.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Супер фен
    a koi sa tipovete mom4eta
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    Цитирай Първоначално написано от gerim
    за разлика от повечето,аз си имам тип! висок,не някой клечо ами добре сложен, тъмнокос, тъмноок, забавен,мил, да обича бебоци, да се интересува от мен, да ми обръща МНОГО внимание..и не на последно място отговорен

П.П. Ако някой го срещне на живо..да ми го прати ама ме съмнява да съществуват толкова идеални момчета

poznavam edin takuv ama e sus zeleni ochi ...
    Ооо,щом е със зелени очи-дай го насам

Нямам за цел да обидя някого,но все пак от мненията по темата разбрах,че повечето момичета,които са писали са или повърхностни или перфекционистки.. но и има 1-2, който им правя евала Така по темата... аз нямам определен тип момче, най-вече гледам характера на един човек... не обичам извисените в небесата,самохвалковците .... В едно момче търся да е разбран,да мога да бъда добър приятел с него преди всичко,т.е. да му имам пълно доверие и да можем да говорим за абсолютно всичко.Да има чувство за хумор, да използва и горната си глава,не само долната ...Естественно гледам и външния вид, но не той е най-важен..относно него не мога да кажа какви момчета ми харесват,защото нямам някакви точно определени изисквания с каква коса да е , какви са му очите и прочие....но все пак желателно е да има добра лична хигиена,да поддържа външния си вид и да има хубава усмивка...
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от talisman4e_
    В едно момче търся да е разбран,да мога да бъда добър приятел с него преди всичко,т.е. да му имам пълно доверие и да можем да говорим за абсолютно всичко.Да има чувство за хумор, да използва и горната си глава,не само долната ...Естественно гледам и външния вид, но не той е най-важен..относно него не мога да кажа какви момчета ми харесват,защото нямам някакви точно определени изисквания с каква коса да е , какви са му очите и прочие....но все пак желателно е да има добра лична хигиена,да поддържа външния си вид и да има хубава усмивка...
    Почти описа и моя тип момче :P

То такова като за мен няма.

Моите изисквания са следните:
    1. Да е по-висок от мен...
    2. Да е по-голям от мен...
    3. Да може да готви...
    И с това се изчерпва
    Усмихни се - утре ще е по-зле!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз пък съм гей...защо не мога да пиша

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Харесвам истински мъже, а не някакви недорасли пикльовци... Мъж с характер и със стил
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Аз пък съм гей...защо не мога да пиша
    пиши бе ама не е 4естно мом4етата да отнемат някои готини мом4ета

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Харесвам истински мъже, а не някакви недорасли пикльовци... Мъж с характер и със стил
    това е добре.. сега дефинирай "недорасли пикльовци" и "Мъж с характер и със стил"
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Голям фен
    Няма да се спирам на общия пакет,защото при всички е горе-долу един и същ-очертани мускули(не напомпани),тъмна коса,висок...същото Иначе страшно ми харесва "мръсния" поглед,наболата брада,татуировките,ро-дебели устни и си умирам за леко изпъкнали вени по-ръцете,не знам защо Иначе стълът на обличане няма значение,стига да не е от "новата вълна" фешънчетата,момчетата,коит о са решили,че може да носят дамски слънчеви очила,да цупят муцки като се снимат,или да носят розово и лигави маратончици Ъъъ и онова,дето си го правят на косата,а ла "бръкнаа у контакто" също е отвратително

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от sWeeT_eLichkA
    Цитирай Първоначално написано от faxy
    aMI az li4no nqmam opredelen tip....vsqko mom4e moje da me vpe4atli stiga da znae kak.....No po princip tez golemite naduti gazar4eta ne gi obi4am mnogo mnogo0o.............trqq da e svesten da ne e broikagiiq i da znae kak da se otnasq s edno momi4e!Abe s 2 dumi-Priqtelq mi :P
    +1
    +1... samo che az si imam edna slabost kum sini ochi napravo nz kude sum..
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

na 1vo mqsto:da e ZADALJITELNO s CHERNA kosa i zeleni ochi(moje i cherni, a ako pritejava absolutno vsichki drugi kachestva moje da e i s kafqvi)
    na 2ro mqsto:da e mnoogo inteligenten,vuzpitan,da ne se repchi,s dostoinstvo da bude,s golqmo 4ustvo za humor,da ne e mnogo muskulest,mejdu 1.80 i 1.85,da bude oblechen predimno s kostumi,e ponqkoga i dunki,da ne pushi,malko da pie e moje i da ne pie,da e otgovoren,to4en,perfekcionista ЪЪЪЪ drugo ne se seshtam aa da slusha rap dosta kachestva ama tva e moq tip

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Нямам стереотип, но определено не искам мускулести мъже, тъмнокоси, по-високи от мен, ама не и 200 см....Не обичам разни релефи, коремни плочки и разни такива глупости. не обичам и дебели-просто нормално сложен мъж!
    + 100000

Samo,4e az prepdo4itam tumnokosi.VUob6te ne haresvam rusite muje.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Nqmam opredelen tip spored men tова е глупаво Винаги съм си харесвала много различни един от друг момчета

