.

Виж резултатите на анкетата: Какво искате повече?

Гласували
118. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Богати

26 22,03%
  • Щастливи

92 77,97%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Повече от фен
    az predpo4itam da sam 6tastilva 6toto parite dneska gi ima utre moje da gi nqma ama istinskiqt priqtel vinagi go ima.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    разбира се щастието е преди всичко ...но като за начало хубаво си помислете що е то щастие .... ме мисля че аконямаш пари да си купиш хляб ще цъфтиш от щастие ..малко или многодвете неща са свързани ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

предпочитам щастието пред парите на държа на тях

Щастието,защото с парите може да се купят много неща,но ако не си щастлив няма смисъл да живееш!С парите може да се осигури лукс,но не и да се купят щастие,любов,здраве...
    Just haters make me famous! εĭз

Щастлива! Предпочитам приятелите ... от парите нищо истинско не излиза!!!
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    разбира се щастието е преди всичко ...но като за начало хубаво си помислете що е то щастие .... ме мисля че аконямаш пари да си купиш хляб ще цъфтиш от щастие ..малко или многодвете неща са свързани ...
    напълно съм съгласна.Друг е въпроса вече,ако нямаш приятели,а имаш купища пари,че няма да си щастлив.Но все пак мисля,че предпочитам парите
    offline forever!

of mn e otnositelno.......naistina ako si bogat 6to trqbva da si ne6tasten ,no puk parite ne kopuvat 6tastieto ... ako ima6 pari 6te si 6tastliv,no ako si 6tastliv tova ozna4ava ,4e ne ti lipsva ni6to ili pone nqma6 nujda ot nego taka 4e....... m/u dvete sum

естесвено, че да съм щастлива парите не правят щастие а и не може да си го купиш с тях
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

smqtam 4e dvete ne6ta ne sa antonimi ..taka de ednoto ne pre4i na drugoto

Град
    SomEwheRe...
    Щастие разбира се! Точно в момента се нуждая от малко щастие, парите нямат значение

е ти ако си богат в повечето случей ще си и щастлив, а в малко случей според мен ще си беден и щастлив но все пак го има

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Щастливa
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Богат. Нямате си представа колко е трудно да си щастлив без пари в свят, където беден се оцелява екстремно трудно.
    Богатството ти дава личното щастие за успеха ти.

Парите купуват почти всичко,в това число и щастие.
    Питайте някой бездомник,който няма какво да яде дали е щастлив.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от modesty69
    е ти ако си богат в повечето случей ще си и щастлив, а в малко случей според мен ще си беден и щастлив но все пак го има
    Лъжеш се.

И все пак може много меркантилно да звучи - предпочитам богатството.

Честно казано според мен щастието и богатството много рядко вървят ръка за ръка...много рядко. Най-често щастието се превръща в жертва на богатството или обратното...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз избирам щастието.Излишно е да уточнявам защо.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Богатия човек е щастлив човек

Бедния човек е нещастен човек

все общ факт!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Богатия човек е щастлив човек

Бедния човек е нещастен човек

все общ факт!
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Абе всички обясняват, как парите били преходни, днес ги имало утре ги нямало. Ами приятелите, хората до нас не са ли?

ПП: Богатство

Щастието! То може да бъде постигнато и без пари,говоря за най-истинското и чисто щастие.

Мега фен Аватара на ameli
    По принцип щастие, ама много се съмнявам, че ако нямате пукант лев ще сте щасливи. За какво щастие говорим, ако сте гладни, жадни, болни (без пари за лекарства), голи и бездомни. А кажете ми ся, че избирате щастието пред парите..

И да, аз избирам парите
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Chacho
    Щастливо богат

Повече щастливо, отколкото богат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Останах с впечатлението,че казвате щастието,защото парите са ви осигурени,не се притеснявате още как да ги изкарвате и ги приемате за даденост.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Зависи. Щастието може да е парите, семейството.. за всеки е различно. Естествено, че бедните скитащи хора, няма да са щастливи. А богатите, къпещи се в пари, те няма за какво да са нешастни. Така че понякога е трудно да имаш и двете неща. Предпочитам щастието, защото тогава човек се чуства наистина богат. А колкото и пари да нямаш - винаги има изход.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си