- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я зарежа без сълзи?
Я споделете има 1 момиче от класа ми дет ме харесва само след мене се влачи 1воначално не ми праеше впечатление ама почна ме дразни така ... молбата кажете как да я отрежа без мн сълзи щот така стана миналата година
т.7 от правилата на форума
ramaiana
Един разговор като хората? Мини и със женския номер: "Трябва ми малко време"... Дано не те разкрие![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Наеми 2 момчета да я пръснат от бой...
Абе не си ли достъчно смел да кажеш на 1 момиче,че не те кефи.
Ем мани тя в началото ми беше фр. и ше ми е некфо гадно за тва а са ...
Еми щом сте "били" или щом "сте" фр значи ще е лесно да проведете един разговор...И не забравяй тактиките![]()
Верно, тряя да я отрежеш..
Животът е адът описан в Библията!
Набий я ?
Първоначално написано от Diggity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля ,че или отхвърлихме, или трябва да отхвърлим насилието като опция![]()
абе на вас няя ли ви стане гадно така?Наистина проведете сериозен разговор и се опитай да минеш с някой номер примерно "нека си останем само фр" или "не изпитвам това което ти към мен"..ддз
___to Be Continued___
Е, да се надяваме, че е отхвърлен тоя вариант.![]()
А сега по темата - ами може да си поговориш с нея мирно и кротко,а после ако не иска да разбере (или иначе казано, просто се инати) се скарай за нещо с нея или пък почни редовно с по-остри реплики. Вече тогава ще ТРЯБВА да схване.
Пък ако не... е и боя е вариант...![]()
![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Код:абе на вас няя ли ви стане гадно така? Наистина проведете сериозен разговор и се опитай да минеш с някой номер примерно "нека си останем само фр" или "не изпитвам това което ти към мен"..ддз
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Първоначално написано от Diggity
![]()
![]()
Не не не вии сте уникални
![]()
--------------------------------------------------------
Ам тя сигорно знае,че не я харесваш.Лесно е кажи и тази фраза...че искаш да си останете приятели!Или,че не започваш връзки с приятелки.
то4но,ясно и кратко казваш"виж,готина си,но не си мой тип.и да ме притесняваш напредък няма да имш,само ме дразниш.така 4е ако искаш да сме приятели-ок,ако не,ще ме накраш да стана груб"![]()
Щом те харесва едва ли ще мине без сълзи, ама по-добре и кажи сега отколкото да се залъгва че ще стане нещо и да хлътва повече. Просто и казваш...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
abe kaji i 4e ne e iska6 i tokova ,za6toto kolkoto pove4e otlaga6 tolkova 6te i e po gadno posle kaji i sry am ne stava i tka![]()
![]()
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!