.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    София

Най-екстремния секс

Кое е най екстремното нещо което ви се е случило по време на секс и не накарало сърцето ви та прескача

Четейки теми за най-нестандартните места където някой го е правил се сетих за това как майка ми щеше да ме завари в мойта стая с дъщерята на едни семейни приатели и реших че и вие може да имате такива преживявания които да споделите. :P
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

Re: Най-екстремния секс

Цитирай Първоначално написано от Life is Live
    Кое е най екстремното нещо което ви се е случило по време на секс и не накарало сърцето ви та прескача

Четейки теми за най-нестандартните места където някой го е правил се сетих за това как майка ми щеше да ме завари в мойта стая с дъщерята на едни семейни приатели и реших че и вие може да имате такива преживявания които да споделите. :P
    .. ей и мене щеше да ме завари с нея..
    Do you speak Salsa? .......

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Seshtam se za dve takiva po-ekstremni situacii,ediniq pyt bqhme na vilata na krystnicite na brat mu i visqhme do kym sutrinta navynka na zapoi,po edno vreme na nas obache ni se ... i iskahme da se kachim gore v kyshtata,ama nqmashe svobodna staq i spahme pri 5 godishnata mu plemenica,tq milichkata si speshe na sysednoto leglo,a nie zagorqlite ... Drugoto mi takova ekstremno prejivqvane e na mosta okolo 10 vecherta prez lqtoto...Napravo ne znam kak nikoi ne ni vidq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lwsu
    .. ей и мене щеше да ме завари с нея..
    е сигорно не със същата
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Re: Най-екстремния секс

s risk da se povtoria na pervaza na prozoreca posred bial den ;Ppp
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    127.0.0.1
    ами.. докато чуках дъщерята на професора ми си говорих с него по телефона за да му обясня, че няма днес да ходя на упражнения - защото съм болен
    след което дъщеря му се обади (докато я чуках) да му каже, че днес не се чувства добре и ще пропусне упражненията (учим заедно)
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami az sum go spodelql i predi - na edna skala pod Sini vruh v Pirin. Beshe si absurdno extremno.
    Eating isn't cheating - Arnold

Na masa za masaj v sylbekalnq...Taka i se bqx natochil che me sydra celiq......
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

hottie
    Guest
    na vru6tane ot moreto v avtobusa na poslednite sedalki tova moje bi e nai-esktremnoto. I na edin parking su6to be6e dosta ekstremno(vurhu 4ujda kola).

Град
    Пловдив
    В киното ..на последния ред

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    По време на секса ни завари брата на гаджето ми ... умрях от срам
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Голям фен
    Нашите са ме виждали вече толкова пъти, че това изобщо не го считам за екстремно. Съквартирантите също са нахълтвали... Ама май най-екстремното си беше една свирка докато карах по магистралата за Пловдив - за малко бяхме влезли в статистиките на КАТ

Град
    Blondeland
    В един басейн...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми по парковете няма да говоря колко хора на видяха Ама в колата ,на един паркинг през деня ,супер светло и минават мн. хора и ние сме спокойни ,че задните стакла са тъмни и по едно време аз ли той ли сме натиснали копчето да се отвори люка ииииии :# :# :# аа кофти беше тфаа

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    В един басейн...
    Ай, това го го забравих - в басейн, пълно с народ, а аз и приятелката си правим секс тихичко до стеничката, а нашите и едни техни приятели обядват на една маса на 5 метра от басейна Много луда работа

v moreto prez denq, v parka, na keq kam 11 ve4erta, na kapaka na kolata nad edna diskoteka kam 3-4 prez no6ta i mai tfa e za sega ne se se6tam a za drugata sedmica sam zamislil na edno vodopad4e na edno mnogo hubavo mqsto...dano samo da ne e mn studeno

В кабинета по физика...И кат влезе даскалката изревахме напрао
    Fitness Forever

здр

В гаджето му и майка му ни завари как съм застанала на колене пред него и му духам .Нищо не каза женичката и си излезе ама от тогава не съм стъпила в тях.
    Russian Aerospace Agency

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ох,много си измисляте,бееееее
    дайте малко по-реалистични лъжи,че ми става скучно да ги чета тези,понеже си личи и от самолет,че не са истина..

секс в басеин,докато е бил пълен с други хора..да,бе да..представям си къв секс е бил..

в кабинета по физика и даскалката влезнала..

Най-екстремният ми момент,беше вчера,понеже нашите ме милят за девствена,за пръв път водя момче да спи у нас,а те бяха в съседната стая,докато ние правихме секс в моята.
    Освен това майка ми има гадния навик да досажда и да влиза през 5 минути в стаята за да ме пита за нещо незначително..

А най-дивият ми момент ,беше секс в тоалетните със супер як НЕПОЗНАТ,повреме на концерт.Това всъщност 2 пъти ми се е случвало,единият обаче не беше успешен.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Към автора:
    Преименувай темата: Най - добрата фантазия за екстремалност в секса, защото тук добре си пофантазираха хората..
    пич много песимистичен ми изглеждаш...... мисли малко положително може пък да не лъжат хората
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    wankbreak

Град
    Пловдив

здр

Тройката,когато правихме сандвич.

Град
    София
    Наистина доста си измисляте...

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    не знам дали е бил най-екстремния, но определено е бил най-якия ми секс във вилата на Хю Хефнър със всички плеймейтс за 2007 година Me vs 12 of the most hottest girls on the planet. (който разбира английски разбира, който не да го научи). Не ви лъжа ве, който не вярва да пита Хю Хефнър
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    София
    ^ this is nothing! I was there with 13 of the most hottest girls on the planet!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си