dobyr ve4er,pi6a tuk,prosto,za6toto ne iskam da natovarvam fr mi sus svoite problemi,a v su6toto vreme prosto imam nujda da spodelq...v tozi moment se 4uvstvam bezkraino razo4arovana i samotna....za6to li,estestveno mome4e,koeto haresvam dosta otdavna i s koeto izlqzohme 2 puti,kato na sre6tite mi pokazva6e simpatiite si.V edin prekrasen moment kazva na ob6t poznat,4e se zaribqval s nqkakva druga ii ob6to vzeto ne mu se zanimavalo s men,razkazva na ob6tiq poznat,4e min ve4er puk v diskotekata se celuval s 3-ta ii citiram"mn mi e kofti,4e ni6to ne moje da se polu4i" Qdosah se i se razvikah pred monitora"na teb li ti e kofti be,a za drugite,koito eventualno ti samiq naranqva6 s vsqka svoq duma ne pomisli li ne pomislq6 li,dali ne im e kofti.Ne....egoist,kato vsi4ki muje,misli samo za sebe si" v tova vreme sulzite mi potekoha.Cqla ve4er absoluten sduhh,napisah na skyp-a si"bezkraino razo4arovana ;(;(;( " Na6iq mi pi6e"zdrastii,za6to si bezkraino razo4arovana",otgovora mi be6e"malko sduhh...vse edno",toi nastoqva6e da mu kaja za6to,az oba4e ne go napravih.Samo ako znae6e,kakva vsu6tnost e pri4inata,no puka li mu?