- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За смелите
Той може да не е сигурен в нейната контактност, но аз съм в неговата. Той е контактен и за двамата така, че остави го да сваляПървоначално написано от tesco
![]()
Колкото до това дали е възможно-става, стига да имаш въображение и да не те е срам да го използваш. Всичко е до фантазията и до колко можеш да я почувстваш реална- моите например(с малко помощ) могат да бъдат доста реални.
И само да поясня че си водя редовен полов живот а това е една пикантна подправка към него![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Tova bi bilo stranno ama se samnqvam da predizvika ne6to u mene .........
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
bih go naprail , no ne i sus obsht 4at shte znam 4e drugite gledat i nqma da mi hrumne nishto ako nqkoi e navit da se regestrira vuv http://videochat.yoosms.com/ tam samo takiva ima
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ако това е смелост, аз съм бил много смел бря![]()
![]()
Ама то тъпо... щото аз само правя кефа на другите, пък моя кеф кой ще го направи.. пф![]()
Те момичетатат мнофго приказват и много дръзки се изкарват пък накрая боза, ама от евтината ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
neznam koi e smel i koi ne ama ako ima mnogo smeli momi4eta da drasnat edno LS i da se razberem kade da se vidim za edin NEvirtualen
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Хах най-точно казано.Аз с колко не съм ходила,ама сме го праили.До преди 6 месеца много обичах да изневерявам.Абе лошо момичеПървоначално написано от Felis_Dirus
.А пък за виртуалния секс-не съм му привърженвичка,ама ако го направя някой път луд ше го напрая човека,ама нещо няам желание
![]()
Витруален секс? Ебати тъпото..
Иначе от време на време като ме прихванат лудите, плямпам мръсотийки на разни познати, ама ей така, да става весело. Честно казано с никой от форума нито виртуален, нито реален секс искам да правя...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами ако забременея о.О
ноуп и аз явно не съм от смелите![]()
може
+1Първоначално написано от pavkata91
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...