ми я предлага на този етап. А аз завършвам и вече горя за промяна, самостоятелност и изграждане на общото ни бъдеще!
    П.С.Много се отплеснах. 1 връзка съвсем не се изчерпва със секса, а е толкова сложно всичко, че моята главичка понякога не може да асимилира ставщото около мен!

ммдаа Крем4е определено това за което говориш надхвърля рамките на темата, живота като цяло е сложен, но това ви харесвам и на вас жените че извиквате най-доброто у нас мъжете..прост пример братовчед ми наскоро се сдоби с рожба да му е живо и здраво, та преди това набързо женитба , алабала и изведнъж живота го увлече с пълна сила, ще не ще даде газ, смени работата с друга на трикратно по-голяма заплата,бонуси, служ. автомобил...въобще жената си е катализатор ейии ама и аз правя един оффтопик, към автора извинявай братле

Град
    127.0.0.1
    да си отстоя мнението по въпорса, че изпаднах в "оффтопик"
    дългата връзка е много полезно нещо - и определно НЕ ВЛОШАВА секса - а го обогатява. подобрава и т.н.
    т.е. когато имаш дълга връзка - това означава че дълго време експерементираш всичко, което ти минава през главата - знаеш какво се харесва на партньора ти.. и какво не.. работиш върху себе си.. секса е като тренеровка.. колкото повече бягаш - толкова по-добър бегач ставаш... научаваш всички "тактики" - и всичко останало.
    физиологията на човешкия организъм е почти еднаква - просто усещанията са малко по-различни... например аз много харесвам да чукам девойки в дупето - но с моята любима съм го правил 3 или 4 пъти - и определено не харесвам - с нея да правя анален секс. може би защото я чувствам като част от себе си.. единият път тя се побърка от удоволствие.. но някак си ми се появяват скруполи - персонални по отношение на нея.. поради тази причина избягвам да го правя. от друга страна тя ме познава толкова добре и знае какво обичам.. и как го обичам - също така експерементира страшно много... не мога да кажа, че сме постигнали идеалното съвършенство и синхорн с нея.. но работим по въпроса... заедно сме от детските ни години - и определено никога не ми е омръзвал секса с нея. винаги имам забележки и никога не се срамувам, страхувам или притеснявам да ги кажа - за да работим върху тях... това е...
    ако някой ви каже, че дългата връзка прецаква секса... може да му пратите поздрави от мен и да му кажете да си направи брат (или сестра..)
    поздрав.
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Град
    MaInA CitY
    еми според мен не би трябвало да им омръзва..напротив..щом ходят от толкова време се познават и знаят какво харесва на другия..и би трябвало да си го дават..нз..според мен би трябвало секса да става все по-добър

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Naprotiv! Ne mislq,che seksa se vloshava s izminaloto vreme...dori tochno obratnoto.Vryzkata mi e malko poveche ot dve godini,da kajem,che seks pravim ot 1godina i polovina,koeto ne e mnogo malko.Fakt e,che se vijdame dolu gore na 3-4 sedmici vednyj i tova syshto po edin ili drug nachin reflektira v/u vryzkata i razbira se v/u seksulaniq ni jivot,no dosega seksa ne mi e omryznal,zashtoto vseki pyt si izmislqme neshto novo.Spored men razkovnicheto v seksa e raznoobrazieto.Trqbva da se deistva iniciativno i s fantaziq.Az i toi imame dosta takiva i vseki pyt po edin ili drug nachin si obogatqvame seksualnite prejivqvaniq,koeto doprinasq seksa da ne ni omryzne.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да, няма тръпка от ново, но има друг вид тръпка. Тръпката, като се гушнеш до този човек и осъзнаеш, че толкова го обичаш, че чак те боли, тръпката да мине ток по тялото ти при мисалта, че в този момент си с нго и това е най-хубавия начин да прекараш времето си. Абе, аз така си го чувствам. Всеки път с него изгарям. Вярно е, че става общо взето 1 и също и срещите протичат доста еднообразно. но чувството, което ме обзема гледайки го....по-силно е от вчера, а няма и база за сравнение с това отпреди месец!

И аз съм така- даже скоро ме попитаха "Не е ли отслабнала тръпката ти" и не не е! заа година и нещо не е- много точно казано Кремче
    И в секса е така- всеки път е невероятно и след секс като се гушнем.. направо не искам да идва сутринта

абе това е любовта бе!
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля така, даже обратното - секса според мен става по-добър.Но си зависи и от двамата, как се чувствате във връзката и т.н.
    С приятеля ми съм от две години заедно, но всичко е добре...да чукам на дърво.

