- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Религия и Обреди на старите българи
Аз не обиждам! Само констатирам че е мелез.
Синоними на мелез, са метис, мулат, хибрид, дегенерат, подчовек и прочие. Това не са обиди а термини.
И второ - Една капка катран разваля целия буркан мед! Същото е и с кръвта!
Не може мелезите да са българи! Българи са само чистокръвните българи.
Само едно ще ти кажа и спирам да спамя..
Аз съм българка..ясно?
Живея тук,уча тук,израснах тук и обичам България..
Че ти не си съгласен с това не ме бърка..![]()
London Tipton
Абе ти си българска гражданка, ама не бих обиждал чистокръвните българки като ги приравнявам с теб!.
Еми никой не те задължава да ги "обиждаш" по тоя начин,а и съмнявам се те да се обидят..![]()
London Tipton
Ми мен ми е обидно! Все едно да кажеш че един хибрид между Лъв и Тигър(викът им лигъри) е чистокръвен Лъв. Пълна гавра. А в твоя случай не са смесени два, а даже ТРИ вида!
Ама ти си супер глупав..
Какво оттова,че имам 3 вида кръв?А?
Какво те бърка тебе?Знаеш ли колко такива хора има по света?Със повече от 1 вид кръв,с повече от 2 и 3..д
Незнам защо изобщо се бъркаш..Вито ме попита и аз казах..
А ти от мухата направи слон..пууу..![]()
London Tipton
Не ме бърка. Мелезите също са хора! Но ме бърка че имаш дързостта да се наричаш българка! А си един мелез.
Според мен е трудно някой да бъде сигурен,че е "чистокръвен" българин.Плюс това,както вече казаха,светът се глобализира и е глупаво да се смятат тези,които имат смесена кръв,за по-малко от другите.Всички сме ХОРА едно и също сме
За теб съм мелез,за другите съм българка и за мен също..
Ако не си съгласен нарежи се,гръмни се,обеси се..все ми е тая твоето мнение..![]()
Иии братчедката/по горното мнение/ е права..
London Tipton
Абе да...
Той и Аръш Фукарата, и Митко Щурия също са българи.... No comment просто!
Офф...оставям те..
Не ми се спори..
Извод: За теб съм мелез,за всички останали българка+мен..![]()
Приятна ти вечер..
London Tipton
Ти си мелез защото имаш чужда небългарска кръв. Това си е научно установен факт. Мога да ти дам речникова дефиниция на мелез - човек с повече от 1 народност.
Оф добре бе..като съм мелез върви се гръмни някъде а?
Ами ако почнеш да се занимаваш със всички мелези във България ще се разчекнеш а?
Хайде млъквай "родолюбецо"..![]()
London Tipton
Чистокръвни българи няма те са били отдава премесени със славяни ,гърци и турци ,тъй че Българите от Дунавска България са мелези между славяни ,българи и много други народи ,човек е такъв какъвто се чувства ,а аз се чувствам българин и обичам България ,а не някоя друга страна няма да те обеждавам ,че вече няма чистокръвни българи мнението си е твое ,но е факт че страната ни е претърпяла много нашествия в които прабългарите са били претопени ! Не може след близо 7 века робства(византийско и отоманско) да са останали чистокръвни българи най-малкото ,когато Аспарух е дошъл на тези земи е заварил славяни и малки групи траки ,тъй че прабългарите са били претопени и толкоз,сега сме нация плод на един съюз и трябва да се гордеем с това !Първоначално написано от tankistabg
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ми че ти си малоумен...демек подчовекПървоначално написано от tankistabg
ае на сапун ся
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Дори цар Самуил не е бил чистокръвен българин баща му е бил българин,но майка му е била арменка ,това че е бил мелез обаче не умаловажава то което е направил за България ,самият той се е наричал
българин и е бил такъв по твоята логика нека и не признаем Джон Атанасов който е имал Американска кръв ,приказките за абсолютно чистокръвната нация ми напомнят само за Хитлер живеем във времена където трябва да пазим това което са дали дедите ни независимо от каква народност са били те ,все пак благодарение на тях ни има!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Абе оставяйте го тоя глупав нацист бе..![]()
lsd43 всичко което каза е вярно..![]()
London Tipton
Марти, явно не ти е все едно ...щом цитираш всеки един коментар![]()
Вито ядосвам се оттова,че ми казва каква съм и каква не съм..Първоначално написано от Psychopath*
А то няма това право..![]()
London Tipton
По принцип е управлението е демократично...Първоначално написано от Your Nightmare
Е то е ясно че мелезите ще се обиждат като някои им каже в очите че са плод на дегенерция и метисиране!
За мен не си по добра от метисите в парагвай !
Оф танкист ли си къф си земи млъкни...Кфо те интересува. Ти сигорен ли си че си изцяло българин.Все пак първите пра български племена идват от Азия. Това пак може да се определи като "дегенерация". Сега тихо
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Човече респектирам те за това, че се ровеш също като мен в "Мъглата на вековете", но явно още се доста на зад с информацията...Първоначално написано от tankistabg
Понятие като "Чист Българин" няма...
Съставът на днешното бълагрско население е предимно от три нации - Стари Българи, Траки, Славяни...
Тъпичко е от твоя страна да наричаш едно мимиче с убидната, турска дума "Мелез", след като тя носи в себе си кръвта на още два славянски рода...
А ти приятелю от къде си сигурен че си "чист българин" след като щом съществуваш значи предците ти са превили варт под робското иго и са се скатавали докато истинските българи са се биели и умирали из Балкана на развно със Срби, Гърци и доброволци Руси...
Не ме разбирай погрешно, аз самият съм гагаузки потомък... Сега сигурно ще почнеш да пишеш и против мен, защото вероятно не знаеш кои са гагаузите...
Прочети малко повече литература и тогава почни да нареждаш...
Липсва ти толерантност (тракийска черта).. води си изводи!
Ти правилно ли се развиваш, бе човек, нещо си полудял според мен! Как може така да обиждаш момичето, бе, смотаняк такъв. Толкова си наивен да си мислиш, че в България има поне един човек, който да е с чиста прабългарска кръв ... тука е имало славяни, траки, хуни, византийци, османци, гърци, румънци и какви ли не още хора, които са правели семейства с коренното население на тази земя. Като си такъв отворко и се смяташ за голям българин, въври се пдоложи на ДНК тест и да видим до колко кръвта ти е чиста и е българска. И като се окаже, че не си чист българин, да те видя тогава. Ако искаш чисти българи, върви зад планината Урал, ако искаш и в Иран и там си ги търси и не се отваряй на хората! Даже напротив! Тя е по-добра от теб, защото обединява чертите на три славянски рода :P , а ти не :PПървоначално написано от tankistabg
Memento moriendum esse!