.

Виж резултатите на анкетата: като порастна ще имам:

Гласували
403. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1 дете и ще си го гледам като писано яйце

69 17,12%
  • повече - обичам децата пък има изгледи че ще мога да ги издържам финансово и откъм образование и грижи

29 7,20%
  • 3 деца, все пак българите намаляваме

66 16,38%
  • 2 деца, за да си правят компания

239 59,31%
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 264
    Голям фен
    Повече от 1,защото когато детето е само поема негативите на родителите и повтаря несъзнателно грешките им..а като са повече,се формират като отделни личности и от малки се учат да са амбициозни,заради детските съревнования.

Аз искам да имам 3 деца които да се родят едно след друго. Не да има голяма разлика

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Цитирай Първоначално написано от MuSiC_DroLL
    Аз искам да имам 3 деца които да се родят едно след друго. Не да има голяма разлика. Всички англичани така правят, и аз живея в Англия значи...
    ами да, те живеят в такова общество, където не се страхуват да имат деца, защото бъдещето на британските деца е по сигурно, де и в България да беше така

но нищо аз съм оптимист, пък и кой друг може да го направи освен самите ние..
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Пловдив
    едно момченце

Град
    над морето
    само едно няма да правим детска градина абе не е хубаво толкова рано да се замисля човек имам предостатъчно време

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Po princip ne iskam deca no ako muja mi mn nastoiava 6te rodia edno i 6te se nadiavam da e momi4e

Град
    shumen
    ZA6to nqma otgovor 0???
    mm... 4ydq se za6to pove4eto hora sa sas shva6taneto 4e me4tata na vsi4ki e da imat semeistvo?!?
    da kajem az ne jelaq deca izob6to prez jivota si... pred kogoto i da go kaja tova vse me gleda 6e kaje6 padam ot Mars ili ne6ty ot roda... ele biha me vkarali v ludnica zaradi tova izkazvane... drygata 4esto sre6tana reakciq e - "a da da.. ti po natatak 6te si promeni6 mnenieto.. ala bala.. cennostite ti 6te se promenqt, kakto i misleneto.". Ama na! nqma da mi se promeni nikoga mnenieto - ne jelaq da imam deca... Ako nqkoi moje da mi otgovori za6to nikoi ne priema horata kato men za normalni.. evala...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    kato edno normalno bg semeistvo moje bi 6te imam 1 max 2 ako izob6to nqkoi se ojeni za men poradi psixi4nite mi problemi

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    1-3

1-дите за6тото като 1 се оби4а ои4е от 2

1 момиченце.Да го глезя така,както мене мама ме глези
    ...

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    ZA6to nqma otgovor 0???
    mm... 4ydq se za6to pove4eto hora sa sas shva6taneto 4e me4tata na vsi4ki e da imat semeistvo?!?
    da kajem az ne jelaq deca izob6to prez jivota si... pred kogoto i da go kaja tova vse me gleda 6e kaje6 padam ot Mars ili ne6ty ot roda... ele biha me vkarali v ludnica zaradi tova izkazvane... drygata 4esto sre6tana reakciq e - "a da da.. ti po natatak 6te si promeni6 mnenieto.. ala bala.. cennostite ti 6te se promenqt, kakto i misleneto.". Ama na! nqma da mi se promeni nikoga mnenieto - ne jelaq da imam deca... Ako nqkoi moje da mi otgovori za6to nikoi ne priema horata kato men za normalni.. evala...
    НЯкога мислех по абсолютно същия начин като теб, но... си промених мисленето и ценностите. Ше ти кажа защо МЪДРИТЕ хора смятат такива като теб за ненормални - едно от нещата, които трябва да направи човек в този живот е да остави нещо след себе си. Не всеки разбира се може да стане велик откривател или създател на фирма която да съществува поне 100 години след смъртта му. За повечето хова, за нас, простосмъртните, е по-лесно да създадем деца, които да отгледаме с любов, да се грижим за внуци един ден... И така! Пък и любовта е само за забавление, ако обичащите се не създадат дтете - плод на любовта им. Любовта умира с тяхната смърт, ако не оставят нещо, така както ябълката ражда плодове, които могат да останат след като дървото е било отсечено.
    Иначе по темата:
    Искам да имам 3 -ма сина, и когато родя и последния, ще си посадя златна ябълка в двора
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Аз пък искам да си имам цял футболен отбор без резервите обаче но иначе мои които аз ше си родя ще са две момче( което да епо голямо с 2-3 години) и момиченце
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен
    Град
    Варна
    Искам 2 деца,ако е 1 според мен ще расте егоистче...2 са напълно достатъчно!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Имам мечти за трички.. но ако няма да мога да им осигуря добро бъдеще, не искам толкова. Поне 1 казвам.. останалото си идва на място

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Bubble15
    2 - момченце и момиченце
    Мe too

Мега фен
    Град
    София
    Искамм 1-момиченце
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от radito
    2 деца - 1 момиче и 1 момче, което да е с 3 4 години по-гоямо от момичето, защото винаги схм искала по-голям брат
    само дет искам момчето да е с 2-3 години по-голямо
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    Варна
    Според мен не трябваше да има такива сравнения че щял съм даго гледам не знам си какво просто трябваше да има само цифри всеки мисли различно и разсъждава различно. Но не се знае живота какъв подарък ще ни поднесе.

Аз лично 1 за второ съм 50%

0
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

Цитирай Първоначално написано от crazy_girl_4ever
    0
    не искам да обиждам никой, но мисля че ако човек не смята да има деца, си има проблеми.. това е лично мое мнение[/i]
    Do you speak Salsa? .......

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Може и две, въпреки 4е в момента мисълта и за едно ме ужасява
    Не, принципно винаги съм искала да имам мом4енце, когато съм мислела за деца. Но само дете е кофти в пове4ето слу4аи..
    Да, единичните деца стават егоисти. Без изключение. Затова 2-3, ама има време за това.
    Пълни глупости !
    Аз съм само дете, повечето ми приятели са сами деца няма един егоист...това е голяма заблуда
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от FENKATAA
    искам да си имам две деца едно момиче и едно момче
    така е най-хубаво..

2... момче и момиче. Само дете наистина е гадно.
    WaKo, не съм съгласна. До 15 годишна бях само дете, чак тогава се роди сестра ми. И повечето време от живота ми все съм мислила за някой друг, а не за себе си. Така, че всичко е до възпитание. Ако бях с баба ми щях да стана лайно безподобно, обаче майка ми хич не беше типа родител, който ще позволява нещата да се получават ей така, наготово...
    И всъщност е нормално в тази възраст да не искаш деца, аз тогава буквално съм се клела, че деца няма да имам никога. Обаче в един момент започва да ти трака биологичния часовник и всяка жена осъзнава, че иска това повече от всичко...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си