- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко деца искате да имате?
като се замисля всеки в този форум пуща теми за това как да не забременее (или да няма деца), но един ден ще сме готови за това и няма да имаме проблеми с това да имаме деца. Е колко деца бихме искали да си имате?
Do you speak Salsa? .......
забравих да кажа за себе сиаз искам да си имам 3 деца един ден..
![]()
Do you speak Salsa? .......
2 - момченце и момиченце![]()
Аз искам близнаци![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
две![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Имам сестра и знам колко е хубаво да не си сам. Искам 2 деца. е, ако стаа милионерка може и 3.
me4tata mi e da imam 4 deca3 mom4eta i 1 momi4e
2 деца - 1 момиче и 1 момче, което да е с 3 4 години по-гоямо от момичето, защото винаги схм искала по-голям брат![]()
Let The BEAT Control Your Body
Абе искате 3-4 след 1вото ще се откажете![]()
Мене лично 1 ми е пре пре предостатъчно :P
Aми 2 или 3, обичам децата, но не се знае дали ще мога да ги издържам. Ще видим как ще протече животът ми, в крайна сметка колкото даде Господ![]()
Живот и здраве, искам да имам 2 деца...момче и момиче, ама момичето да е по-голямото....![]()
Почакйте малко ей сега ви ги поръчам и пристигат
![]()
Има време.. от много планове, че накрая нищо..
По принцип уж 2 различни![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
2 de4ica![]()
![]()
![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
искам да си имам две деца едно момиче и едно момче![]()
No martini .. no party..
+1Първоначално написано от radito
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
a ako sa momi4e i mom4e superПървоначално написано от neshty
![]()
2 по възможност близнаци![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Искам момиченце и момче- близнаци![]()
Такам гласувах едно - момче.
Обаче реално погледнато ако говорим просто за искане без да мислим за каквото и да е друго искам 3-4-5. Първо малко да помогнем за демографията и второ в такава ситуация това би означавало че имам необходимия стандарт. Абе кефя се на Слави Бинев![]()
А истината е че наистина най - вероятно ще имам едно. Максимум две, ама това зависи, кое ще е момичето до мен...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Може и две, въпреки 4е в момента мисълта и за едно ме ужасява
Не, принципно винаги съм искала да имам мом4енце, когато съм мислела за деца. Но само дете е кофти в пове4ето слу4аи..![]()
![]()
Робинята на Quench
Да, единичните деца стават егоисти. Без изключение. Затова 2-3, ама има време за това.Първоначално написано от SINDEL
Vinagi s1m iskala da imam 2 de4iцаИ ако може мом4е и момиче ,че и момчето да е по-г0лямо хаха мн. екстри
))