Голям фен
    Не.Определено секса в сегашната ми връзка е в пъти по-добър от предишните ми по-кратки и несериозни връзки

Супер фен
    vlo6avat silno kazano,no omrazva po nqkoe vreme.tazi strast i trapka ot nepoznatoto i novoto nqma kak da se zapazi pri polojenie 4e 4oveka ti e izcqlo poznat
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    София
    emi vlo6avat do tolkova 4e xorata si omruzvat i iskat ne6to razli4no ina4e ima i takiva koito ne im omruzva zavisi kakuv 4ovek si

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TH33N
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Тогава като е била идеална що си се чукал с други много се чуда на такива като тебе...
    ами чукам се с други, защото често се случва да сме разделени (физически) за повече от седмица - две.. а аз без жена повече от няколко дни трудно издържам.. не, че съм отказал чекиите... но на последък почти не ми се случва друго си е да цапнеш нещо чуждо - че да си кажеш "ех... добър секс беше - ама с моята половинка си е най-добре" - т.е. да затвърдиш чувствата, усещанията и желанията си. както и да получиш възможност да сравняваш. иначе как ще разбереш, че ядеш най-хубавия сладолед, при положение, че почти не си опитвал други
    А аз като някой път не се виждам с приятеля ми по 25 дена досега трябва да съм му изневерила над 100 пати за това време......... не ми ги говори ти на мене тия.. излагаш се още повече ...

Град
    dosta go smenqm
    Не мисля ,че си омръзват аз със сегашния си приятел съм от близо две години и никой на никой не си е омръзнал . Всеки път като правим секс му се наслаждавам на макс може би защото често го няма , но далеч съм от мисълта ,че сме си омръзнали един на друг
    No martini .. no party..

Град
    127.0.0.1
    А аз като някой път не се виждам с приятеля ми по 25 дена досега трябва да съм му изневерила над 100 пати за това време.........
    аз имам и по-дълги периоди от 25 дни... но това не е конкретната тема... може би има редица причини поради които не си правила секс с друг.. няма да ги изброявам - списъка е дълъг...

не ми ги говори ти на мене тия.. излагаш се още повече ...
    излагам се? на какво? на обстрел или... не ги говоря конкретно на теб - говоря по принцип - хората са различни... аз може в твоите очи да изглеждам глупак, като спя с чужди девойки, но може и ти в моите очи да изглеждаш глупачка, защото 25 дни си правила скречове..
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Голям фен
    Тогава като е била идеална що си се чукал с други много се чуда на такива като тебе...
    ами чукам се с други, защото често се случва да сме разделени (физически) за повече от седмица - две.. а аз без жена повече от няколко дни трудно издържам.. не, че съм отказал чекиите... но на последък почти не ми се случва друго си е да цапнеш нещо чуждо - че да си кажеш "ех... добър секс беше - ама с моята половинка си е най-добре" - т.е. да затвърдиш чувствата, усещанията и желанията си. както и да получиш възможност да сравняваш. иначе как ще разбереш, че ядеш най-хубавия сладолед, при положение, че почти не си опитвал други
    А аз като някой път не се виждам с приятеля ми по 25 дена досега трябва да съм му изневерила над 100 пати за това време......... не ми ги говори ти на мене тия.. излагаш се още повече ...
    Хм ...окк сега се оправдаваш с тва,че изпитваш първична нужда от секс и не можеш да издържиш,а приятелката ти не е до теб.... Но сам пишеш,че уж имаш сериозни намерения...и ми е интересно ако наистина след време се ожените и тя е винаги до теб и получаваш секс колкото си искаш-тогава с кво ще оправдаваш курвалъка си???

hottie
    Guest
    neeeeeeeeee kak 6te go vlo6avat ! praviat go o6te po0hubav,div i zabaven ! horata se otpuskat maksimalno!
    Mislia,4e sum obektivna tui kato sum imala i kusi vruzki i edna mnogo dulga(v momenta).

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Да, омръзва им, ако не се разнообразяват. Иначе секса след време става доста по-добър отколкото в началото, ама пък я няма яката страст и хормони, които бушуват в началото. Тогава ( след някоя година ) разбираш дали сте един за друг или не
    I az sym na tova mnenie

Град
    Пловдив
    А аз като някой път не се виждам с приятеля ми по 25 дена досега трябва да съм му изневерила над 100 пати за това време.........
    аз имам и по-дълги периоди от 25 дни... но това не е конкретната тема... може би има редица причини поради които не си правила секс с друг.. няма да ги изброявам - списъка е дълъг...

