.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

какво искат дефакто момичетата

това е въпрос с повишена трудност на които сигурно и половината момичета незнаят отговора, а 40% ще кажат че искат любов, нежност, внимание и тн. но те в повечето случай(подчертавам повечето) не са убедени че искат точно тези неща(или само тези) едва 10% от всички знаят наистина какво искат от едно момче но едва 3% знаят как да си го поискат и вземат това е една моя статистика направена според мой наблюдения ако някъде греша моля поправете ме искам и вашето мнение какво искат момичетата и по какъв начин се опитват да го получат и също така вярно ли е твърдението че при любовта и войната всичко е позволено вие сте наход

П.П.Ще ме извините че няма никакви препинателни знаци и че е малко неграмотно написано но съм почти заспал а този въпрос не ми дава мира
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Ние момичетата не искаме много.
    Ние искаме само всичко.

тая вечер не съм в час. Сигурно е от недоспиване. Край, лягам си!
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Re: какво искат дефакто момичетата

Dam ne iskame , mnogo iskame vsi4ko +1
    Pri lubovta ne vsi4ko e pozvoleno....

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    а забравих да спомена че тия които незнаят какво искат принципно минават с този номер "искам всичко" моляви се това е нормално да го каже някое 3 годишно дете което ще не се е научило да избира ако мслите че греша отворете един учебник по психология и попрочетете малко
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    На изток от рая
    Искат ... патки искат

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от djeini
    К'во се опитвате да се правите на много оригинални с т'ва ''всичко''???

Стига се излага и ти. Аз нито любов искам, нито патка искам, нито всичко... всъщност в момента искам да ми направиш чаша чай... но ти няма да го направиш. После все мрънкате, че жените не знаели к'во искат... всяка си иска нещо различно, ебаси. Т'ва че вас ви мързи и нищо не давате е друг въпрос ... хахаха. Всъшност т'ва последното трябваше да е нещо като шега....

жените искат пари и секс

+1 за темата :P . Не знаят к'во искат ...но кво да правиш като няма други . Не мога да разбера като попитам някоя ... и тя ми отговори ще си помисля , тцтц да няма да се женя за нея та да мисли и много ясно аз отивам на следващата- после ми опява колко много ме харесвала и нз си кво Все едно е имала сливи в устата . Или пък като правя секс с някоя ( тва да не ви е късмет да ви се падне девствена) и ме пита кво може да и стане ... А пък като каже "Не мога повече" ми иде да и вкарам една ! Странна работа са.............
    Таа кво искате момичета ?
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    Shumen
    Emii....az iskam lubov i nejnost pyk za drugite ne znam .Pyk i kakvoto sym iskala sym go poluchila taka che na tozi etap ot vreme nishto ne iskam osven novi kecove
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Ne se oPitVamE nIe Sme OriGiNaLNi S neGo...
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Ne se oPitVamE nIe Sme OriGiNaLNi S neGo...
    Няма какво да говоря...Ти ще си останеш все същата задръстена `фешънка`, като онази преди теб, която не знае къде и как се използват запетайките и си е объркала смисъла на изречението...
    Много сте ми смешни такива като вас.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз искам да завърша училище,после да имам някаква професия,след това евентоално да създам семейство.На този етап съм доста далеч все още А сега искам да намеря,човек,който да обичам както и той мен и да сме щастливи.Не искам всичко,а достатъчно Човек,който иска всичко,никога няма да може да го постигне,защото колкото и да има човек все ще иска още нещо. Човешкото око е ненаситно

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Жените наистина не знаят какво искат . На скоро четох 1 проучване .. , че жените мислят за много неща едновременно а мъжете за едно .. =) жените не могат да измислят .. всичко .. а с 1 е по вероятно да се справим =) мъжете знаем какво искаме а жените не

за не просветените =) означава следователно ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    40 Miles from the Sun
    Ех, колко е вълнуващо, когато някой смотан тинейджър почне да философства над чудото Жена!
    1. Тинейджърките не са жени, а момичета, надявам се, ти не си падаш по някоя кака, която е по-голяма от теб с 10-20 години, щото тогава не мога да ти кажа к'во иска.
    2. Ако все пак говорим за момичетата, то е ясно, че вс са различни. Е, по-банална фраза не можах да измисля, ама ако щеш ми вярвай - има много истина в нея, вземи и' обърни някво внимание.
    3. Момичетата знаят какво искат, но или вие сте прекалено тъпи, за да го разберете, или момичето не смята за нужно да го знаете (демек не ви се радва о.О ).

