Цитирай Първоначално написано от wasntme_
ZA6to nqma otgovor 0???
mm... 4ydq se za6to pove4eto hora sa sas shva6taneto 4e me4tata na vsi4ki e da imat semeistvo?!?
da kajem az ne jelaq deca izob6to prez jivota si... pred kogoto i da go kaja tova vse me gleda 6e kaje6 padam ot Mars ili ne6ty ot roda... ele biha me vkarali v ludnica zaradi tova izkazvane... drygata 4esto sre6tana reakciq e - "a da da.. ti po natatak 6te si promeni6 mnenieto.. ala bala.. cennostite ti 6te se promenqt, kakto i misleneto.". Ama na! nqma da mi se promeni nikoga mnenieto - ne jelaq da imam deca... Ako nqkoi moje da mi otgovori za6to nikoi ne priema horata kato men za normalni.. evala...
НЯкога мислех по абсолютно същия начин като теб, но... си промених мисленето и ценностите. Ше ти кажа защо МЪДРИТЕ хора смятат такива като теб за ненормални - едно от нещата, които трябва да направи човек в този живот е да остави нещо след себе си. Не всеки разбира се може да стане велик откривател или създател на фирма която да съществува поне 100 години след смъртта му. За повечето хова, за нас, простосмъртните, е по-лесно да създадем деца, които да отгледаме с любов, да се грижим за внуци един ден... И така! Пък и любовта е само за забавление, ако обичащите се не създадат дтете - плод на любовта им. Любовта умира с тяхната смърт, ако не оставят нещо, така както ябълката ражда плодове, които могат да останат след като дървото е било отсечено.
Иначе по темата:
Искам да имам 3 -ма сина, и когато родя и последния, ще си посадя златна ябълка в двора