- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да споделя любовта си??
Еми от известно време се влюбих в едно момиченце.Проблема е че аз сам на 16 тя е на 19.Излизаме подщи всяка вечер.Но незнам как трудно ми е вижда ми се коренно различно да зарибяваш девойче на 15 и девойче на 20 години.Аре сега сте вие давайте савети!!
Нищо няма да излезе.Само тфа мога да ти кажа...
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Начи.. Виж сега.. Не мога да разбера, как можеш да я наричаш момиченце при положение, че найстина е по-голяма от тебе..Не те знам къв си ама след като излизате сяка вечер, толко ли е трудно да се сетиш, че се пак нямаш сливи в устата и можеш да и кажеш, че имаш нещо към нея..
Животът е адът описан в Библията!
Има момичета си падат по по-малки момченца![]()
Аз не съм от тях де...е с изключение,един път имах емоционална връзка с едно хлапеБеше много забавно
![]()
Брей брей...С какички и батковци нищо няма да стане. Както имаше някакъв коментар : "Сексът ще е супер"
. Искаш съвет? Намери си някоя на твоята възраст...
Madness is the gift, that has been given to me.
опивсичко квото сте видели е било мираж
епа мерси за полежаниетоПървоначално написано от niksan233
да ти се връща
така и не разбрахме какво искаш ... прави кфот си знаеш ... мама не те ли е учила да не обиждаш
засегна ме ... сега ще сънувам tuzaro
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
![]()
(мисля че няма да спра да го повтарям) уникат си батееееееее
![]()
![]()
.
Много ми е интересно щом "ще си действаш както си знаеш" , защо пускаш тема тук и искаш съвети???![]()
![]()
![]()
ем чи аз ва питам като човек.Като по опитни ала бала вие да кажете малко как стоя при по големите какички.Вие не се занимаваи,нищо няма да излезе,намери си някоя на твоята вазрас........... е па туи да не сам искал да я харесвам нарочно!!!
Ти ни питаш като човек за съвети...и нии като хората ти ги даваме бре...Наистина не е много добре да се захващаш с "какички", но все пак това си е напълно твое решение.И искаме да ти кажем (или поне аз) , че ще се разбираш много по-добре с човек на твоята възраст, от колкото с някоя "какичка"...
дам туи го знам.Еми тая "какичка" се разбирам доста добре.Първоначално написано от Chess
еми казвай и каквото искаш и каквото сабя покажеПървоначално написано от niksan233
![]()
екстра си е с какички ако не са ти насърце и ги използваш добре :P
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
+1. Щом се разбирате доста добре давай. Нали знаеш, че някои хора казват (споко аз не съм един от тях, но все пак) : "За любовта граници няма"...
страх ме е ако откаже какво ще стане след това...........
След това има няколко вариянта :
1. Опитваш пак (малко неприятен, но...)
2. Приемаш, че това което твърдим за "какичките" и "батковците" е вярно и повече си нямаш работа с въпросните индивиди...
3. Малко ще ти е сдухано...неприятно...криво.. .но не забравяй най-добрия приятел на човека - времето![]()
ако каже не ... се връщай на първа база " само приятели" по няй-тихия начин .. без обяснения ...Първоначално написано от niksan233
Само малка корекция ако позволяваш...
Не по най-тихия начин , а по техния начин ("само приятели")
мерси ще опитам пък да видим на 14 сега ще си правим купонче.......... СТИСКАИТЕ ПАЛЦИ!!!
тихия ... без думи/обяснения и т.н правиш се на ударен все едно нищо не станало ...Първоначално написано от Chess
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
___to Be Continued___
[/quote] дам туи го знам.Еми тая "какичка" се разбирам доста добре.[/quote]
Сам го казваш какичка .Помисли ако примерно стане нещо между вас /в което се съмнявам/ как ще изглеждате пред хората. И тя ще го забележи... и тогава... тц... Кофтии
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
аа не не не..еми ти не можеш ли сам да прецениш какво е нейното отношение към тебе и дали те взима въобще насериозно..е пробвай..макар че никак не ми се вярва да стане нещо..![]()
![]()
![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Забрави я-няма да ти обърне внимание.Тя е голяма и има различни интереси от едно 16 годишно момче.