- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко деца искате да имате?
2 ili 3 nai mnogo,za sega nqmam planove
![]()
ne sym mislil![]()
to4no 2 iskam![]()
С повече от три не знам как ще се справя![]()
Първоначално написано от Bubble15
![]()
offline forever!
И азПървоначално написано от neshty
И още едно освен тях
![]()
682 531 590 309 ako e vazmojno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на кой ще ги поръчашПървоначално написано от Bubble15
това да не ви е Коледа и подаръците под елхата .![]()
аз искам 2 близлаци ама не еднояи4ни да има малко разнообразие![]()
Две деца искам да имам живот и здраве![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Здравейте, на 15 съм, след поне още 5-6 години бих искал да имаме 2 деца(момиче и момче) с приятелката ми, но тя пък иска 3. Опитах всичко (имам чувството, че е сериозна, какво като сме на по 15, не я познавате и така)да я обедя за 2, но все се шегува с мен за три. Как да подходя![]()
22 мисля да си права футболен отбор2 ако имам по добри финанси 3 ама искам най-малко 2 и да са с близка разлика 2-3 години и ако може да са моммчета ще е супер
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
едно,максимум две...
на мен ми беше скучно като едно дете,ама след като се родиха близнаците...нещата се промениха твърде много...
две е най-добрата комбинация според мен с разлика максимум 5 години...
ще видим ...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Две - момиченце и момченце, или само две момчета.![]()
Everything happens for a reason..
2 -momi4e i mom4e![]()
Руса кукличка
3-деца 2 момчета и 1 момиче момчетата по големи разбира се .Се пак Мъжете в България оставаме се по-малко и по-малко ...![]()
![]()
2
2 деца - 1 момиче и 1 момче, което да е с 3 4 години по-гоямо!Момчето да е по-голямо от момичето или обратното? Няма значение!Искам 2 деца
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
EmI iSKam da 4upq REKORDA i iskam da imam 136 deca imenata im 6e bidat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но за сметка на това, циганите стават все повече и повече.Първоначално написано от spark_94
А по темата: Искам да имам 2 деца. Момченце и момиченци.
Живот и здраве.![]()
винаги съм си мечтала за тризнаци,момченца,да приличат на татко си![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Живот и здраве някой ден искам да имам Две момчета, няя значение дали близнаци или едното ще е по голямо от другото с някфи години...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
едно катунче ще си заформя
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose