.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Хмм... не че искам да дам лош съвет, но съм била в такова положение и повярвай ми да ходиш с по-голяма от теб първо е хипер мега трудна връзка и второ, трябва да я разбираш и много ама много добре да я опознаеш, трябва тя самата да се интересува от теб за да те допусне до себе си.Възможно е тайчничко и тя да те харесва, просто го разбери по начина й на държание с теб Щом имаш такъв шанс да си в нейната компания. Дали те харесва, ми от това което прочетох, щом всяка вечер излизате и желанието и да излиза с теб не се е изпарило . може да има нещо Но не разбрах само двата ми излизате, или имате общи приятели, с които излизате

П.С.
    Не го лъжете че не може да се получи нищо, защото не е така. Не знаеш от къде ще се появи любовта..
    А ти приятел дай повечко инфо да се опитам да ти помогна, дори ако желаеш скайпа ми е: obicham_liljon , потърси ме , мога да ти дам много съвети.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    еми давай, тигре ... юруш ... секса ще е супер
    +1

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Хмм... не че искам да дам лош съвет, но съм била в такова положение и повярвай ми да ходиш с по-голяма от теб първо е хипер мега трудна връзка и второ, трябва да я разбираш и много ама много добре да я опознаеш, трябва тя самата да се интересува от теб за да те допусне до себе си.Възможно е тайчничко и тя да те харесва, просто го разбери по начина й на държание с теб Щом имаш такъв шанс да си в нейната компания. Дали те харесва, ми от това което прочетох, щом всяка вечер излизате и желанието и да излиза с теб не се е изпарило . може да има нещо Но не разбрах само двата ми излизате, или имате общи приятели, с които излизате

П.С.
    Не го лъжете че не може да се получи нищо, защото не е така. Не знаеш от къде ще се появи любовта..
    А ти приятел дай повечко инфо да се опитам да ти помогна, дори ако желаеш скайпа ми е: obicham_liljon , потърси ме , мога да ти дам много съвети.
    ами не тя неината приятелка и още 2 момчета.Преди не им се бях обаждак да излизаме околко 2 седмици и таз мацка ми се скара защо чакам само тя да ми се обажда........

С много малка си се хванал , бе !Нищо няма да излезе . Я по-добре тръгни с някоя омъжена жена да ти е мирна главица Абе , без майтап ... Не мисля , че моеже да излезе нещо !

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    6ti akja ni6to da ne pravi6 po ? za6tot spored men ni6to nema da izlze ...... mal1k si za neq..... nai-veroqtno te v1zpriema samo kat fr
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

защо бе никои не знае какво и е в главата!!!Пук имам едни приятелче 8 клас е и приятелката му е 11 и кво ходят си от 1 година!!Кво стана ???

Цитирай Първоначално написано от niksan233
    защо бе никои не знае какво и е в главата!!!Пук имам едни приятелче 8 клас е и приятелката му е 11 и кво ходят си от 1 година!!Кво стана ???
    Абе ей тей кат почнат с тея години направоо...

Цитирай Първоначално написано от Mr.Boy
    Цитирай Първоначално написано от niksan233
    Абе ей тей кат почнат с тея години направоо...
    А кажи им го !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си