- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко деца искате да имате?
ti nqma da si ve4no mladaПървоначално написано от wasntme_
, misli6 taka za6toto si v puberteta i na tozi etap e savsem logi4no 4e ne iska6 deca
ama puberteta minava i horata stavat golemi ostarqvat v kraina smetka ti kato stane6 na 50 ve4e trqa da si olegnala i da ima6 4ovek do sebe si da ima6 ve4e golqmo dete 6toto ne mi se vqrva kato stane6 na tolkova da prodaljava6 da pravi6 sex po 5 pati na den i da hodi6 non-stop na kuponi, ta za tova horata ne priemat takova mislene za6toto za vsqko ne6to si ima vreme i sled vreme mu minava vremeto i e redno da pogledne6 kam drugi ne6ta v jivota osven diskotekite i t.n.
(h)
ina4e sega po temata-iskam edno dete i da e momi4ence
(h)
Az vinagi sam iskalada imam deca.Vse oshte sam malka (19) no opredeleno iskam 3.Dve momcheta i edno momiche.A ako ne stane za tri to pone nai-malko dve
А да ви попитам , защо винаги казвате момченце и момиченце?
Защо не момиченце и момиченце или обратното?![]()
И още по-големият въпрос защо пък момичето да е по-голямо от момчето?
Просто така , нали ? :Д
В един от коментарите пишеше , че сега искате 3-4 , а след първото ще видите , колко ще искате после.![]()
Прави голяма доза смисъл. Аз съм подлуждал майка ми като съм бил бебе. Винаги ама ВИНАГИ съм ревал. :Д
Само баба ми беше единствената , която ме търпеше.![]()
i az iskam dve ama ako stana milioner seka godina 6e oplojdam jenataПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
az iskam triznaci dve momi4enca i edno mom4ence mn obi4am de4icata mn mn mn iskam triznaciiiii![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Естествено мнго зависи от това как ще съм устроила живота си , но принципно искам да имам 2 деца-момчета-еднояйчни близнаци ... аххобожавам ги
![]()
Тука има - тука няма .. :P
двечкинай много три и то ако съм добре финансово а каква порода ли ? няма значение каквото господ даде само поне едното да е момиче
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
попринцип искам две ама и на едно съм доволен,няма да го гледам баш като писано яйце защото ще стане някое лигаво пишлеме,ще му давам повече неща ама ще си го държа изкъсо![]()
мии две повече ревливи няма да гледам![]()
ми после като станат пубери да ми реват за гаджета и за е*ане ще ми извадя душицата така че 2![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Аз искам цяла махала да се събере в моята малка спретната къщурка с 2 Аудита отпредИ като тръгнеме на някъде да бъде все едно водя детска градина ще е супер не мислите ли? И да им взимам дрехи по 4 часа
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
az mislq 4e iskam bliznaci ne sum sig vse oshte ima vreme![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
Първоначално написано от radito
+1![]()
Срещнах много хора,но те само идват и си отиват и никой не познава душата ми изцяло..Те познават различни лица от моята същност,те познават това което са провокирали в мене...
ами винаги сам искала 2 момчета и едно момиче и двете момчета да са по големи от момичето по възможност но както дойде!!![]()
![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
Първоначално написано от radito
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
аз искам две ама да не са близнаципърво едно мъжко...после пак мъжко :P :P :P