- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви пичове повече харесвате (само Момичета да отговорят)
Ами то...трябва да е идеаленннн
само дето няма такъв...така че:
1.Трябва да изглежда добре(задължително)
2.Аз го искам с руса косичкаа)
3.Да не е бройкаджия.
4.Да се държи мило.
5.Да ме обичааааааааа!
Ми за мене тва е основното ...![]()
Ами аз си харесвам моито момче-висок(към 1.80),строен,мусколест(страхо тно тяло)..ааааммм...хаха..като застана до него ми е като бодигард..![]()
Иначе е със сини очи,мн ама мн чаровна усмивка и има трапчинка на дясната бузка...Като характер е супер,мн добричък със страхотно чувство за хумор..
Единственото лошо нещо е,че е мн ревнив..ма са какво ..никои не е перфектен.Аз си го обичам и такъв пък....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ми висок, с тъмна коса, чаровен, мил, с чуство за хумор, да ме обича и да ми е верен!!!![]()
![]()
![]()
aMI az li4no nqmam opredelen tip....vsqko mom4e moje da me vpe4atli stiga da znae kak.....No po princip tez golemite naduti gazar4eta ne gi obi4am mnogo mnogo0o.............trqq da e svesten da ne e broikagiiq i da znae kak da se otnasq s edno momi4e!Abe s 2 dumi-Priqtelq mi :P
+1![]()
Висок, силен... спортист... да изглежда прилично добре... хубава усмивка и плътни, дебели устни... с чувство за хумор и да умее да изслушва и да разговаря с мен... В общи линии за това се сещам, което ми допада в един мъж, но ако ме грабне като характер няма значение как изглежда!![]()
![]()
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
имала съм само 5 сериозни връзки и петте са били с рапъри.. определено харесвам стила им и похотливостта им![]()
+1 :P e ne tvoq priqtel de no....Първоначално написано от faxy
![]()
+1Първоначално написано от faxy
![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
Aз харесвам момчета със светли очи,задължително по-високи от мен,винаги хвърлям едно око и на тялото...мн е важно да е мил и да не е някой простак
me2... аз искам обаче и да е забавен... да не седим и да си мълчим постоянно...може и да не е със светли очи... да е лицеПървоначално написано от *berry*
![]()
кво притив има6 хората с 1 вежда ве ие малка у ....Първоначално написано от my baby love
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
+50Първоначално написано от cotton candy
![]()
ami as haresvam visoki muskulesti trqbva da se poddyrjat (pod "poddyrjat" nqmam predvit da sa s brysnati kraka i oskubani vejdi) da se obli4at hubavo i est da sa mili s 4uvstvo za humor..nqma da prodyljavam 6oto za syjalenie mai takiva nqma..si4ki gledat samo da te nae**t i tfa e..
zna4i,van6no:da e po-golqm ot men,visok ot 180 nagore,sas svetla kosa,svetli o4i,da ne e nito debel,nito harbav,da se obli4a dobre(moje i po-sportno,moje i po-elegantno,vse 1,zavisi ot li4niq stil),da e 4istoplaten,da miri6e na parfium....i t.n..A po harakter:da e mil,da me razbira i izslu6va,dase darji kato djentalmen,tova e nai-vajnoto za men.
Ами...на първо място...готини...с излъчване,чар...да са печени,забавни...да умеят да ме разсмиват,да умеят да ме разбират,да са сериозни,а не някви лигльовци...секса...да е на ниво![]()
Да не са некви загубеняци....нито пък прекалено надути...да ме пазят и защитават,но не и да ми падат в краката...абе...много неща,не е толкова сложно човек да ги има.Въпрос на личност и визия ...![]()
Първоначално написано от crazy_girl_4ever
И аз същото![]()
![]()
![]()
awe hora (momi4eta po to4no).Jestoko se lajete 4e vsi4ki mom4eta/maje iskat da vi vkarat v legloto samo( vsi4ki iskat seks(no ne samo) a i gotina priqtelka s koqto da se razbirat i da ob6tuvat).az sam mom4e sry 4e otgovrix ma ne moga da slu6am takiva gluposti.
az sam mom4e no molq nqkoi da mi kaje pravilniq pat ne e li:
1vo da si krasiv(zavisi ot momi4eto da li te smqta za krasiv zaradi kontrasta na interesi)
2ro da si umen
3to da se poddarja6 spotuvaiki
4to da ima6 4arovna usmivka (malko ostanaxme takiva :P )
5to da ima6 4ustvo za humor koeto da izliza ot vutre a ne prosto da iska6 da iztarsi6 nqkva glupost.
6to smqtam 4e momi4eta haresvat nedostapni mom4eta
7to da ne e pervezen
takali e?
ako ne e na4i v poslednite 14 godini ne sam gledal s 2 si o4i![]()
molq bez tapi spamove
i se izvinqvam 4e pi6a na latinica prosto mi e neodobno na kirilica
pak se izvinqvam 4e pisax v jenski forum
Polova diskriminaciq![]()
![]()