.

Виж резултатите на анкетата: Примерни у-ци ли сте

Гласували
73. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 2. 1седмица ходя и после когато ми скимне

3 4,11%
  • 1.всеки ден сам там

10 13,70%
  • 3.влизам във които час ми кефне

16 21,92%
  • 4 бягам но само когато бяга целия клас

19 26,03%
  • 5.абе я не ме занимаваи ше ти ходя на даскало как пък не

1 1,37%
  • 6. не ходя само когато съм болен/болна

24 32,88%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Примерни у-ци ли сте

е вие сте

Ами не много ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Изгубено
    ми до сега така е било ... досега съм бягал само 4-5 пъти

ako celiq klas se navie da bqga sam s tqh,ina4e si hodq seki den,osven kogato sam bolna
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Не съвсем

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ами когато ми скимне се изнасям от часовете иначе седя доста в даскало

Голям фен
    Еми тука нямаше точния отговор за мен!Бягам,когато има някъв повод да съм навън или да не влизам в час,но не се случва много често!Гледам да нямам повече от 2-3 неиизвинени на срак,а понякога и по-малко...Естествено като целия клас бяга,няма да седя и да докладвам на учителя,я
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne bih kazala 4e sam primerna

е бягам когато се налага.. но гледам да не го правя много много... рядко отговарям на учители.. всъщност.. само на класната ми (вече бивша..) съм си позволявала да и говоря свободно ии на тази по математика много ме ядоса и и казах там 2 приказки.. други случаи не е имало маи..

Бягам, когато бяга целия клас или когато се съберем 4-5 момичета и ходим на кафе. Също така бягам, при някой предмет, по който не съм учила и може да ме изпитат или пък при някой даскал, който знам, че е безобиден. През другото време си ходя на даскало, с изключение на дните, в които съм болна(всъщност като се замисля сравнително честичко се разболявам).
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Зависи ... принципно бягам, когато сме целия клас или просто, когато не ми се седи вече!
    [b][i]Je t'aime au-del

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Бягам като сме целия клас или ме домарзи да стоя в часа,ако е тъп.
    Ходя всеки ден ама някой път я закъснея,я не.
    По принцип в часовете или си говоря с хората около мене или спя/драскам си нещо на тетрадката,мисля си за нещо,слушам музика...но винаги едното ми ухо е отворено и хващам даскалицата за кво приказва..не се напъвам много,защото имам фотогравска памет и даже от първия път запомням нещата^^ Уча само за контролни,другото каквото запомня в час.
    Изградила съм си стратегия.
    И пак си имам отличен успех.
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    i za men nqma6e to4en otgovor az seda kam 2-3 4asa u4ebni i sled tva si zaminavam
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    кфо училище чуаш ли се ве

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    ako celiq klas se navie da bqga sam s tqh,ina4e si hodq seki den,osven kogato sam bolna
    Същото

Еми... не ходя от време на време. Понякога пропускам един час, понякога пропускам няколко часа, 1 ден, няколко дни, седмица... Както ми скимне общо взето. Миналата година искарах с над 100 отсъствия, като нашите си мислеха, че не съм ходила само 2 дни на даскало. Много интересно се получи като видяха бележника в края на годината.
    Както и да е. Тази година мисля да отсъствам възможно най-малко, но при положение, че отново съм пълна с бележки... хммм... може и да не се получи работата, както съм я планирала.

Повече от фен
    Първия срок съм си редовна,е бягам,когато целия клас се навие,но аз поемам иниациативата много рядко.Втория срок вече е друга работа.ПОнеже живея в др. град на 15 мин. от града,в който уча и втория срок си позволявам да закъснявам много.Някой път и за 4-5 час отивам,зависи колко ми се спи.Дори имаше един момент миналата год. от месец не бях стъпвал;а в първите часове,независимо какви бяха.И бележците си ги редя при класния и вс. е ок.Но тая год. се стягам!

Guest
    не бягам от часове, не само заради кофти правилата (които пир нас се спазват, дееба, или изхвърчаш), а и защото по принцип предпочитам да поспоря с даскалята и съучениците, да запомня тук-там нещо интересно, да поспя на чина и тн пред това да кисна в някое тъпо задимено кафене. въпрос на приоритети.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Сега съм примерен, с бягане от училище съм имал много проблеми и не искам повече...
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Рядко бягам...Много рядко...по принцип като стане юни ми писва и бягам от някои часове...Ако целия клас бяга и аз също се навивам...Не съм от най-примерните ученички

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ами редовно си ходя.Нашия клас не беше от тия дето бягат.Иначе ако бягат всички бягам и аз

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    ами когато ми скимне се изнасям от часовете иначе седя доста в даскало

и аз, ако има нещо по яко за вършене и скапан час ..

Цитирай Първоначално написано от ^AnGeL_KisS^
    Ами редовно си ходя.Нашия клас не беше от тия дето бягат.Иначе ако бягат всички бягам и аз
    ne misli 4e se zaqjdam no az pone go znam tova vie bqhte nai poslu6niq klas ne govorq za vsi4ki a kato ob6to ot va6iq klas da sam poznavala 5, 6 4oveka ta nqkoi napravo si se podmazvaha (ne se ubijdai ne stava vapros za teb ) ta tova e

Град
    Непостоянно
    еем бягам доста често от часовете по физ иначе доста кисна в училище ама мен повечето учители ме обичат щото съм що годе добре и ми вярват безрезервно квото и да кажа за отсъствията винаги минава хаха и като съм болна не ходя ест...интересното е дали винаги съм наистина болна
    .!.

Мега фен Аватара на Blab
    не, не съм......то с годините взе да ми писва....последните 2 години нещо искат да ме гонят..., ама няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си