Into the great wide open... Under the sky so blue...
Имала съм късмета единственото споменаване на бившата да е било, когато ми е казвал, че би предпочел през цялото време да е бил с мен, а не с някоя друга. Но твоят наистина е прекалил. И какво е целял с това? Вече е с теб, а не с другото момиче! Наистина, ако му е харесвала повече тя, защо не си е останал при нея? Или е бил такъв тъпан, че го е зарязала, а той се е усетил чак накрая какво му липсва, а сега тормози теб? Не му давай да ти се качва на главата! Ако продължи с тая бивша, говори му и ти за бившия, в какво го превъзхожда, да види приятно ли е! Колкото до това "обича ли ме", в днешно време не схващам какво разбират другите под тази реплика. За мен е много силна и не вярвам, особено ако сте заедно от скоро, той да е почувствал нещо толкова силно. Но ти си знаеш. Според мен едва ли човек може да обича нещо или дори да държи поне малко на него, щом ближе рани за старото...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"