.

Виж резултатите на анкетата: като порастна ще имам:

Гласували
403. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1 дете и ще си го гледам като писано яйце

69 17,12%
  • повече - обичам децата пък има изгледи че ще мога да ги издържам финансово и откъм образование и грижи

29 7,20%
  • 3 деца, все пак българите намаляваме

66 16,38%
  • 2 деца, за да си правят компания

239 59,31%
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 264

Hybrid View

2 братя близнаци + 1 сестричка = 3. Някой да знае техники за правене на близнаци? Че няма да раждам сто пъти. С две раждания искам 3 деца

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    ZA6to nqma otgovor 0???
    mm... 4ydq se za6to pove4eto hora sa sas shva6taneto 4e me4tata na vsi4ki e da imat semeistvo?!?
    da kajem az ne jelaq deca izob6to prez jivota si... pred kogoto i da go kaja tova vse me gleda 6e kaje6 padam ot Mars ili ne6ty ot roda... ele biha me vkarali v ludnica zaradi tova izkazvane... drygata 4esto sre6tana reakciq e - "a da da.. ti po natatak 6te si promeni6 mnenieto.. ala bala.. cennostite ti 6te se promenqt, kakto i misleneto.". Ama na! nqma da mi se promeni nikoga mnenieto - ne jelaq da imam deca... Ako nqkoi moje da mi otgovori za6to nikoi ne priema horata kato men za normalni.. evala...
    ti nqma da si ve4no mlada , misli6 taka za6toto si v puberteta i na tozi etap e savsem logi4no 4e ne iska6 deca ama puberteta minava i horata stavat golemi ostarqvat v kraina smetka ti kato stane6 na 50 ve4e trqa da si olegnala i da ima6 4ovek do sebe si da ima6 ve4e golqmo dete 6toto ne mi se vqrva kato stane6 na tolkova da prodaljava6 da pravi6 sex po 5 pati na den i da hodi6 non-stop na kuponi, ta za tova horata ne priemat takova mislene za6toto za vsqko ne6to si ima vreme i sled vreme mu minava vremeto i e redno da pogledne6 kam drugi ne6ta v jivota osven diskotekite i t.n.
    (h)

ina4e sega po temata-iskam edno dete i da e momi4ence
    (h)

Град
    Rousse
    Az vinagi sam iskalada imam deca.Vse oshte sam malka (19) no opredeleno iskam 3.Dve momcheta i edno momiche.A ako ne stane za tri to pone nai-malko dve

А да ви попитам , защо винаги казвате момченце и момиченце?
    Защо не момиченце и момиченце или обратното?
    И още по-големият въпрос защо пък момичето да е по-голямо от момчето?
    Просто така , нали ? :Д

В един от коментарите пишеше , че сега искате 3-4 , а след първото ще видите , колко ще искате после.
    Прави голяма доза смисъл. Аз съм подлуждал майка ми като съм бил бебе. Винаги ама ВИНАГИ съм ревал. :Д
    Само баба ми беше единствената , която ме търпеше.

Повече от фен Аватара на brusa
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Имам сестра и знам колко е хубаво да не си сам. Искам 2 деца. е, ако стаа милионерка може и 3.
    i az iskam dve ama ako stana milioner seka godina 6e oplojdam jenata
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    фул хаус - над 10
    GTA Stunting

Град
    Свищов
    Искам 2 -близнаци

az iskam triznaci dve momi4enca i edno mom4ence mn obi4am de4icata mn mn mn iskam triznaciiiii
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

ние с моето момиченце си искаме 5 бебечета и двамта убожаваме тези малки ходещи пухчета които често обичат да ни поднасят изненади

апък ако имаме повече парички може и повече

ние с моето момиченце си искаме 5 бебечета

Естествено мнго зависи от това как ще съм устроила живота си , но принципно искам да имам 2 деца-момчета-еднояйчни близнаци ... ахх обожавам ги
    Тука има - тука няма .. :P

Аз искам 3 деца - 2 момчета и едно момиче

двечки най много три и то ако съм добре финансово а каква порода ли ? няма значение каквото господ даде само поне едното да е момиче
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Долината На Идиотщината
    попринцип искам две ама и на едно съм доволен,няма да го гледам баш като писано яйце защото ще стане някое лигаво пишлеме,ще му давам повече неща ама ще си го държа изкъсо

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    мии две повече ревливи няма да гледам
    ми после като станат пубери да ми реват за гаджета и за е*ане ще ми извадя душицата така че 2
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Видин
    Аз искам цяла махала да се събере в моята малка спретната къщурка с 2 Аудита отпред И като тръгнеме на някъде да бъде все едно водя детска градина ще е супер не мислите ли? И да им взимам дрехи по 4 часа
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

az mislq 4e iskam bliznaci ne sum sig vse oshte ima vreme
    I wake up I talk myself to sleep
    I can't do much but follow
    You are the one
    You are the one
    But you bled like the sun
    Yea you bled like the sun
    And heaven

Re: колко деца искате да имате?

Едно - момче.
    London Tipton

Цитирай Първоначално написано от radito
    2 деца - 1 момиче и 1 момче, което да е с 3 4 години по-гоямо от момичето, защото винаги схм искала по-голям брат

+1
    Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...

ами винаги сам искала 2 момчета и едно момиче и двете момчета да са по големи от момичето по възможност но както дойде!!
    Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.

http://www.impulse.bg/user/lady-prada

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от radito
    2 деца - 1 момиче и 1 момче, което да е с 3 4 години по-гоямо от момичето, защото винаги схм искала по-голям брат
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    аз искам две ама да не са близнаци първо едно мъжко...после пак мъжко :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си