- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А вие какво искате?
Реших да ви попитам момчета,защото ни питате ние момичетата какво искаме..хм а вие какво искате,за какво мечтаете имате ли цели и такива неща.Вие сте,сладури![]()
![]()
Abe slunce nali gi znaesh kakvi saSamo sex iskat.....drugo ne!!! Ama i da chuem tqhnoto mnenie
......
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
dAa moJe BI sAmo sEX n0 i nUjda da govori6 s nqkoi ,nqkoi koito da te razbira i da te izslushva i da znae6 4e moje6 da raz4ita6 na toq 4ovek![]()
Сладък, а с теб какво става?Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Защо?Ако искаш ми пиши лсПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Като попадаме на некви разглезени тинейджърки, който искат само да им се угажда и да им се тича по гъза разбира се, че ОТ ТЯХ ще искаме само сексПървоначално написано от ^Game_Master_F^
Пък и момичетата не предлагат друго освен секс... ние просто приемаме това което предлагате :P
какво искам ... искам малко любов ... секса за мен не е единствена цел ...
Искам някой които да ме оби4а и цени..Някой който да е до мен когато се нуждая и аз да мога да съм до нея когато тя се нуждае...
Секса не ми е цел![]()
--------------------------------------------------------
Кефи ме начина ти на мислене,бравоПървоначално написано от BlueFace
И аз това искам
![]()
Патки.. искали сме само секс... глупости..
Ще кажеш, че вие като поседите 1 месец без секс после не се умилквате и държите глупаво и разпуснато пред момчетата без да се усещате.. хах
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хаха повечето това искате хайде сега се оправдавате.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
И аз не се умилквам,хаха не ми е в стила
![]()
Замълчи. Говориш супер глупостите!
Това, че ти познаваш 15-16 гдишни келеши хормона ги тресе яко, не значе, че само това иска мъжкия пол..
И що да не искаме... като давате ще искаме много ясно. Вие самите не знаете какво искате
Ти така си мислиш.. Аз само като ти видях предните 2-3 поста и ми стана ясно що за характер сиУмилкваш,се не ами... ма както и да е.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Виж какво не ме познаваш,така,че ти замълчи.И не познавам 15-16 год.Каква съм по характер никога няма да разбереш.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Е ся не може хи4 да не познава6 15-16 год.![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Има ли значение какво искаме ние ... В крайна сметка всичко зависи от вас... Ако не ви е добре - съобразяваме се изслушваме ви търсим начини да ви оправим настроението . А ние вечно трябва да сме усмихнатите , веселите - и оставате с илюзията че всичко е наред...
А относно секса.... Все едно ще ви колим мамка му !!
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Абе момчета не пуснах тая тема да се заяждате с мен,ако обичате пишете мненията си.И като гледам май вие не знаете какво искате,но ни казвате на нас,че ние не знаем..![]()
![]()
Az lichno ne razbiram horata koito ne znaqt kakvo iskat ot jivota...Първоначално написано от slun4ice_90
A ot vas ne se iska mnogo . Bydete hubavi ,dryjte se "normalno" i obi4aite![]()
ТИ ГО КАЗАПървоначално написано от Roiroi
![]()
+1
-------
По темата: а бе .. като порастнете още малко ще видите, че мислите грешно и че не е чак такаИма и такива случаи да, но не сме чак такива свине за квито ни зимате.
И между другото.., в момента в който попаднете на добър любовноик и почнете наистина да се кефите на секса... и вие ще почнете да си мислете за него и да го намираъте за важен. Личен опит
Аайде чао от мен![]()
Мога да обичам,а какво значи "нормално"?Първоначално написано от Roiroi
![]()
Точно вие момичетата не знаете какво искате.. все нещо не ви харесва и искате друго ма не знаете точно какво.. хахПървоначално написано от slun4ice_90
Виждате някой готин батко, с парички или количка или и дветеи вднага се лепвате за него като муха на мед и ставате готини в кавички ;д;д - това се отнася само за една чст от момичетата (материалистките) дето мн дразнят..![]()
Ok qvno shte stane po drugiq nachin... " Normalno " - Znachi da ne ste naduti sys samochuvstvie do nebesata ... porodeno ot 2-3 komplimenta
Ili pyk da se ligavite v opita si da syberete vnimanieto na drugite- povqrvai mi e ne e za hubavo ... I po vreme na seks da ne kazvate "ne moga poveche" :P :P
Много се дразня като заочнете с това..1000 пъти съм казала,че не съм материалистка бе човек.Май не си чел мненията ми а говориш..Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Nikoi ne kazva che nqma i izkliucheniq :P ...Много се дразня като заочнете с това..1000 пъти съм казала,че не съм материалистка бе човек.Май не си чел мненията ми а говориш..![]()
![]()
както каза Blue Face:
Искам някой които да ме оби4а и цени..Някой който да е до мен когато се нуждая и аз да мога да съм до нея когато тя се нуждае...
Секса не ми е цел
Много добре го е казал човекът.
ще ми се да вярвам,че някаде има момиче,за което това,че има приятел,който е мил и добър и я разбира е по-важно от това,че същия този приятел не се напива в бара сяка вечер,не ходи кат гъзар и не се бие за щяло и нещяло.
Аре peace!