- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви пичове повече харесвате (само Момичета да отговорят)
- да има ЕФЕКТНА ПРИЧЕСКА (не говоря за дъга вместо коса, а просто малко СТИЛ![]()
- да има някакъв изявен недостатък (това ме привлича, странно защо)
- чаровна УСМИВКА, независимо дали има перфектни зъби
- да има ИЗЛЪЧВАНЕ (аз сама си го усещам)
- да не е мускулест и едър, прилича ми на скала... а тези, които не са толкова масивни ми навяват усещане за СВОБОДА и лекота
- най-много да е с 5-10 см по-висок от мене
- да притежава ТАЛАНТ
Тези, които са с едри букви съм наблегнала на тях.. за да ме разберете най-добре![]()
съгласна съм с тебе колкот туи до зъбите ше е добре ко ня шиниПървоначално написано от music_soul
![]()
![]()
![]()
моят тип е:
1. 1.75+ висок
2. Тъмнокос
3. Тъмни очи
4. Да не е много дебел, в рамките на нормалното, може и малко отгоре....
Все пак си подбирама това до тъмните коси и очи ще е в плюс, иначе за това правя изключения...
[img][/img]
xaxa... тия с шини също са сладки, ама само за приятелчета...![]()
иначе е за предпочитане да си мият зъбите 2-3 пъти дневно![]()
Е то всеки иска добър,любящ мъж до себе си...няма нужда и аз са да изброявам всички добродетелиМога да кажа като външен кои ми допадат: мургавите с черни коси и черни очи и да нямат слаби крака
![]()
Let The BEAT Control Your Body
abe pi4 momi4etat hodqt s mom4eta koito im haresvat. seki ima razli4ni predstavi a nqkoi nqmat izob6toTo ne moje taka prosto da opi6e6 idialnoto gaje
.... (momi4etata ne haresvat nekvi poziori i naduti tipove deto si mislqt 4e vsqka moje da e tqhna. ne pravi nikoga tazi gre6ka )
момче,което може да ме накара да се чувствам добре,да се чувствам красива и желана..което знае какво иска..което може да ме разсмее..което се поддържа(и хигиена, и външен вид)..с което да мога да споделям..което да ме разбира и да няма тема,на която да не можем да си говорим..което отвръща на чувствата ми..и естествено..да е хубав![]()
viso4uk,poprincip po teloslojenie mi haresvat futbolistitye slabi no relefnida znae kak da mi zadurji interesa,da ne e banalen .da me ocenqva i da ne izneverqva.a v sexa da e mn mn div
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Teя пък футболистите мен лично много ме дразнят .. аман .!!
П.с - извинявам се, ако случайно има такива мъжки от форумаможе и да сте различни от повечето ..
![]()
ми харесвам ги да са високи, със сладко лице, не ме интересува дали имат пари и скъпи неща, важното е да има за какво да си говорим, да си подхождаме като характери и да ни е хубаво заедно
SMILE FOR ME NOW
еми идеалът ми за външен вид на момче е висок, слаб, но с мускули, тъмна коса, тъмни очи, смъкнат, а за характер да е някой с който може да си говориш спокойно, забавен, да не му пука за мнението на другите, да е добричък и май това е...бях намерила точно такъв човек, обаче той взе че се промени!![]()
нещо като мен![]()
lostinMINIMAL
kriteriite mi za vunshen vid sa samo da e ima 4ar ..i hubava usmivka( nali ne zabravqme li4nata higiena :P ) a ina4e... prosto trqbva da mi dopada, da e dobur 4ovek, a 4uvstvo za humor
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Visoki s stil qka kosa obi4am s dulga kosa qki pi4ove koito vsi4ki haresvat no toi samo men ima akul v glavata no ne misli samo za daskalo otvoren
emi zn visok s hubavo tqlopo princip da e po tymen s tymna kosa ili na ki4uri
no idealat mi e chad michael MuRrY
![]()
![]()
tOQ ein pYTA da GO 4uKAm POSle da Umiram
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хм... като се замисля за външен вид, май само дългата коса ми е критерий... или гола глава поне... не мога да си представя че момче с някаква къса коса би ме привлякло по някакъв начин... ужасно странно![]()
Да, и при мене е така... всички момчета, които ме кефят не са с "нормално подстригана коса", а си имат свой собствен стил... и по-дълга коса... Когато някое момче си има специфична за себе си прическа, той е индивидуаленПървоначално написано от Bolt_f
![]()
оо искамПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
И АЗЗЗЗЗЗапазете ми едно-две
![]()
4upq orehi sus zadnika,pri4eska izbqgal ot survaivarkfo poe4e iskate ?
![]()
emi vij sega vseki ima s kakvo da te vpe4etli edin s van6en vid dr s vatra6na karasota be vseki moje i nai protiq moje pak i nai umniq ili pak i nai golemiq oligofren nikoga ne se znae kakvo molje da te vpe4etli u edin maj ili mom4e nqma zna4enie li4no men mn me kefqt mom4etata (majete) s hubavi i stroini tela sportisti po skoro voleibolisti i po mlaki slu4ei futbolisti gotina pri4eska nqma predvid mom4e EMO abe s dve dumi mnogo ne6ta zavisi ot 4oveka![]()