Град
    dobri4
    СЛУшАИТЕ
    ЕТО КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ ТВОЯ ТИП:
    СПОМНИ СИ ЗА ВСИ4КИ КОИТО СИ ХАРЕСВАЛ/А И НАИ ВЕчЕ КАКВО ТИ Е ХАРЕСАЛО В ТЯХ . щЕ СЕ ПОЛУчИ МОМчЕТО МЕчТА ЗА ТЕБ :P

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ruskiq_fenka
    na 1vo mqsto:da e ZADALJITELNO s CHERNA kosa i zeleni ochi(moje i cherni, a ako pritejava absolutno vsichki drugi kachestva moje da e i s kafqvi)
    na 2ro mqsto:da e mnoogo inteligenten,vuzpitan,da ne se repchi,s dostoinstvo da bude,s golqmo 4ustvo za humor,da ne e mnogo muskulest,mejdu 1.80 i 1.85,da bude oblechen predimno s kostumi,e ponqkoga i dunki,da ne pushi,malko da pie e moje i da ne pie,da e otgovoren,to4en,perfekcionista ЪЪЪЪ drugo ne se seshtam aa da slusha rap dosta kachestva ama tva e moq tip
    тва маи съм аз ... пи6и ми ЛС плс
    fuck fuck fuck

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

автора откъде реши, че може само момичета да пишат тук, егати дескриминацията..
    Do you speak Salsa? .......

Град
    dobri4
    хахахахахаха ми ок кажи къв ти е критерия за момче

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    това малко трудно ще стане , ама все пак някое момче от форума може да реши да добави нещо към отговорите на момичетата или няква обосновка да поиска, де да знам... не е честно, протестирам!
    Do you speak Salsa? .......

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от lwsu
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    това малко трудно ще стане , ама все пак някое момче от форума може да реши да добави нещо към отговорите на момичетата или няква обосновка да поиска, де да знам... не е честно, протестирам!

споко слънце стига са горещи

Момичета, перфектни сте.. добре е, че поне повечето от вас не залагат само на външността :P
    Иначе пак се потвърждава мойто мнение.. което се вижда и от една моя тема пусната много, много отдавна и има линк в подписа ми за нея
    Високите момчета сме по предпочитани

Цитирай Първоначално написано от TH33N
    аз лично се движа в два супер крайни стила - според настроението ми..
    по принцип почти винаги съм облечен в черно.. или тъмни цветове..

ежедневния ми стил е "мода" на умерен хеви метъл - тип 80-те години
    често нося тениски на стари групи тип Iron Maiden, Slayer, Manowar... или на производители на профи хардуер или софтуер (често можете да ме зърнете с фанелка Intel Xeon, nVida Quadro FX, Debian Linux, Open Suource Fondation....)... Или с чисто черна (тъмно сива/синя)... Черно поизносено дънково яко, черни изтрити дънки.. Обичам хубави обувки - с агресивен характер тип д-р Мартинс.. Или маратонки (семпли - черни или тъмни - задължително адолф даслер - познат още като адидас)

от друга стана - обичам да се обличам официално - но риза и вратовръзка не нося.. обичам да ходя брадясал (не брадат - а брада на 5-6 дни)... в момента косата ми е къса.. но преди време имах светлокеснява дълга почти до задника коса..
    Любимото ми (почти) официално облекло е дълъг черен балтон (марка сК - имам 3 такива почти еднакви двата черни третия тъмно сив) черно поло или пуловер, черен панаталон или дънки и черни обувки... и черни очила (често ми казват, че приличам на избягал от "матрицата" хехе)

не знам дали съм спортен тип (тренирал съм 9 години кик бокс и 5 години плуване) - по-скоро не бих казал - не съм особено мусколест - по-скоро бих казал "жилав"... Макарче килограмите ми не са никак малко, но слава богу не ми личат

аз лично не се заглеждам в мъже - но понякога като видя някой пикльо де се е надул като пуяк - сложил прилепнала фанелка - че да го видят че ходи на финтел (или подобна простотиа) ми идва да му избачкам един шут в тиквата да го видя как ще се пръсне като мех с лайна на пода - избива ме на агресия, но винаги успявам да я преодолея.. много се дразня на такива надути плондери... още повече се дразня на този нов що-годе стил - момчетата да се обличат унисекс.. и с едни причесчиши.. приличат на педалчета.. (макарче не ме избива на агресия когато видя такива.. по-скоро ме бие на смях.. и съжаление - как може да се облече като "путка" - въпреки че повечето от тях са абсолютно хетеро.. но приличат на гейчета)
    От кой град си?!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Какви "пичове" харесвам? Хах, well, харесвам артистични хора, няма нещо, което да ме привлича повече от изкуството и да ме отблъсква повече от комерса. Ясно, че напудрените лигльовци не са ми много по вкуса. Обичам мъжете да изглеждат като мъже, не като момченца.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Град
    Варна
    Не харесвам момчета,по които другите момичета припадат...някви плейбойчета направени и големите гъзари...Харесван точни момчета,с чувство за хумор и задължително красива усмивка!Не супер красавци,а с чаровно излъчване...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си