- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Примерни у-ци ли сте
е вие сте![]()
Ами не много ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ми до сега така е било ... досега съм бягал само 4-5 пъти![]()
ako celiq klas se navie da bqga sam s tqh,ina4e si hodq seki den,osven kogato sam bolna![]()
Just haters make me famous! εĭз
ами когато ми скимне се изнасям от часовете иначе седя доста в даскало![]()
Еми тука нямаше точния отговор за мен!Бягам,когато има някъв повод да съм навън или да не влизам в час,но не се случва много често!Гледам да нямам повече от 2-3 неиизвинени на срак,а понякога и по-малко...Естествено като целия клас бяга,няма да седя и да докладвам на учителя,я![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
е бягам когато се налага..но гледам да не го правя много много... рядко отговарям на учители.. всъщност.. само на класната ми (вече бивша..) съм си позволявала да и говоря свободно ии на тази по математика много ме ядоса и и казах там 2 приказки.. други случаи не е имало
маи..
![]()
Бягам, когато бяга целия клас или когато се съберем 4-5 момичета и ходим на кафе. Също така бягам, при някой предмет, по който не съм учила и може да ме изпитат или пък при някой даскал, който знам, че е безобиден. През другото време си ходя на даскало, с изключение на дните, в които съм болна(всъщност като се замисля сравнително честичко се разболявам).
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Зависи ... принципно бягам, когато сме целия клас или просто, когато не ми се седи вече!
[b][i]Je t'aime au-del
Бягам като сме целия клас или ме домарзи да стоя в часа,ако е тъп.
Ходя всеки ден ама някой път я закъснея,я не.
По принцип в часовете или си говоря с хората около мене или спя/драскам си нещо на тетрадката,мисля си за нещо,слушам музика...но винаги едното ми ухо е отворено и хващам даскалицата за кво приказва..не се напъвам много,защото имам фотогравска памет и даже от първия път запомням нещата^^ Уча само за контролни,другото каквото запомня в час.![]()
Изградила съм си стратегия.![]()
И пак си имам отличен успех.![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
i za men nqma6e to4en otgovor az seda kam 2-3 4asa u4ebni i sled tva si zaminavam
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
кфо училище чуаш ли се ве
СъщотоПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Еми... не ходя от време на време. Понякога пропускам един час, понякога пропускам няколко часа, 1 ден, няколко дни, седмица...Както ми скимне общо взето. Миналата година искарах с над 100 отсъствия, като нашите си мислеха, че не съм ходила само 2 дни на даскало. Много интересно се получи като видяха бележника в края на годината.
![]()
![]()
Както и да е. Тази година мисля да отсъствам възможно най-малко, но при положение, че отново съм пълна с бележки... хммм... може и да не се получи работата, както съм я планирала.![]()
Първия срок съм си редовна,е бягам,когато целия клас се навие,но аз поемам иниациативата много рядко.Втория срок вече е друга работа.ПОнеже живея в др. град на 15 мин. от града,в който уча и втория срок си позволявам да закъснявам много.Някой път и за 4-5 час отивам,зависи колко ми се спи.Дори имаше един момент миналата год. от месец не бях стъпвал;а в първите часове,независимо какви бяха.И бележците си ги редя при класния и вс. е ок.Но тая год. се стягам!![]()
не бягам от часове, не само заради кофти правилата (които пир нас се спазват, дееба, или изхвърчаш), а и защото по принцип предпочитам да поспоря с даскалята и съучениците, да запомня тук-там нещо интересно, да поспя на чина и тн пред това да кисна в някое тъпо задимено кафене. въпрос на приоритети.![]()
Сега съм примерен, с бягане от училище съм имал много проблеми и не искам повече...
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от CaSsIe
и аз, ако има нещо по яко за вършене и скапан час ..![]()
ne misli 4e se zaqjdam no az pone go znam tova vie bqhte nai poslu6niq klas ne govorq za vsi4ki a kato ob6to ot va6iq klas da sam poznavala 5, 6 4oveka ta nqkoi napravo si se podmazvaha (ne se ubijdai ne stava vapros za teb )Първоначално написано от ^AnGeL_KisS^
ta tova e
![]()
еем бягам доста често от часовете по физиначе доста кисна в училище
ама мен повечето учители ме обичат щото съм що годе добре и ми вярват безрезервно
квото и да кажа за отсъствията винаги минава
хаха и като съм болна не ходя ест...интересното е дали винаги съм наистина болна
![]()
.!.
не, не съм......то с годините взе да ми писва....последните 2 години нещо искат да ме гонят..., ама няма![]()