.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пффф мн гадно се е полу4ило(не оспях да про4ета мн добре историята за6тото котаракът ми спи на корема ).Просто не виждам какво може6 да направи6.Тая 100% иска да ти го открадне...Пък явно и той изпитва някви 4увства... Много е тъжно наистина

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Амм и ако пи6е6 о6те теми пи6и ги на кирилица 4е разбрах 4е някой хора тука не искат да си затормозяват мозъците с латинеца...

--------------------------------------------------------

еми.. ако приемем, че ти казва истината и тя за него е само колежка.. мисля, че единственото нещо което ще постигнеш с тези си действия е да се разделиш с него.. дай му малко свобода - ако те обича найстина няма за какво да се притесняваш, ако ли не - дали ще скъсате заради тази или заради следващата разлика почки няма, освен ова, че ще се тормозите повече взаймно... и те така

dori i da ne q haresva ti go zadu6ava6 (sorry li4no mnenie) i ako prodaljava6 taka 6te go zagubi6.....

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    намесата на 3 ти човек винаги е излишна, говори с него! кажи му да се с1образи!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ами аз съм малко дявол и бих си намерила и аз един такъв приятел само за да осъзнае той какво ми причинява... А за случая - според в случая максимата "Дръж приятелите си близо, враговете - по-близо" би ти помогнала....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Благодаря ви за отговорите !Говорих с него .. обещаваше,че не би направил нищто с което да ме нарани .. а между другото за 14-ти и без това 6те съм там .. ако се наложи сама ще и покажа че няма да го има дори цената да е да се разделя с него ...Иска ми се това да му е наи-хубавия Св.Валентин и 6те се постарая за това и да и покажа ,4е наистина го оби4ам ужастно много за да може тя да ми го отнеме и да види сама 4е тя такъв 4овек .. не 6те има ... и да не се бурка .. благодаря ви отново !
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Момиче, ти си леко зле... ревността никога няма да помогне на връзката ти- когато е безпричинна само ще ви развали отношенията, когато има повод за нея, значи вече е късно. А и, така като гледам нямаш много доверие на момчето... И какви са тея селски изпълнения "Ще й покажа аз на нея". Незнам на колко си години, но се дръж малко на ниво.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ревността в такива моменти само пречи. Бъди внимателна, следи намеците и всичко останало, но му дай свобода... Тогава или ще се увериш в неговата вярност и в любовта му към теб... или ще го загубиш...Така няма да го притискаш в ъгъла, няма да го поставяш в неудобно положение, няма и нея да я унижаваш... Все пак всеки има право да намери истинската си любов.Ако това си ти - не се съмнявай, че между тях има нещо... ако не си ти... тогава си дай сметка, че няма смисъл да оставате заедно, ако всичко ще се гради на лъжи и задни мисли... Бъди лоялна и не рязка... Ако е влюбен в нея - ти няма как да го спреш...а няма и да има смисъл да го правиш, а ако те обича ще престане с тези есемеси и тем подобни, защото ще види, че те наранява ... Успех !
    Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Да ти кажа честно и аз имам подобен проблем,но не със негова колежка, а бивша-в крайна сметка каквото и да прави тази въпросната колежка може само да завижда и да си гризе ноктите,че вечер се прибира при теб,а не при нея...но наистина е мн дразнещо и такъв проблем винаги може да съсипе идеалните отношения,независимо колко близки сте си и колко се опитваш да не ревнуваш-в даден момент просто ти писва да търпиш и да гадаеш какво се случва.Но...както казваш...ако се стигне по-далеч...винаги можеш да я пречукаш поне на тебе ще ти олекне,а селяка,който не е имал смелостта да ти каже истината в очите би бил просто поредния мелез,псевдо-мъжага,или просто СТРАХЛИВЕЦ.

Град
    Враца
    Каква е била темата, че виждам само точки?

Липсва тема -=> заключвам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си