- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- безкрайно разочарована
dobyr ve4er,pi6a tuk,prosto,za6toto ne iskam da natovarvam fr mi sus svoite problemi,a v su6toto vreme prosto imam nujda da spodelq...v tozi moment se 4uvstvam bezkraino razo4arovana i samotna....za6to li,estestveno mome4e,koeto haresvam dosta otdavna i s koeto izlqzohme 2 puti,kato na sre6tite mi pokazva6e simpatiite si.V edin prekrasen moment kazva na ob6t poznat,4e se zaribqval s nqkakva druga ii ob6to vzeto ne mu se zanimavalo s men,razkazva na ob6tiq poznat,4e min ve4er puk v diskotekata se celuval s 3-ta ii citiram"mn mi e kofti,4e ni6to ne moje da se polu4i" Qdosah se i se razvikah pred monitora"na teb li ti e kofti be,a za drugite,koito eventualno ti samiq naranqva6 s vsqka svoq duma ne pomisli li ne pomislq6 li,dali ne im e kofti.Ne....egoist,kato vsi4ki muje,misli samo za sebe si" v tova vreme sulzite mi potekoha.Cqla ve4er absoluten sduhh,napisah na skyp-a si"bezkraino razo4arovana ;(;(;( " Na6iq mi pi6e"zdrastii,za6to si bezkraino razo4arovana",otgovora mi be6e"malko sduhh...vse edno",toi nastoqva6e da mu kaja za6to,az oba4e ne go napravih.Samo ako znae6e,kakva vsu6tnost e pri4inata,no puka li mu?![]()
ако ме питаш мене тоя незаслужава дори да мислиш за него па камоли да говориш тегли му една мазна и сочна псувня и повече не му обръщай внимание поне аз бих направил това
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Първо да те питам защо не искаш да товариш фр-тата си те не са ли за да ти помагат?!![]()
А пък честно да ти кажа мен ми е писнало от такива индивиди....Ми ние неможем да ти кажем дали му пука ама с държанието си не го показва...тъй колкото разбирам е някакъв бройкаджия...недей си трови нервите с него не те заслужаваПросто продължи напред
![]()
___to Be Continued___
Ти ходиш ли с него?
Не
Еми значи може да си ходи при който иска,и да се целува с който иска.
Човека има право на избор!![]()
da me otreje mamka mu...pone da ne se samozalugvam,s durjanieto si predi pokazva6e,4e malko ili mn mu puka,ak0 be6e kazal ne se zanimavai pove4e s men,ok....Първоначално написано от aciko
Ааа чакай,чакай!Първоначално написано от claraa
Може да иска да ходи и с трите бе,мамка му![]()
Човек на момичето му е гадно не се базикай точно сяПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
___to Be Continued___
emiii...muje...vurvi gi razbiraiПървоначално написано от aciko
е те тука сме на 1 мнение ... този е от ислямските републики ... многоженството allowedПървоначално написано от aciko
![]()
Ами приеми че и на теб и на него му е било хубаво .. и това е ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Той не заслужава сължите ти.Затова спри да плачеш и му покажи,че си силна.
moje bi zvu4i tupo,no si misleh da kaja,4e imenno toi e pri4inata da se 4uvstvam naranena,samotna i tujno......
aciko
Момчетата могат да си ходят с 2 или с 3 на веднъж.
Ако някое момиче тука пусне тема ходя с 3-ма на един път,ще кажете мале ква си курва ужас един хуй не ти стига,нимфоманка такава вари се еби а у едно друго![]()
А на мъжете позволено всичко...ТцТцТцТц
Кога щ? спре таъи дискриминация не ми е ясно!!!
Ами не се занимавай с него, просто го отрежи отвсякаде. Когато те потърси или пише му кажи да иде да се занимава с другите ....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Миличка,Момчетата са такива!Не си Хаби нервите!!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Не те заслужава , не заслужава една твоя сълза, не заслужава дори да мислиш за него!
мм да кажем,че този не е бил твоят принц Чарминг на бял конЗаеби го...не е трудно да се сетиш
ахх мила момчетата понякога са големи говедаама разбери че целта му е да му се вържеш , а той да се мисли за големия пичага "Я колко мацки са луди по мен " или " По колко ги въртя.." =D>
Знам че отначало ще ти трудно да спреш да мислиш за него обаче го направи на пук за да му смачкаш голямотоо его
![]()
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
kfo da ti kaja kopele e mom4eto .... fani si haresai nekoi dryg ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от ivakavlad
+ много![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Свиквай, в живота няма да е само един такъв. И по-лошо ще става![]()
Животът е адът описан в Библията!
mn obnabejdava6toПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Говори с него,обясни му пък може общия познат да те е излъгал...Първоначално написано от claraa
![]()
ne,dokato 2-mata si 4ateha,az puk 4ateh s ob6tiq poznat,koito kopira6e vsПървоначално написано от Krem4eto
Zdravei, milichka. Ne vqrvam v tvoq sluchai nqkoi dam oje da ti dade nqkakav savet koito kato s magicheska pruchka da opravi polojenieto ti, no puk reshih da ti pisha zashtoto ot 7 meseca sum v edna takava podobna situaciq i razbioram kak se chuvstvash. Ta vijdam che vsichki te savetvat da go zarejesh i da prodaljish napred, koeto bezsamneno e nai-dobroto reshenie, no znam sushto che ponqkoga tova izglejda napravo nevazmojno. I tuk zastavash pred dilemata dali da sedish vkashti i da revesh za nego, misleiki samo kak da si go vurnesh i dosajdaiki mu s poredniq otchaqn sms ili da izlezesh s priqtelki i da napravish vsichko za da ne ostavash sama i da ne ti ostava vreme da mislish za nego. Ot lichen opit shte ti kaja che purviqt put e mnogo dulug i trunliv i v povecheto sluchai nakraq se ozovavash tam ot kudeto si trugnala, za tova bih te posavetvala da zalojish na sigornoto i prosto da izlezesh navan i da izjiveesh vsichki onezi priqtni momenti koito bi izpusnala ako se zatvorish vkashtiUspeh
Ayudame olvidarte si te vas!