- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко деца искате да имате?
Първоначално написано от lwsu
Аз не искам да имам деца, не ми харесва идеята да раждам и да се грижа за тях... предпочитам да се концентрирам в/у себе си, а и не харесвам деца, нямам майчински инстинкти.
И моля да не ме упреквате за това мое изказване, то отразява мнението ми напълно и смятам че това да имаш или да нямаш деца си е право на личен избор. Просто за мен има и по- важни неща в живота.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Едничко и ще си е мойто съкровище ще си го гледам като ЕДИНСТВЕНО И НЕПОВТОРИМО! :P
hmmm ... dve![]()
10-20![]()
Искам 2![]()
но само ако имам възможността да им осигуря нормален живот и да се погрижа за образованието им.
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
mi az iskam 1 mom4e,predostata4no 6te mi e
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И аз така близначета момче и момиченцеПървоначално написано от Bubble15
![]()
Iskam da imam dve momi4enca.Razlikata im da e ne pove4e ot 5 godini![]()
![]()
2 - момче и момиче.. като момчето е с 2-3 години по-голямо от момичето.. много ще е яко![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
az puk iskam 3, bez zna4enie kakvi, a ako imam vuzmojnost da gledam o6te bih si osinovila
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Искам да си имам двечки, няма значение какви са и през колко време или едновременно, стига да са от човека, с когото ще се обичаме и живеем цял живот зеадно![]()
Искам да си имам 2 близначета-момиче и момче.![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Искам 2 - момче и момиче.
Пък ако може и трето, може и осиновено... супер.
Абе да са живи и здрави, пък колко ще са - ще видим.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
az iskam 2 momi4enca blizna4ki no vse pak da gi razli4avam po ne6to . Bapreki 4e me e strah ot otglejdaneto na deca
Голям размер на картинката! /machoka/
edno mom4ence i edno momi4ence![]()
![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti nenormalen li si we???????????![]()
![]()
![]()
![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......