- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали не го задушавам :?
Познаваме се от два месеца някаде ... Той е хубав,мил,забавен,като съм с него се чувствам ункално ... много ми е приятно с него .. ходим .. тоест излизаме от няколко седмици просто нещата се развиха супер бързо по цял ден заедно и сме неразделни .. но той е мн странен и от време на време земе та каже че ми се сърди или говори някоя простотия и направо разбива сичко в менеГадно е и нз какво да правя с него .. чувствам че и той има почти същите чувства към мен но защо е толко странен .. и най-дразнещото е че заглежда моя съученичка-най добра приятелка
мисля че се колебае между двете ни но с нея просто няма как да стане нещо .. Аз непрекъснато питам за него , търся го , званя ми непрекъснато просто фалирах да купувам ваучери но не ме инт искам да чувам гласа му .. а той понякога се едно ме отбягва ! :@ .. оФ извинявам се на сички които мислят че не е нужно да пускам темата : ( но наистина имах нужда да го кажа !! !! плЗ без тъпи мнения
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Лелее. Аз примка да бях увил около врата му нямаше да го задуша толкова колкото ти![]()
. Успокой се. Колкото повече се суетиш, притесняваш и притискаш момчето толкова по бързо ще скъсате. Пий студена вода и дишай дълбоко
![]()
Мисля 4е тряя да му даде6 малко свобода ...Както се казва:"Ако оби4а6 не6то пусни го на свобода и ако то те оби4а 6те се върне" .Така 4е може да те сметне за нахална и 4е си обсебена от него и ако се хване с теб ти 6те си така постоянно...Не ти казвам да не му звани6 просто тряя по малко.Пък ако на него не му е достатъ4но той сам 6те ти се обади:P
--------------------------------------------------------
момчето е чешит ... натискай го тоя багабонтинПървоначално написано от lp_feelthless
![]()
И аз мисля, че не е в теб пробелма.Първоначално написано от lp_feelthless
oo macka i az sam v sa6tata situaciq ... ;(
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ем вий ко тои иска гадже а не тату. така 4е стига мъ ходи подир задника остеи го тои да та пот1рси и жий след колко жреме 6ти пи6е и така ...................
taka si eПървоначално написано от Alabalaportokala
dai mu malko svoboda
![]()
Според мен ти много го притискаш, може да не е свикнал на такива връзки. Оставай го и той да те търси и не излизайте винаги заедно - понякога трябва да отделяш и малко време на приятелите си, за да не се окаже накрая, че нямаш приятели, защото не си излизала с тях и гадже, защото си излизала прекалено много с него и бързо сте си омръзнали.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Наистина дай му свобода.Пък и ако известно време не го търсиш и накрая той те потърси ще е добър знак.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Вземи поговори с него и го питай защо ти се сърди?Каква е причината и ако наистина е основателна, коригирай си грешката...
Иначе за приятелката ти - знаеш, че някои момчета се заглеждат, може приятелката ти да му харесва като външност.За това не бива да се притесняваш, спокойно.Но за другото - поговерете.
хах сърди ти се щот е лигльоако винаги когато ти се разсърди изпадаш в кризи и едва ли не му се умоляваш,доста го дразниш да знаеш..аз поне съм го преживяла всичко това..Трябва да си малко по-неотстъпчива и примерно като ти каже "Сърдя ти се!" ти му кажи "Пффф лигащини" или "Офф бебе такова порасни!"..може и "И за кво ми се сърдиш,щот не ти изнася положението ли?Ми тогаа си гледай работата!"...И не му звъни постоянно!Това е много голяма грешка! Звънни му 1,2 максимум 3 пъти на ден..а не на всеки час!И той е човек и той има нужда от въздух да диша! Ще му свикнеш спокс! Айде
![]()
Значи ключът е в това-по-малко обаждания повече свобода и всички са щастливи![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
spokouiino normalno e za4i strategiata e da pokavash pomalko 4e tipuka ne mu zvani ti 4akai toi da se seti kogato toi syeti razlikata v teb i 4e ti ne go atrsish tolkova toi 6te se osuznae i 6te po4ne da te tarsi, takiova sa mom4etata poakejesh li im 4e ti puka i po4vat d agybqt interes taka 4e si igrai na toploo i stydeno s nego![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
махай гоПървоначално написано от alehole
![]()
Ти не го задушаваш-направо му запушваш трахеята.Ама и той не ста'а да ти кажа.
![]()
![]()
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си велик "уе"![]()
![]()
![]()
По темата: Не искам да те обидя или нещо, но съм на мнението, че ти си виновна."Остави го да диша бре". И той е човек... Ти направо не го оставяш да живее...'Ба мааму' не стават така нещата...Дай му въздух (понякога помага) :P
Madness is the gift, that has been given to me.
Че съм тъп![]()
Успех бре![]()
Moмичето го търси,а сега вие казвате да намали търсенето,а някой дори каза да не го търси...Сигорна съм,че тя си мисли,че ако спре да го търси той няма да и звънне и така тихомълком нещата ще свършат.
А иначе наистина опитаи да званиш по-малко.А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш.
Аз когато бях малка така имах едно гадже така да се каже за половин година заедно ми званна 3 пътиа аз 3000 пъти...беше ужасно
Успех с твоя надувко :P
Първоначално написано от hooliganka89
Аз не сам казал да спре да го търси, а да намали (е да...все пак ти писа "някой"). И все пак ако нещата стоят, както в по-горе посочената ситуация (А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш) вслушай се в някои съвети...Не си пилеем "труда" за нищо
![]()
![]()
![]()