.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Голям фен Аватара на alehole

Дали не го задушавам :?

Познаваме се от два месеца някаде ... Той е хубав,мил,забавен,като съм с него се чувствам ункално ... много ми е приятно с него .. ходим .. тоест излизаме от няколко седмици просто нещата се развиха супер бързо по цял ден заедно и сме неразделни .. но той е мн странен и от време на време земе та каже че ми се сърди или говори някоя простотия и направо разбива сичко в мене Гадно е и нз какво да правя с него .. чувствам че и той има почти същите чувства към мен но защо е толко странен .. и най-дразнещото е че заглежда моя съученичка-най добра приятелка мисля че се колебае между двете ни но с нея просто няма как да стане нещо .. Аз непрекъснато питам за него , търся го , званя ми непрекъснато просто фалирах да купувам ваучери но не ме инт искам да чувам гласа му .. а той понякога се едно ме отбягва ! :@ .. оФ извинявам се на сички които мислят че не е нужно да пускам темата : ( но наистина имах нужда да го кажа !! !! плЗ без тъпи мнения
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен
    Лелее. Аз примка да бях увил около врата му нямаше да го задуша толкова колкото ти . Успокой се. Колкото повече се суетиш, притесняваш и притискаш момчето толкова по бързо ще скъсате. Пий студена вода и дишай дълбоко

Мисля че проблема не е у теб а у него.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Мисля 4е тряя да му даде6 малко свобода ...Както се казва:"Ако оби4а6 не6то пусни го на свобода и ако то те оби4а 6те се върне" .Така 4е може да те сметне за нахална и 4е си обсебена от него и ако се хване с теб ти 6те си така постоянно...Не ти казвам да не му звани6 просто тряя по малко.Пък ако на него не му е достатъ4но той сам 6те ти се обади :P

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на sasha_90
    Остави го да диша.

Цитирай Първоначално написано от lp_feelthless
    момчето е чешит ... натискай го тоя багабонтин

И аз мисля, че не е в теб пробелма.

oo macka i az sam v sa6tata situaciq ... ;(
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ем вий ко тои иска гадже а не тату. така 4е стига мъ ходи подир задника остеи го тои да та пот1рси и жий след колко жреме 6ти пи6е и така ...................

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Аз примка да бях увил около врата му нямаше да го задуша толкова колкото ти
    taka si e dai mu malko svoboda

Според мен ти много го притискаш, може да не е свикнал на такива връзки. Оставай го и той да те търси и не излизайте винаги заедно - понякога трябва да отделяш и малко време на приятелите си, за да не се окаже накрая, че нямаш приятели, защото не си излизала с тях и гадже, защото си излизала прекалено много с него и бързо сте си омръзнали.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Наистина дай му свобода.Пък и ако известно време не го търсиш и накрая той те потърси ще е добър знак.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Лелее. Аз примка да бях увил около врата му нямаше да го задуша толкова колкото ти . Успокой се. Колкото повече се суетиш, притесняваш и притискаш момчето толкова по бързо ще скъсате. Пий студена вода и дишай дълбоко
    =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Вземи поговори с него и го питай защо ти се сърди?Каква е причината и ако наистина е основателна, коригирай си грешката...
    Иначе за приятелката ти - знаеш, че някои момчета се заглеждат, може приятелката ти да му харесва като външност.За това не бива да се притесняваш, спокойно.Но за другото - поговерете.

хах сърди ти се щот е лигльоако винаги когато ти се разсърди изпадаш в кризи и едва ли не му се умоляваш,доста го дразниш да знаеш..аз поне съм го преживяла всичко това..Трябва да си малко по-неотстъпчива и примерно като ти каже "Сърдя ти се!" ти му кажи "Пффф лигащини" или "Офф бебе такова порасни!"..може и "И за кво ми се сърдиш,щот не ти изнася положението ли?Ми тогаа си гледай работата!"...И не му звъни постоянно!Това е много голяма грешка! Звънни му 1,2 максимум 3 пъти на ден..а не на всеки час!И той е човек и той има нужда от въздух да диша! Ще му свикнеш спокс! Айде

1.не му забранявай да заглежда-това не означава че не изпитва силни чувства към теб(нормално е да заглежда)
    2.ако му звъниш постоянно не го прави.така създаваш мисълта у него че не можеш без него
    3.нормално е момчетата понякога да говорят простотии.

