- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му дам знак...
Та значи... Става въпрос за едно момче, с което си пишем по скайп, не че не се познаваме лично, напротив. Но сега той е в друг град и не се виждаме. Имам основания да мисля, че не съм му безразлична, в никакъв случай обаче не казвам че ме харесвам. Просто не съм сигурна. Не съм от типа момичета, които ще отидат и ще му кажат аз те харесвам така и така, искаш ли да излезем. Още повече, че той е по-голям... В момента доколкото знам си няма серизна приятелка. Искам съвет как да му дам знак, че го харесвам. Но не искам да е някакво натрапчиво, искам да е нещо съвсем безобидно... така, че ако той ме харесва да се замисли, ако не ме харесва просто да си остане като някакъв бъзик... Нищо не мога да измисля![]()
Не мисля 4е на този етап тряя да му казва6 не6то..Щом си има сериозна пиятелка не мисля 4е тряя да им дава6 поводи за раздяла..Пък и от де знае6 4е с нея няя да има по-щтастливо бъдеще?? Просто тряя да приеме6 фактите и да се отита6 да поттисне6 мислите си за това...
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ама той си няма сериозна приятелка...
поддържай разговорите ви в скайп и се дръж мило с него... пишете си редовно... и все ще се усети по някое време..![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аааа sry про4етах гре6но(котаракът ми се върти околко монитора) Еми 6том е така би тряяло да действа6 ама това 4е сте от разли4ен град може да попре4и сериозно.За да просъ6тествуват такива връзки са нужни наистина големи 4увства и много любов...
Ти сама тряя да разбере6 дали той има 4увства към теб за да направи6 следва6тата кра4ка
![]()
ем подобни слъ4ки и аз имам егати жси4ко йижо има гаджета. на свети жалентин егаяти т1пото ..........ем ше си праиме двете компания и 6е ги оплакваме![]()
![]()
![]()
![]()
ем тои ин4е от тжоя град ли е?
Първоначално написано от lilit_666
![]()
ахах Не съм 4увал такова не6то до ся !
![]()
МИсля 4е няя такова хем базик,хем не!
![]()
идеята е яка, мерсиПървоначално написано от lilit_666
![]()
А иначе, да, от моя град е, но учи в друг. Идва си тук през ваканциите.
Emi....kakto beshe po-gore napisano...podyrjay razgovorite po Skype i bydi milaToi shte go zabeleji tova...nqma da e losho i ako mu pravish razni nameci
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Nai dobre ti da napravish pyrvata kra4ka i vse pak ako nistina ne iskash ti ostava samo da si tyrpeliva...![]()
Don'T StoP SmiLinG AnD Be DiFFerEnT!
Ами..малко по малко почвай да се опитваш да го накарш да ти споделя повече и повече работи..`пикантни` тайни и така...По това време на нощта давам тъпи съвети съжелявам![]()
___to Be Continued___
стреляй със сигнален пистолет хем е безобидно хем може да мине за базик![]()
сега сериозно момиче ще ти кажа едно нас момчетата и с тиган да ни одариш по главатяа няма да разберем с намеквания и тем подобни нестава ако испитваш нещо към него събери кураж и му го кажи директно без заобикалки па каквото стане стане ако каже да добре но ако каже не не е много добре но му кажи "надявам се това да не повлияе върху нашето приятелство" или нещо от сорта
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
emi govorete si 4esto i povreme na razgovorite mu pravi nqkvi komplimenti..primerno kaje ti kvo e napravil i ti "ee ti si super be" ili ne6to takova...toi 6a zabeleji 4e mu pravi6 komplimenti i bi trqbvalo da zagree...vupreki 4e mom4etata mn mn ne razbirat ot nameci
ama.. purvo po4ni po-meko,a ako ne te razbira,4ak togava davai po-o4evidno da "namekva6"
![]()
Предполагам, че да му пратя SMS за Свети Валентин не е добра идея, нали...![]()
Не, но ако си пишете по skype можеш да му го честитиш безобидноИли да му пратиш безобиден sms с добро пожелание, приятелско
Но нямам идея за нещо оригинално, успех
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Мацка ако искаш да привлечеш вниманието му на по сериозно ниво трябва да се научиш да галиш егото му и да вдигаш мъжкото му самочувствие, но прекалявай за да не се възгордее прекалено много и ти да му станеш безинтересна. Ако смяташ че не е някой тъпак, флиртувай с него. Когато си казвате се разделяте или пък когато му кажеш здрасти пускай му някой хъг. Прави му небрежни комплименти при първа възможност. Смей се на шегите му дори и да не са смешни. Предполагам когато можеш му пишеш. Ако го правиш това е добре. Трябва да му покажеш че ти е приятно с него, за да получи така необходимата увереност и да те покани на среща. Дано е отракан, а не някой срамежливец. Айде спехи !
Благодаря ви много за съветите!![]()
Като знаеш ,че си има сериозна приятелка какво искаш да си с него!?!?!??!![]()
Няма сериозна приятелка.
Първоначално написано от kifla
Тъпа кифла. Пак чела между редовете.
![]()
![]()
![]()
оо с тая песен ме поздрави гаджето ми и направо ме разтопиПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()