не ми ги говори ти на мене тия.. излагаш се още повече ...
    излагам се? на какво? на обстрел или... не ги говоря конкретно на теб - говоря по принцип - хората са различни... аз може в твоите очи да изглеждам глупак, като спя с чужди девойки, но може и ти в моите очи да изглеждаш глупачка, защото 25 дни си правила скречове..
    В голяма заблуда си :
    1.че обичаш приятелката си..горката тя съчувствам и макар че не я познавам !!
    2. че искаш да останеш до края с нея... !!
    3. че като се чукаш с други не и изневеряваш..!!
    4.че правя скречове...... когато той не е до мен нямам желание за секс особено поради причината че съм уморена и не ми е до тфа особено за скречове
    5. съветвам те ти да започнеш с чакиите ако искаш да не се излагаш с тфоите ДОБРИ намерения за приятелката ти !!
    тфа беше от мене..... и ако продължаваш все така да я лъжеш ти пожелавам да те фани .. а от мен

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Според мен НЕ влошават секса, а го подобряват... все пак с времето партньорите се опознават по-добре и така споделят по-лесно сексуалните си желания

Всъщност с напредването на времето на връзката...сексът се усъвършенства и става...СУПЕР : )))) Но ако действително не се разнообразява...има реален шанс да си омръзнат партньорите...
    Всъщност съмнявам се,че някой би имал такава дълга връзка и дори с йота не би разнообразил секса....

Фен
    Град
    sofia
    Ima samo v tova,che se svikva a samiq sex,no tova ne oznachava,che shte si ostane samo edin skuchen i ednoobrazen sex.Ako iskash raznoobrazie az sum na mnenieto,che e nai-lesno da idesh i da go namerish s nqkoi drug,no ako si obichash polovinkata-dvamata zaedno shte si izmislite i napravite tova raznoobrazie...Ako iskash sex s druga-ok,kaji na tvoito moiche ili momche da se maskira naprimer ako e blondinka da se napravi brunetka ili da se "prezapoznaete"v nqkoi bar ili dori da probvate neshto razlichno,koeto ne e vuv vash stil.Ima mnogo nachini da raznoobrazish sexa,no za celta trqbva da imash i vuobrajenie Uspeh
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Причини няма да изброявам, всички преди мен са ги казали.. И дам.. и при нас всичко е в пъти по-добре и доколкото НИ познавам като двойка, не бихме си позволили сексът да ни омръзне или тръпката да се загуби. Понякога и аз се чудя как толкова време сърчицето ми не спира да тупти за него. И въпреки всички трудности, ние се обичаме все повече.. това прави и секса по-страстен.
    Няма да се оставим да попадаме в стериотипа - "след 1 година секс заедно, всичко се свежда до това двамата да си легнат, да застанат в мисионерска, той да я лашка, тя да зяпа тавана.. и след всичко това да се обърнат и заспят".

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Бе то все може да се намери какво още да се направи,секса става все по-интересен, разнообразен и разкрепостен,ама проблема е там,че ги няма тия емоции и трепети,върховната тръпка от самото начало е изчезнала...ма тва не означава че не ви е яко, просто чувството е малко по-различно....абе сложно е за обяснение, общо взето отношенията м/у мъж и жена са мноого сложни
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Dulgata vruzka opredeleno pravi sexa mnogo po-dobur. Kachestvoto e po-osezaemo. Inache za nqkolko godini, kolkoto i da exprerimentirate do nqkva stepen pisva i ima nujda ot osvejavane.
    +1
    No matter where you go, there they are...

Град
    s L A p t H e b I t C h!
    Поне на мен ми омръзна... 7 месечна връзка при това ... и винаги секс в кола на първата седялка...(хаха) редки са случайте когато сме били в нас като нормалните сексуални двойки.... Секса ми е безразличен и скучен.... освен ако не съм пияна....

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Да, омръзва им, ако не се разнообразяват. Иначе секса след време става доста по-добър отколкото в началото, ама пък я няма яката страст и хормони, които бушуват в началото. Тогава ( след някоя година ) разбираш дали сте един за друг или не
    Съгласна съм. Важно е и да има разнообразие и изненади.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си