.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

некви точки

значи проблема ми е следния: имам някви червени точици като ранички ... нз как да ги обясня от горната част на пениса там кадето започва... дори почти не са по него а по окосмената част кадето е горе .. от какво може да са , може ли да са от депилиращия крем които исползвам или пък да са гъбички нещо ? като се намажа с депилиращия крем страшно много се раздразва тази част ... но пък като не го исползвам примерно известно време те ен изчезват а седят като черни точици.. какво е мнението ви ако може не ме пращаите веднага на лекар а даите предположения

Супер фен
    Може и от крема да е....

e от крема ама само на едно и също място да става... пък и като не се депилирам примерно 10 20 дена все пак трябва да заздравее?а то седи..

гъбичките само по главичката на пениса ли излизат ?

секрет какво ще рече .. няма , миризма няма, мънички точици са .. , ами не са малко доста са,бели връхчета няма ..

е на какъв лекар трябва да отида дерматолог или уролог щотото то не е баш по пениса образованието а горе кадето е укосмената част в началото на пениса

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: некви точки

Цитирай Първоначално написано от tihomir123
    значи проблема ми е следния: имам някви червени точици като ранички ... нз как да ги обясня от горната част на пениса там кадето започва... дори почти не са по него а по окосмената част кадето е горе .. от какво може да са , може ли да са от депилиращия крем които исползвам или пък да са гъбички нещо ? като се намажа с депилиращия крем страшно много се раздразва тази част ... но пък като не го исползвам примерно известно време те ен изчезват а седят като черни точици.. какво е мнението ви ако може не ме пращаите веднага на лекар а даите предположения
    дечко, нищо не разбрах ве батка - да беше писал поне на колко си годинки

Брат споко е и аз имам такива работи и те са нормални питал сам доктор спокич е ман.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си