Има и още точки, ама ще ми изстине какаото. :/

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Пуууф...много труден въпрос,какво искам
    Повечето ситуации в живота са ми били да пойскам нещо и после като го получа да искам нещо друго,тва е много голям проблем много ми пречи ама е по силно от мен

Град
    Shumen
    AFT Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 1:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ех, колко е вълнуващо, когато някой смотан тинейджър почне да философства над чудото Жена!
    1. Тинейджърките не са жени, а момичета, надявам се, ти не си падаш по някоя кака, която е по-голяма от теб с 10-20 години, щото тогава не мога да ти кажа к'во иска.
    2. Ако все пак говорим за момичетата, то е ясно, че вс са различни. Е, по-банална фраза не можах да измисля, ама ако щеш ми вярвай - има много истина в нея, вземи и' обърни някво внимание.
    3. Момичетата знаят какво искат, но или вие сте прекалено тъпи, за да го разберете, или момичето не смята за нужно да го знаете (демек не ви се радва о.О ).

Има и още точки, ама ще ми изстине какаото. :/

+1 Mnogo dobre go kaza ...........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    your mind,your body and your soul
    хах...
    ами..аз имам много любов в мен ии..много щастие ии следователно търся 4овека на който мога да я дам..
    да..искам 4овек който да права щастлив.искам някой който да карам да се усмихва и най-важното да отценява това което му давам..
    ии той да дава същото на мен..някой който да ме подкрепя и да бъде до мен когато имам нужда..искам уважение и много много страст..ии си продалжавам да си го търся...
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Супер фен
    Всяка която казва че иска всичко и всяка която потвърждава това доказва че е нищо повече от поредната заблудена тинейджърка която не знае какво иска . Ако се продаваше наливен мозък светът щеше да е малко по - добър. Момичета...кво да ги прайш и те душа носят и те пишки искат

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Човек не си затормозявай мозъка с тази тема.Никой не знае какво искат ,дори и те!

--------------------------------------------------------

Град
    your mind,your body and your soul
    напротив аз много добре знам какво искам..това 4е вие сте попадали на малоумни лигли, които незнаят какво искат не зна4и 4е вси4ки са такива...
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

аз пък искам само ЛЮБОВ! Всичко останало си идва с нея,ако я има!

напротив аз много добре знам какво искам..това 4е вие сте попадали на малоумни лигли, които незнаят какво искат не зна4и 4е вси4ки са такива... - и аз така !
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    STARA ZAGORA
    hm si4ki momi4eta sa razli4ni...sledovatelno ima takiva koito znaqt kvo iskat i si go tarsqt.. kakto i takiva ligli det si msilqt 4e znaqt kvo iskat.. ama v kraina smetka kat go polu4at re6avat 4e im tqra ne6ty drugo..
    kakto mom4etata ne sa ednakvi.. taka e i smomi4etata.. a 6tom vie si namirate smao takiva ligli..i s eoplakvate samo.. zna4i i vie neznaete kvo iskate,i kak da go polu4ite.. ima predostatu4no svqsni momi4eta, koito si stoqt sami samo 6tot tupite fe6anki obirat svqsnite mom4eta.. posle gi preebavat i te stavat su6tite 6ibani putki kat momi4etata..

ps..sorka ne6ty mn se razpisah.. :S:S

ХаХа мн инт... какво искам?!?! Значи добри приятелки, едно момче ама просто е невъзможно да го имам ... така че ще си поискам нещо по реално един сладур които да ме заслужава и обича др кво искам... ем да съм здравичка щот ми писна от болести , за др не се сещам В повечето случаи получавам това което искам!!!

Глупости, факт е, че момичетата не знаят какво искат. Просто не го признават...Проблема при нас е ,че прекалено много мислим. От нещо съвсем малко, можем да създадем голяма бъркотия. Мъжете са много по-практични от нас. Не се опитвайте да разберате какво искаме, ние самите не знаем, но никоя няма да си го признае...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си