- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чужденци
Въпроса ми е дали сте имали интимни контакти с хора от други страни или раси и какви са впечатленията ви ?
тъй като темата не беше разбрана правилно от голяма част от потребителите, изтривам мненията, които не са в отговор на зададения въпрос.
sh3_1s_7h3_0n3
Не, не искам и да имам...
imah lqtotodobri sa mi vpe4atleniata, mn dobri
![]()
ами.. аз уча в чужбина.. имам контакти с прекалено много чужденци..
най-ексотичната мацка с която съм спал беше от Бирма.. правил съм секс също така с мулатки (големи лами са тези.. но определено са доста по-широки на всякъде) западно европейки и американки (разбира се и със източно европейки)
бих казал, че по-добри от източно европейките.. а и по-красиви и отворени - като характер... няма други.. всъщност изкарах известно време с една гъркиня - която беше перфектна във всички отношения... и беше луда за цяло село.. но се наложи да се спася и от нея - че тръгна много да ме налазва.. а аз имам сериозна връзка (за жалост често сме разделени за дълго време.. проблеми с географията)
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Dosega ne sym imala intimni kontakti s chujdenci.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
DaI jiveya v 4ujbina ,taka 4е за напред ще имам още доста предполагам
![]()
Рускиня, полякиня, чехкиня, шведка и една друга скандинавка пак дето не съм съвсем сигурен откъде беше. Това е засега
циганките броят ли се?![]()
![]()
:P
не, не съм имал все още за съжаление..![]()
Do you speak Salsa? .......
Мдааа. С негър и датчанин. Отношението на негрите(той беше от Нигерия, там са ралзични от американските негри) към жените им е къде-къде по-свястно от това на българските мъже. Още ми липсва и търся подобно отношение в българския мъж, но... просто говорим за различни манталитети. А датчанинът беше най-красивия мъж, който съм виждала в целия си животПоне физически беше невероятен... но в леглото... sucked...BIG TIME.
Нямам много големи сведения за българите
Била съм само с двама - единия несравним, другия... ставаше.
The only truth they can accept is their own.
Аз го преих 1 пат с рускиня на моретодобре че знае6е български ...
![]()
da be 4ak s izvunzemnite imam kontakti az v sofiq ne moga da si namera ta mi govorite za druga strana![]()
![]()
ludost
Всъщност не...Не съм имала сексуален контакт с момче от друга народност/или раса... : )) Засега не..а и по всичко личи че скоро няма да имам : )))
а случайно да си запозната с факта, че в нигерия над 60% от населението е БОЛНО от СПИН а други 10% са преносителиПървоначално написано от Brian Kinney
![]()
т.е. от 10 нигериеца само 3-ма са чисти (и то не е особено сигурно)
силно се надявам да си използвала предпазни средства... и всъщност ходи се изследвай, че не е шега работа това..
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Първоначално написано от TH33N
Верно, прегледай се....
[img][/img]
да с холандец...останах с впечатлението че са мноого надарени, даже ужасно надарени,ама сковани![]()
Let The BEAT Control Your Body
до сега съм нямала .. ама за напред нищо не се знаее ...![]()
![]()
![]()