Голям фен Аватара на alehole
    Значи ключът е в това-по-малко обаждания повече свобода и всички са щастливи
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

ами да освен ако не си много ревнива и не можеш да търпиш това.

spokouiino normalno e za4i strategiata e da pokavash pomalko 4e tipuka ne mu zvani ti 4akai toi da se seti kogato toi syeti razlikata v teb i 4e ti ne go atrsish tolkova toi 6te se osuznae i 6te po4ne da te tarsi, takiova sa mom4etata poakejesh li im 4e ti puka i po4vat d agybqt interes taka 4e si igrai na toploo i stydeno s nego
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Re: Дали не го задушавам :?

Цитирай Първоначално написано от alehole
    Познаваме се от два месеца някаде ... Той е хубав,мил,забавен,като съм с него се чувствам ункално ... много ми е приятно с него .. ходим .. тоест излизаме от няколко седмици просто нещата се развиха супер бързо по цял ден заедно и сме неразделни .. но той е мн странен и от време на време земе та каже че ми се сърди или говори някоя простотия и направо разбива сичко в мене Гадно е и нз какво да правя с него .. чувствам че и той има почти същите чувства към мен но защо е толко странен .. и най-дразнещото е че заглежда моя съученичка-най добра приятелка мисля че се колебае между двете ни но с нея просто няма как да стане нещо .. Аз непрекъснато питам за него , търся го , званя ми непрекъснато просто фалирах да купувам ваучери но не ме инт искам да чувам гласа му .. а той понякога се едно ме отбягва ! :@ .. оФ извинявам се на сички които мислят че не е нужно да пускам темата : ( но наистина имах нужда да го кажа !! !! плЗ без тъпи мнения
    махай го

Ти не го задушаваш-направо му запушваш трахеята. Ама и той не ста'а да ти кажа.

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    момчето е чешит ... натискай го тоя багабонтин

Ти си велик "уе"

По темата: Не искам да те обидя или нещо, но съм на мнението, че ти си виновна."Остави го да диша бре". И той е човек... Ти направо не го оставяш да живее...'Ба мааму' не стават така нещата...Дай му въздух (понякога помага ) :P
    Madness is the gift, that has been given to me.

Че съм тъп
    Успех бре

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Moмичето го търси,а сега вие казвате да намали търсенето,а някой дори каза да не го търси...Сигорна съм,че тя си мисли,че ако спре да го търси той няма да и звънне и така тихомълком нещата ще свършат.
    А иначе наистина опитаи да званиш по-малко.А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш.
    Аз когато бях малка така имах едно гадже така да се каже за половин година заедно ми званна 3 пъти а аз 3000 пъти...беше ужасно Успех с твоя надувко :P

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Moмичето го търси,а сега вие казвате да намали търсенето,а някой дори каза да не го търси...Сигорна съм,че тя си мисли,че ако спре да го търси той няма да и звънне и така тихомълком нещата ще свършат.
    А иначе наистина опитаи да званиш по-малко.А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш.
    Аз когато бях малка така имах едно гадже така да се каже за половин година заедно ми званна 3 пъти а аз 3000 пъти...беше ужасно Успех с твоя надувко :P

Аз не сам казал да спре да го търси, а да намали (е да...все пак ти писа "някой" ). И все пак ако нещата стоят, както в по-горе посочената ситуация (А ти колко горе долу пъти му званиш на ден?Ако са повече от 5 наистина трябва да намалиш) вслушай се в някои съвети...Не си пилеем "труда" за нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си