- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да разговарям с родителите си?
... da razgovarqm s roditelite si.te po cql den sa na rabota,a az po cql den sam v daskalo...nz za6to no kogato imam problem me e sram da govorq s tqh,a te se darjat s men kato 4e li sam malko dete...kajete kak da im podskaja 4e imam problem......
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
За кво ти е да им казваш.Сподели с приятелите си.Ако пък толкова искаш да говориш с тях за проблема ти винаги можеш да намериш време.Не ми се вярва да бачкат до 22-23 часа и неделя.А за срама не мога да ти помогна (както и никой де ) просто събери смелост и говори с майка си/баща си с когото се разбираш по добре.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Според мен няма причина да се срамуваш , когато искаш да споделиш нещо (особено майка ти, щом си момиче) ....накарай ги да разберат, че вече не си чак толкова малка, за колкото те мислят, въпреки че май при повечето родители е така, просто се притесняват за теб..........бтв на колко години си ?
![]()
na 16 sam
Разбирам те и ще ти кажа защо е така.Тъй като не се виждате често те един вид са пропуснали твоето порасване и за тях все още си малко момиченце.Баща ми,например,когато сам била на 2 години е започнал да пътува по корабите и спря едва преди няколко месеца(сега съм на 18 ).Той не знаеше със сигурност кой клас съм,на колко години съм,гледаше ме странно,когато се гримирам или как се обличам като ще излизам,защото е пропуснал детството ми и онези моменти,когато съм започнала да ставам жена.С майка ми никога не съм споделяла.Или хаиде да не казвам никога - ужасно рядко споделям.Тя е консервативна и прави от мухата слон,затова избягвам да и говоря за живота ми.Иначе си говорим за общи неща - как е из училище,за приятелките и,с които сме от малки заедно,за глупости.Имаше един период(бях на 16),когато се бях скарала с нея,защото я обвиних,че никога не ми е давала възможност да споделям с нея,а тя отрече.Просто родителите ти са такива,нямате навика да си говорите.Аз се отказах от идеята си да споделям с майка ми и по-добре
Някой ден все ще ми се наложи и без нея да се оправям нали?
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
napalno sam saglasna s teb ^BAD_GIRL^ i iskam da vi blagodar za savetite vi mislq 4e mi pomognahte po nqkakav na4in
![]()
![]()
![]()
na 14 sam i postoqnno se karame s na6te martinee napi6i si doma6nata
martinee ela tuka trqq6 mi
martinee otide do magazina
naprao glavata mi e![]()
Първоначално написано от gazar4e_bs
![]()
![]()
ти пък ако на това му викаш "скарване"
"напиши си домашното" ; "ела тук че ми трябваш за малко" ; "отиди до магазина" ... според мен това го има в всяко семейство ... а ти трябва да си доста разглезено хлапе за да се оплакваш от толкова дребни неща
![]()
Искам и аз бе!Първоначално написано от Psychopath*
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
ако са толкова улисани от работата си и рутината в ежедневието, една сутрин прост на всеослушание кажи "Кога ви е удобно и ще имате време да си поговорим, че има нещо, коеот много ме тревожи." Е, няма начин да не се преобърне нещо в тях и да осъзнаят, че не пбръщат достатъчно внимание, а и така поставен въпроса автоматично изключва срама, защото те ще са предварително подготвени, че е нещо деликатно и мислено ще са прехвърлили всички възможни деликатни въпроси, така че няма да има изненади.
Нищо не споделям с нашите... и съм оцеляла досега. И ти ще успееш.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ми и аз не споделям с тях... те ме питат, но аз просто НЕ МОГА да споделя... така съм свикнала... На 15 съм, и не мисля скоро да споделям с тях... Ако е нещо важно... ще кажа, но няма скоро да се омъжвам![]()
i az sam takaПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117998 , виж на ЦвЕтИт0 темата.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!