- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прокоба!!!
Predi vreme nqkoi mi kaza,che nikoga nqma da moga da obikna,zashtoto sym bezdushna,visokomerna,ledena...Togava ne povqrvah,no sega...
Zablujdavam se che obicham nqkoi,samo za da ne vidq kolko samotna sym vsyshtnost.Otkrieh li "momcheto" , sled vreme zabravqh kakvo tochno me privleche v nego.Kogato neshtata se zadylbochat-bqgam !!! I si kazvam-"Kakvo pravq s nego?Zashto mi e?" i taka do sledvashtiq.Chuvstvam se prazna...myrtva!!!Nqmam kapka radost,kamo li lubov.Kogato sym s nego si mislq "Mahni se po-byrzo" a shtom go nqma umiram...Kakvo ne mi e na red?Az li ne znam kakvo iskam?Imam momche do sebe si.Vijdam kak strada.Vijdam che kogato ponechi da me celune i go otblysna,neshto se prekyrshva v nego.Ne moga da go zareja.Ne i tozi pyt!No az stradam!!!Vsichki me pitat-"Kakvo tolko se vjivqvash.Obichaite se i da ne ti puka!" Da no ne e tolko lesno.Strahuvam se nqkoi da ne me vidi s nego.Da ne govorim da me celune na publichno mqsto!!!Otkachena sym znam.Vijdam go i sama.Molq vi kajete mi tova normalno li e?Oshte poveche,che kogato nqkoi me narani ili ne moga da se borq veche,vadq nojcheto i....kryv.Ne sym psihopat.Naprotiv.Kazvat che sym lychezarna i vedra,a vytre v men?...mrak,pustosh.Ima mn hora okolo mene no se chuvstvam samotna...
I love you so much...and then you broke me!