.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Какво е любовта?

IMAM GADJE I SAM SIGYRNA 4E ME OBI4A,NO VEDNAJ MI KAZA 4E BIV6ATA MU E PO STRASTNA OT MEN ,AZ MU OTGOVORIH 4E KATO NE MU IZNASQ KAKVA S1M DA V1RVI PRI NEQ... SEGA OTNO6ENIQTA NI SA DOBRI,NO NAISTINA OBI4A LI ME 6TOM ME SRAVNQVA S NEQ,I S KAKVO E PO DOBRA OT MEN.TOI KAZA 4E MU E HYBAVO S MEN,NO VINAGI ISKA POVE4E I POVE4E,V MEN LI E PROBLEMA?????

т.7
    Krem4et0
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    НЕ!!В никъв слу4ай не е в теб.Правилно си му казала!
    И наистина ако не му харесва да върви при нея.

--------------------------------------------------------

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Най-гадното нещо е да те сравняват с бившата,и аз понякога правя сравнения на момчетата с които съм била,но само на ум,никога не бих засегнала така достойнството на един мъж!
    А твоя приятел има още много да учи за поведението спрямо жените около него...Пффф

Liubovta e neshto za koeto ne si zaslujava da se 4uvstva6 gadno a i LIUBOVTA NE SUSHTESTVUVA II E NAI TUPOTO NESHTO NA SVETA LIUBOV NQMA !! A puk mn qsno 4e 6e te sravnqva napulno normalno e !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Имала съм късмета единственото споменаване на бившата да е било, когато ми е казвал, че би предпочел през цялото време да е бил с мен, а не с някоя друга. Но твоят наистина е прекалил. И какво е целял с това? Вече е с теб, а не с другото момиче! Наистина, ако му е харесвала повече тя, защо не си е останал при нея? Или е бил такъв тъпан, че го е зарязала, а той се е усетил чак накрая какво му липсва, а сега тормози теб? Не му давай да ти се качва на главата! Ако продължи с тая бивша, говори му и ти за бившия, в какво го превъзхожда, да види приятно ли е! Колкото до това "обича ли ме", в днешно време не схващам какво разбират другите под тази реплика. За мен е много силна и не вярвам, особено ако сте заедно от скоро, той да е почувствал нещо толкова силно. Но ти си знаеш. Според мен едва ли човек може да обича нещо или дори да държи поне малко на него, щом ближе рани за старото...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Liubovta e neshto za koeto ne si zaslujava da se 4uvstva6 gadno a i LIUBOVTA NE SUSHTESTVUVA II E NAI TUPOTO NESHTO NA SVETA LIUBOV NQMA !! A puk mn qsno 4e 6e te sravnqva napulno normalno e !
    Повярвай, ако срещнеш любовта, ще се радваш, че ти е гадно именно заради нея, защото такава болка те кара да се чувстваш жив
    И не, не е нормално да сравнява сегашната с бившата, ако държи на нея. Щом вече е затворил една врата в живота си, не трябва да се мъчи пак да я отваря или пък да я оставя открехната... А пък и щом бившите са винаги толкова "перфектни", защо са бивши?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

[quote="MoOnLiGhT_ShAdOw"]
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    . А пък и щом бившите са винаги толкова "перфектни", защо са бивши?
    и аз така мисля..... а по въпроса - ами.........може би е искал да ти намекне, че иска нещо малко по-така(макар че според мен не е това начина)........не му се връзвай
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на Al3ksandra

Re: Какво е любовта?

Не не е в теб проблема. За да разбреш дали има чуства към теб, действай така както той към теб, за да се усети, к'во ще ти се качва на главата , след като няма право!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Голям фен Аватара на sapphirr
    ненаситник никога не може да се насити и вси4ко да има винаги ще иска още-природа,ко да праиш.проблема не е в теб в никакъв слу4ай.а това със сравненията се полу4ава когато 4овек се връща към миналото и прави несъзнателна връзка с настоящето,сравнявайки ги едно с друго.ттрудно е да се каже с 5 думи защо.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne opredeleno ne e v teb problema...prosto o6te ne e zabravil biv6ata si i 4rez teb se opitva,no ne6to ne stava 6oto ti sama kazva6 4e postoqnno te stravnqva s neq....Vij pogovorete i se izqsnete za6toto o4evidno na teb ne ti e priqtno...

Защо не вземеш и не ми издрусаш как бившия ти те е карал да настръхваш когато те е целувал..(или нещо от сорта).
    Е така за да видиш реакцията му само.??
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

ne te obi4a...ne moje6 da obi4a6 nqkoi i da namira6 kusuri v nego...i to da gi spodelq6..ne e tova lubovta

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Най-гадното нещо е да те сравняват с бившата,и аз понякога правя сравнения на момчетата с които съм била,но само на ум,никога не бих засегнала така достойнството на един мъж!
    А твоя приятел има още много да учи за поведението спрямо жените около него...Пффф
    така е
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Браво ! Поздравявам те мн хубаво си му казала! И аз мразя да ме сравняват с който и да било! А на въпроса дали те обича... и аз не знам мисля че ще разбереш с времето Не, не е в теб вината!

Град
    MaInA CitY
    az puk mislq 4e te obi4a...tva 4e nqkoi e v ne6to po-dobyr ot teb nqq ni6to lo6o...sigurna sum 4e ti puk si v mnogo ne6to na svetlinni godini predi neq.. ..spoko,prosto ako i ti go obi4a6 dostaty4no,probvai se da byde6 o6te po-izpepelqva6ta .. ako i sled tova toi pak ti nameri nqkuv kusur svyrzan sys strastta....problema e mnoogo v nego

Ще отговоря на заглавието ! Според мен любов няма , може да не съм кой знае , колко голяма , но няколко пъти до сега съм се обеждавала ,че любов не съществува ! Много се радвам за хората , които са изпитвали това чувство , но тъй като аз не съм , се съмнявам да усетя споделена любав , някога де...
    А относно темата : ти си такава каквато си !Той като не те приема такава , да ходи при бившата си ! Пффф

spored men ne e v teb problema..moje bi ti go kazva naro4no za da te podrazni i da ne si misli6 4e ti e v kyrpa vyrzan..ili pyk za da te nakara da byde6 po otpusnata s nego i da vloji6 pove4e strast v vryzkata vi :P nz
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Нещо, което може да те убие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си