.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Как да споделя любовта си??

Еми от известно време се влюбих в едно момиченце.Проблема е че аз сам на 16 тя е на 19.Излизаме подщи всяка вечер.Но незнам как трудно ми е вижда ми се коренно различно да зарибяваш девойче на 15 и девойче на 20 години.Аре сега сте вие давайте савети!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Нищо няма да излезе. Само тфа мога да ти кажа...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

еми давай, тигре ... юруш ... секса ще е супер

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Начи.. Виж сега.. Не мога да разбера, как можеш да я наричаш момиченце при положение, че найстина е по-голяма от тебе.. Не те знам къв си ама след като излизате сяка вечер, толко ли е трудно да се сетиш, че се пак нямаш сливи в устата и можеш да и кажеш, че имаш нещо към нея..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Има момичета си падат по по-малки момченца
    Аз не съм от тях де...е с изключение,един път имах емоционална връзка с едно хлапе Беше много забавно

Брей брей...С какички и батковци нищо няма да стане . Както имаше някакъв коментар : "Сексът ще е супер" . Искаш съвет? Намери си някоя на твоята възраст...
    Madness is the gift, that has been given to me.

опи всичко квото сте видели е било мираж

Цитирай Първоначално написано от niksan233
    абе я го духаите ще си деиствам както аз знам!!!
    епа мерси за полежанието да ти се връща така и не разбрахме какво искаш ... прави кфот си знаеш ... мама не те ли е учила да не обиждаш засегна ме ... сега ще сънувам tuzaro

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    абе я го духаите ще си деиствам както аз знам!!!
    епа мерси за полежанието да ти се връща така и не разбрахме какво искаш ... прави кфот си знаеш ... мама не те ли е учила да не обиждаш засегна ме ... сега ще сънувам tuzaro

(мисля че няма да спра да го повтарям) уникат си батееееееее .
    Много ми е интересно щом "ще си действаш както си знаеш" , защо пускаш тема тук и искаш съвети???

ем чи аз ва питам като човек.Като по опитни ала бала вие да кажете малко как стоя при по големите какички.Вие не се занимаваи,нищо няма да излезе,намери си някоя на твоята вазрас........... е па туи да не сам искал да я харесвам нарочно!!!

Ти ни питаш като човек за съвети...и нии като хората ти ги даваме бре...Наистина не е много добре да се захващаш с "какички", но все пак това си е напълно твое решение .И искаме да ти кажем (или поне аз) , че ще се разбираш много по-добре с човек на твоята възраст, от колкото с някоя "какичка"...

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Ти ни питаш като човек за съвети...и нии като хората ти ги даваме бре...Наистина не е много добре да се захващаш с "какички", но все пак това си е напълно твое решение .И искаме да ти кажем (или поне аз) , че ще се разбираш много по-добре с човек на твоята възраст, от колкото с някоя "какичка"...
    дам туи го знам.Еми тая "какичка" се разбирам доста добре.

еми казвай и каквото искаш и каквото сабя покаже

Град
    София
    екстра си е с какички ако не са ти насърце и ги използваш добре :P
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

еми казвай и каквото искаш и каквото сабя покаже

+1 . Щом се разбирате доста добре давай. Нали знаеш, че някои хора казват (споко аз не съм един от тях, но все пак) : "За любовта граници няма"...

страх ме е ако откаже какво ще стане след това...........

След това има няколко вариянта :
    1. Опитваш пак (малко неприятен, но...)
    2. Приемаш, че това което твърдим за "какичките" и "батковците" е вярно и повече си нямаш работа с въпросните индивиди...
    3. Малко ще ти е сдухано...неприятно...криво.. .но не забравяй най-добрия приятел на човека - времето

ако каже не ... се връщай на първа база " само приятели" по няй-тихия начин .. без обяснения ...

ако каже не ... се връщай на първа база " само приятели" по няй-тихия начин .. без обяснения ...

Само малка корекция ако позволяваш...
    Не по най-тихия начин , а по техния начин ("само приятели")

мерси ще опитам пък да видим на 14 сега ще си правим купонче.......... СТИСКАИТЕ ПАЛЦИ!!!

Само малка корекция ако позволяваш...
    Не по най-тихия начин , а по техния начин ("само приятели")
    тихия ... без думи/обяснения и т.н правиш се на ударен все едно нищо не станало ...

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Нищо няма да излезе. Само тфа мога да ти кажа...
    ___to Be Continued___

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    [/quote] дам туи го знам.Еми тая "какичка" се разбирам доста добре.[/quote]
    Сам го казваш какичка .Помисли ако примерно стане нещо между вас /в което се съмнявам/ как ще изглеждате пред хората. И тя ще го забележи... и тогава... тц... Кофтии
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

аа не не не..еми ти не можеш ли сам да прецениш какво е нейното отношение към тебе и дали те взима въобще насериозно..е пробвай..макар че никак не ми се вярва да стане нещо..
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави я-няма да ти обърне внимание.Тя е голяма и има различни интереси от едно 16 годишно момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си