.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    - да има ЕФЕКТНА ПРИЧЕСКА (не говоря за дъга вместо коса, а просто малко СТИЛ
    - да има някакъв изявен недостатък (това ме привлича, странно защо)
    - чаровна УСМИВКА, независимо дали има перфектни зъби
    - да има ИЗЛЪЧВАНЕ (аз сама си го усещам)
    - да не е мускулест и едър, прилича ми на скала... а тези, които не са толкова масивни ми навяват усещане за СВОБОДА и лекота
    - най-много да е с 5-10 см по-висок от мене
    - да притежава ТАЛАНТ

Тези, които са с едри букви съм наблегнала на тях.. за да ме разберете най-добре

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от music_soul
    - да има ЕФЕКТНА ПРИЧЕСКА (не говоря за дъга вместо коса, а просто малко СТИЛ
    - да има някакъв изявен недостатък (това ме привлича, странно защо)
    - чаровна УСМИВКА, независимо дали има перфектни зъби
    - да има ИЗЛЪЧВАНЕ (аз сама си го усещам)
    - да не е мускулест и едър, прилича ми на скала... а тези, които не са толкова масивни ми навяват усещане за СВОБОДА и лекота
    - най-много да е с 5-10 см по-висок от мене
    - да притежава ТАЛАНТ

Тези, които са с едри букви съм наблегнала на тях.. за да ме разберете най-добре
    съгласна съм с тебе колкот туи до зъбите ше е добре ко ня шини

моят тип е:

1. 1.75+ висок
    2. Тъмнокос
    3. Тъмни очи
    4. Да не е много дебел, в рамките на нормалното, може и малко отгоре....

Все пак си подбирам а това до тъмните коси и очи ще е в плюс, иначе за това правя изключения...
    [img][/img]

xaxa... тия с шини също са сладки, ама само за приятелчета...

иначе е за предпочитане да си мият зъбите 2-3 пъти дневно

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е то всеки иска добър,любящ мъж до себе си...няма нужда и аз са да изброявам всички добродетели Мога да кажа като външен кои ми допадат: мургавите с черни коси и черни очи и да нямат слаби крака
    Let The BEAT Control Your Body

abe pi4 momi4etat hodqt s mom4eta koito im haresvat. seki ima razli4ni predstavi a nqkoi nqmat izob6to To ne moje taka prosto da opi6e6 idialnoto gaje .... (momi4etata ne haresvat nekvi poziori i naduti tipove deto si mislqt 4e vsqka moje da e tqhna. ne pravi nikoga tazi gre6ka )

момче,което може да ме накара да се чувствам добре,да се чувствам красива и желана..което знае какво иска..което може да ме разсмее..което се поддържа(и хигиена, и външен вид)..с което да мога да споделям..което да ме разбира и да няма тема,на която да не можем да си говорим..което отвръща на чувствата ми..и естествено..да е хубав

Супер фен
    Град
    sofiq
    viso4uk,poprincip po teloslojenie mi haresvat futbolistitye slabi no relefni da znae kak da mi zadurji interesa,da ne e banalen .da me ocenqva i da ne izneverqva.a v sexa da e mn mn div

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    до твоята звезда :)
    Teя пък футболистите мен лично много ме дразнят .. аман .!!
    П.с - извинявам се, ако случайно има такива мъжки от форума може и да сте различни от повечето ..

ми харесвам ги да са високи, със сладко лице, не ме интересува дали имат пари и скъпи неща, важното е да има за какво да си говорим, да си подхождаме като характери и да ни е хубаво заедно
    SMILE FOR ME NOW

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми идеалът ми за външен вид на момче е висок, слаб, но с мускули, тъмна коса, тъмни очи, смъкнат, а за характер да е някой с който може да си говориш спокойно, забавен, да не му пука за мнението на другите, да е добричък и май това е...бях намерила точно такъв човек, обаче той взе че се промени!

Супер фен
    Аз си харесвам моето момче...

Амии ... зелени очички , руса или свтлокестенава коса , висок , с чипо носле и ако може да е рапър .... охх .. разметах се
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Ловеч
    нещо като мен
    lostinMINIMAL

kriteriite mi za vunshen vid sa samo da e ima 4ar ..i hubava usmivka ( nali ne zabravqme li4nata higiena :P ) a ina4e... prosto trqbva da mi dopada, da e dobur 4ovek, a 4uvstvo za humor
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Visoki s stil qka kosa obi4am s dulga kosa qki pi4ove koito vsi4ki haresvat no toi samo men ima akul v glavata no ne misli samo za daskalo otvoren

emi zn visok s hubavo tqlo po princip da e po tymen s tymna kosa ili na ki4uri no idealat mi e chad michael MuRrY tOQ ein pYTA da GO 4uKAm POSle da Umiram

Хм... като се замисля за външен вид, май само дългата коса ми е критерий... или гола глава поне... не мога да си представя че момче с някаква къса коса би ме привлякло по някакъв начин... ужасно странно

Град
    Hard Rock Cafe
    стегнато дупенце не щете ли?

да не са с розови блузи

Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Хм... като се замисля за външен вид, май само дългата коса ми е критерий... или гола глава поне... не мога да си представя че момче с някаква къса коса би ме привлякло по някакъв начин... ужасно странно
    Да, и при мене е така... всички момчета, които ме кефят не са с "нормално подстригана коса", а си имат свой собствен стил... и по-дълга коса... Когато някое момче си има специфична за себе си прическа, той е индивидуален

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    стегнато дупенце не щете ли?
    оо искам

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

И АЗЗЗЗЗ Запазете ми едно-две

Повече от фен
    4upq orehi sus zadnika,pri4eska izbqgal ot survaivar kfo poe4e iskate ?

emi vij sega vseki ima s kakvo da te vpe4etli edin s van6en vid dr s vatra6na karasota be vseki moje i nai protiq moje pak i nai umniq ili pak i nai golemiq oligofren nikoga ne se znae kakvo molje da te vpe4etli u edin maj ili mom4e nqma zna4enie li4no men mn me kefqt mom4etata (majete) s hubavi i stroini tela sportisti po skoro voleibolisti i po mlaki slu4ei futbolisti gotina pri4eska nqma predvid mom4e EMO abe s dve dumi mnogo ne6ta zavisi ot 4oveka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си