На 300 човека, хубаво, прав си, щото теста струва 200 кинта все пак и не всеки може си го позволи. Обаче не смяташ ли, че е много каръшко, че от тия 300 човека 97% нямат достатъчно черти на арийци, че да се нарекат техни потомци? . Деа и късмета. За мен дефиницията за народ е общ език, обичаи, обич към родината и т.н. Всеки човек, който се грижи за България и наистина за нейното добро, за мен заслужава да бъде българин. Няма значение цвета на кожата, косата и т.н. А тези, които я напускат и я забравят и я заклеймяват, не трябва да се наричат българи, защото кръвта за мен не е достатъчен фактор, за да обичам някого като част от народа ми. Трябва и той да обича народа си. Кръвта няма значение. Стига да остане жива традицията и каквато и кръв да носят следващите поколения - арийска, тракийска, славянска ... няма значение ... просто да запазят това, което сме запазили и да продължат да го развиват и да го правят по-добро. Включаемо езика. Лично мнение. А в Германия има 98% германци, хората се чувстват единни, нямат примеси с етноси, с които да се мразят и просперират зат'ва
Пст, к'ви са тия келти, деа? Сега и келти ли се оказахме?