- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви пичове повече харесвате (само Момичета да отговорят)
a koi sa tipovete mom4eta![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ооо,щом е със зелени очи-дай го насамПървоначално написано от padnal_angel
![]()
Нямам за цел да обидя някого,но все пак от мненията по темата разбрах,че повечето момичета,които са писали са или повърхностни или перфекционистки.. но и има 1-2, който им правя евалаТака по темата... аз нямам определен тип момче, най-вече гледам характера на един човек... не обичам извисените в небесата,самохвалковците .... В едно момче търся да е разбран,да мога да бъда добър приятел с него преди всичко,т.е. да му имам пълно доверие и да можем да говорим за абсолютно всичко.Да има чувство за хумор, да използва и горната си глава,не само долната
...Естественно гледам и външния вид, но не той е най-важен..относно него не мога да кажа какви момчета ми харесват,защото нямам някакви точно определени изисквания с каква коса да е , какви са му очите и прочие....но все пак желателно е да има добра лична хигиена,да поддържа външния си вид и да има хубава усмивка...
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Почти описа и моя тип момче :PПървоначално написано от talisman4e_
То такова като за мен няма.![]()
Моите изисквания са следните:
1. Да е по-висок от мен...
2. Да е по-голям от мен...
3. Да може да готви...
И с това се изчерпва![]()
Усмихни се - утре ще е по-зле!
Аз пък съм гей...защо не мога да пиша![]()
Харесвам истински мъже, а не някакви недорасли пикльовци... Мъж с характер и със стил![]()
>>> House Music <<<
пиши беПървоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
![]()
ама не е 4естно мом4етата да отнемат някои готини мом4ета
![]()
![]()
![]()
това е добре.. сега дефинирай "недорасли пикльовци" и "Мъж с характер и със стил"Първоначално написано от Insatiable
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Няма да се спирам на общия пакет,защото при всички е горе-долу един и същ-очертани мускули(не напомпани),тъмна коса,висок...същотоИначе страшно ми харесва "мръсния" поглед,наболата брада,татуировките,ро-дебели устни и си умирам за леко изпъкнали вени по-ръцете,не знам защо
Иначе стълът на обличане няма значение,стига да не е от "новата вълна" фешънчетата,момчетата,коит о са решили,че може да носят дамски слънчеви очила,да цупят муцки като се снимат,или да носят розово и лигави маратончици
Ъъъ и онова,дето си го правят на косата,а ла "бръкнаа у контакто" също е отвратително
![]()
+1... samo che az si imam edna slabost kum siniПървоначално написано от sWeeT_eLichkA
ochi napravo nz kude sum..
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
na 1vo mqsto:da e ZADALJITELNO s CHERNA kosa i zeleni ochi(moje i cherni, a ako pritejava absolutno vsichki drugi kachestva moje da e i s kafqvi)
na 2ro mqsto:da e mnoogo inteligenten,vuzpitan,da ne se repchi,s dostoinstvo da bude,s golqmo 4ustvo za humor,da ne e mnogo muskulest,mejdu 1.80 i 1.85,da bude oblechen predimno s kostumi,e ponqkoga i dunki,da ne pushi,malko da pie e moje i da ne pie,da e otgovoren,to4en,perfekcionista ЪЪЪЪ drugo ne se seshtam aa da slusha rap![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dosta kachestva ama
![]()
![]()
![]()
tva e moq tip
+ 100000Първоначално написано от krem4et0
Samo,4e az prepdo4itam tumnokosi.VUob6te ne haresvam rusite muje.
Nqmam opredelen tip spored men tова е глупавоВинаги съм си харесвала много различни един от друг момчета
![]()
![]()
СЛУшАИТЕ
ЕТО КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ ТВОЯ ТИП:
СПОМНИ СИ ЗА ВСИ4КИ КОИТО СИ ХАРЕСВАЛ/А И НАИ ВЕчЕ КАКВО ТИ Е ХАРЕСАЛО В ТЯХ . щЕ СЕ ПОЛУчИ МОМчЕТО МЕчТА ЗА ТЕБ:P
тва маи съм аз ...Първоначално написано от ruskiq_fenka
пи6и ми ЛС плс
![]()
fuck fuck fuck
автора откъде реши, че може само момичета да пишат тук, егати дескриминацията..
Do you speak Salsa? .......
хахахахахаха ми ок кажи къв ти е критерия за момче![]()
![]()
това малко трудно ще станеПървоначално написано от my baby love
, ама все пак някое момче от форума може да реши да добави нещо към отговорите на момичетата или няква обосновка да поиска, де да знам... не е честно, протестирам!
![]()
Do you speak Salsa? .......
Първоначално написано от lwsu
споко слънце стига са горещи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичета, перфектни сте.. добре е, че поне повечето от вас не залагат само на външността :P
Иначе пак се потвърждава мойто мнение.. което се вижда и от една моя тема пусната много, много отдавна и има линк в подписа ми за нея![]()
Високите момчета сме по предпочитани![]()
Какви "пичове" харесвам? Хах, well, харесвам артистични хора, няма нещо, което да ме привлича повече от изкуството и да ме отблъсква повече от комерса. Ясно, че напудрените лигльовци не са ми много по вкуса. Обичам мъжете да изглеждат като мъже, не като момченца.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не харесвам момчета,по които другите момичета припадат...някви плейбойчета направени и големите гъзари...Харесван точни момчета,с чувство за хумор и задължително красива усмивка!Не супер красавци,а с чаровно излъчване...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]