.

Виж резултатите на анкетата: Ще се оправиме ли?

Гласували
29. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не!

22 75,86%
  • Да!

7 24,14%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Life is Live
    Може да те разочаровам но не вярвам да се съберете пак. Според мен просто сте се отдалечили доста "любовта" м/у вас вече не е същата. Не ти го казва сигорно за да не те нарани, толкова време сте били заедно иска да забави това да ти го каже в очите колкото се може повече. Но това са само мой предположения може и да се съберете Успех
    тва е отговора
    напълно съм съгласна

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Според мен тя е виновна за всичко,ти си задоволявал всички нейни капризи и още повече това й е харесвало.И аз съм на мнение,че тя не те е оценила и не те заслужава.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момче моляте послушай ни!Недей да я търсиш,ако не и звъниш известно време и се засичате някаде случайно-Прави се ,че не ти пука!
    Няма да я питаш дали вече е измислила там за това за което и трябвашв време,знам че много я обичаш и ти липсва и искаш да и се обаждаш,но тя е малка за нея сега започва живота...сега тя ще иска нови изживявания,но ти можеш да опиташ с хладно отношение и това може да има ефект.Успех

Снощи в 12:30 вечерта ми се обади по телефона...пита ме как съм...кво правя...държа се дружелюбно...поговорихме си общи работи...засмя се дори...гласа и кънтеше...даже по едно време се осъмних че може да се разплаче от емоция...(адкси мн се радваше че ме чува...)!Не си казахме нищо конкретно...пита ме кво съм правил вечерта...аз също е попитах...при което тя ми каза че след училище се е прибрала и е заспала и се е събудила малко преди да ми се обади.Малко преди края на разговора ми каза че утре(т.е. днес) като се събуди ще ми се обади...
    Така и направи...днес в 2:00 ми звънна по телефона...каза ми че тая нейната приятелка с нейния и са се обадили да ходят на кафе по центъра...т.е. на 1 мин от вкъщи...Тактично си замълчах...мислех си да я питам да дойда и аз...но замълчах...тя не каза нищо за това да дойда...
    Странното е че за 1 година никога не сме излизали през дена с нея някъде...винаги излиза след 7 вечерта...питах е за това...казах и че е странно...че е интересно...че до са не се е случвало (с дружелюбен глас,закачлив...) и че са се случили големи промени докато ме е нямало...че ще трябва да си наваксам...(засмях се...)...на края на разговора тя каза ок...ае ще тръгвам че трябва да бягам до там са...ако нещо мое след кафето да мина през вас...аз и казах...хуу...ше те чакам...
    Стори ми се странно че не ме покани...или че не им е казала че иска да излезем заедно на саме...за да поговорим...или поне така си мисля че е нормално...
    Надявам се на целувката си като мине през нас...ако мине...

Много хора биха казали : Остави я,Играе си с Теб..!!
    Други Биха казали : Ти Мъж ли си на 19 години да търпиш такова нещо?

Моето мнение по Въпроса пък е Друго..Преди месеци и аз имах нужда от това време(което има нужда и приятелката ти),но Мойто беше друго..Просто времето не ми стигаше за всички,което искам да направя.
    Може би приятелката ти иска малко да помисли и да осъзнае всичко!Макар една година да сте заедно,не е късно! Ако продължава така,мисля че има нещо подозрително, и най-добре ще е да и кажеш в очите : Криеш ли нещо от мен? .Ако Пък ли не,ще трябва да търпиш това нейно поведение докато и мине.!Но Момичетата са странни същества,често изпараме в дипресии,затова не се знае колко "време и трябва" . Да не би пък да си я наранил с нещо? Защото например аз от най-малкото мога да се разсърдя,защото съм много чуствителна.Ако и тя е такава,нищо чудно това да е причината! Но ако нарочно го прови този целия цирк,ти що трябва да и угаждаш и само да се притесняваш защо се дърпа и т.н? Целувка от любимия човек е най-хубавото нещо,което можеш да получиш! А тя отказва..Защо ли?

Повечето момчета(но не всички) гледат секс-а в една връзка.Но според мен,ти се различаваш,щом все още сте заедно , а тя така се държи ! Доверието и любовта е най-доброто съчетание! Имате ли го,ценете го !

Успех,Дано всичко да се оправи! Не губи надежда!
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си