- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво искат дефакто момичетата
Аз искам едно свясно готино момче, което да ме радва винаги когато го погледна и да прави всеки мой ден готин и щастлив... Друго не искам.Това ми е напълно достатъчно.
П.П. Иначе успех в търсенето на момче, което да ви дава "всичко" !![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Всички момичета знаем какво искаме...ама тва че вие сте леко тъпи(без да се обиждате) и неможете да го разберете си е ваш проблем...
въпроса е глупав..има ли смисъл да използвам банални фрази кат0 всеки човек е индивидуален...дрън дрън та пляса вие можете ли да ми отговорите момчетата к'фо искат ?! или въпроса е тжърде лесен ш0т май май на вс им е едн0 нещ0 в главата айде не на ВС на 99,9 %
![]()
![]()
![]()
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Всъщност аз искам много! Може на някой да му се стори алчно от моя страна, но не бих се задоволила с нищо по-малко от следното:
-Любов
-Добър (и редовен) секс
-Доверие
-И най-вече да е мъж с амбиции и цел в живота
П.С. И ако може всички тези качества събрани в един човек, понеже иначе много ще ми се усложни положениетоОставяйки шегата на страна, това е нещото, което търся аз в един мъж. Дали съм малоумна лигла или жена не мога да твърдя със сигурност
На 20 съм и не е много ясно към кое от двете определения спадам. Някак си и двете не ми пасват...
![]()
![]()
Ми въпрос с повишена трудност, даКогато са искали нещо... получили са го... там... любов, внимание, нежност... Нооо, когато го получат, искат още... и още... и наистина накрая май остават без нищо
А някой, като мен напромер... иска някой, който да го изслуша и да го разбере
Но някой, като мои познати... искат някой, с който да се хвалят, и да се мляскат, и там още неща
Така, че няма отговор... всеки си е различен, всеки е с различни претенЗии...
![]()
аз искам ПЪК да престанете да се правите на интересни.На който не му харесват момчетата става лесбийка стига сте се оплаквали.
![]()
1.Аз съм си философ по родениеПървоначално написано от AFT
2.изрично съм написал "момичетата" не "Жвните"
3.както спонемах 50%(по груби сметки) от момичетата незнаят какво искат или казват че искат всичко (което е възможно най-тъпото което меже да каже някое момиче поне според мен де) и пак ще кажа говоря за момичета не жени, не бабички, а момичета
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Аз пък знам какво искам.От живота искам да завърша успешно право(най-добре някъде в чужбина),да мога след това да си намеря хубава работа...и тн...А от мъжете-да е умен...интелигентен,с висока обща кутура(т.е. да може да говори на други теми освен за мацки),да обича футбола,да е грижовен(т.е. да проявява внимание спрямо мен,но не прекалено)да се облича откачено,различно от останалите,не на последно място-да слуша метъл,рок...или и двете наведнъжЩом е такова момчето,значи ще стане и страхотен мъж
Останалото само ще си дойде...
ти направо описа мен само като исключим футбола :PПървоначално написано от charlotte
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Kakvo iskame li? Che to ne e nikak mnogo: iskame muj, a ne hlapak; iskame pari, a ne kinti; iskame sex, eventualno liubov (izob6to ako ima takova ne6to, 6tot na 15-16-17 god edva li moje da ima takova ponqtie, glupavo i naivno e); iskame da e dostaty4no umen, dostaty4no simpati4en, dostaty4no zabaven i dostaty4no nejen; iskame da mojem da raz4itame na nego (!!! mn mn vajno!!!); iiiii mai 4e e tva, pone za sega za dr ne se seshtam :P
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Ако мъж иска тея качества от жена , вероятно ще си умре сам.Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
Ето това не ви харесвам на метълите и рокаджиите...не гледате футбол...но това го преглъщам...единственото ми условие да не ми се подиграват за страстта ми...Както и да е...ivakavlad,от къде си?Първоначално написано от ivakavlad
[b] kfo iskame ......... qki pi4ove ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
абе като почнете с тея философии за жените и момичета напрао да затъпее човек... не знаели кво искат ала бала...всички искат много неща... не само момичета искат... аре вие момчетата не сте ли казвате по 1000 пъти на ден искам еди кво си... Всеки иска нещо, но само някой го постигат... не може да се слага под общ знаменател всички момичета че не знаят какво искат..ми то има и много момчета,които не знаят какво искат.. а тея статистики пък са най-тъпите жените били еди кви си пък мъжете не били такива... приказките за индивидуалността всички ги знаят.... нормално е повечето да не знаят какво ще стане с живота им по нататък,но това не ги прави заблудени ;]]]
За съжаление-да вярна е твоята теория...
Много момичета получават това , което искат и с много лесно може да разрушът всичко...
Лоша работа колко много момичета са тъпи ...тъпи
Аз определено знам какво искам,но заради такива тъпички момиченца,момчетата са загубили всякакво доверие в нежната половинка.
Всичко може да си върви нормално в една връзка,но защо винаги един от двамата я усложнява...
И като за финал на моят отговор на темата ще кажа,че просто търся истинска любов - момче , което да ме обича и аз да го обичам,да ми е верен (както и аз), да държи на мен,да ме уважава,да има страст между нас и да сме приятели![]()
СофияПървоначално написано от charlotte
Там ти е грешката! Искаш да кажеш "50% от момичетата, които аз познавам" или "така всички казват, просто т'ва число 50 ми хареса и реших да го избацам, без дори да правя някаква статистика или да помисля малко преди това", но не можеш да кажеш "всички момичета", щот представи си, не можеш да познаваш всички момичета. о.О Абе, к'во ли се занимавам. Работата е там, че трябва да спрете да се занимавате с подобни глупости и излишно да си натоварвате мозъците с безсмислени въпроси, щот нищо не печелите от т'ва, а само губите. Животът е навън, излезте, забавлявайте се, пишете си домашните, щот той няма да спре на пауза и да ви изчака докато се наумувате, а доколкото знам, все още не са измислили машина на времето!Първоначално написано от ivakavlad
аз искам да бъда оби4ана от някое мом4е и да е до мен
No matter where you go, there they are...
Първоначално написано от angellove
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Кефиш!Ние момичетата не искаме много.
Ние искаме само всичко.
gledai GTV![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
офффф..бахти изтъркания въпрос.. добре че пък момчетата знаят кво искат..никой не знае кво иска докато не го намери..когато имаш накой до себе си,когото обичаш и който те обича, тогава ще можеш да разбереш какво искаш и дали го получаваш..докато си седиш самичък нема да разбереш кво точнош искаш,нито пък какво би поискала от теб една жена..бас ловя,че си нямаш приятелка в момента..ако искаш отречи,но е точно така..
az iskam samo moeto mom4e i ni6ty drygo ,kupuva mi qki ne6ta az s16to na nego prosto dvamata sme em umni ,krasivi ivsi4ko nai .ne isk1m nI6to 6tot imam VSI4KO![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!