.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

А вие какво искате?

Реших да ви попитам момчета,защото ни питате ние момичетата какво искаме..хм а вие какво искате,за какво мечтаете имате ли цели и такива неща.Вие сте,сладури

Град
    Shumen
    Abe slunce nali gi znaesh kakvi sa Samo sex iskat.....drugo ne!!! Ama i da chuem tqhnoto mnenie ......
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

dAa moJe BI sAmo sEX n0 i nUjda da govori6 s nqkoi ,nqkoi koito da te razbira i da te izslushva i da znae6 4e moje6 da raz4ita6 na toq 4ovek

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    dAa moJe BI sAmo sEX n0 i nUjda da govori6 s nqkoi ,nqkoi koito da te razbira i da te izslushva i da znae6 4e moje6 da raz4ita6 na toq 4ovek
    Сладък, а с теб какво става?

mii nishto sami4uk sum si ne6ty i teq dni sym mn tujni4uk ;(

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    mii nishto sami4uk sum si ne6ty i teq dni sym mn tujni4uk ;(
    Защо?Ако искаш ми пиши лс

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Abe slunce nali gi znaesh kakvi sa Samo sex iskat.....drugo ne!!! Ama i da chuem tqhnoto mnenie ......
    Като попадаме на некви разглезени тинейджърки, който искат само да им се угажда и да им се тича по гъза разбира се, че ОТ ТЯХ ще искаме само секс Пък и момичетата не предлагат друго освен секс... ние просто приемаме това което предлагате :P

какво искам ... искам малко любов ... секса за мен не е единствена цел ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Искам някой които да ме оби4а и цени..Някой който да е до мен когато се нуждая и аз да мога да съм до нея когато тя се нуждае...
    Секса не ми е цел

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Искам някой които да ме оби4а и цени..Някой който да е до мен когато се нуждая и аз да мога да съм до нея когато тя се нуждае...
    Секса не ми е цел
    Кефи ме начина ти на мислене,браво И аз това искам

Патки.. искали сме само секс... глупости..
    Ще кажеш, че вие като поседите 1 месец без секс после не се умилквате и държите глупаво и разпуснато пред момчетата без да се усещате.. хах
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Патки.. искали сме само секс... глупости..
    Ще кажеш, че вие като поседите 1 месец без секс после не се умилквате и държите глупаво и разпуснато пред момчетата без да се усещате.. хах
    Хаха повечето това искате хайде сега се оправдавате. И аз не се умилквам,хаха не ми е в стила

Замълчи. Говориш супер глупостите!

Това, че ти познаваш 15-16 гдишни келеши хормона ги тресе яко, не значе, че само това иска мъжкия пол..
    И що да не искаме... като давате ще искаме много ясно. Вие самите не знаете какво искате

Ти така си мислиш.. Аз само като ти видях предните 2-3 поста и ми стана ясно що за характер си Умилкваш,се не ами... ма както и да е.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Замълчи. Говориш супер глупостите!

Това, че ти познаваш 15-16 гдишни келеши хормона ги тресе яко, не значе, че само това иска мъжкия пол..
    И що да не искаме... като давате ще искаме много ясно. Вие самите не знаете какво искате

Ти така си мислиш.. Аз само като ти видях предните 2-3 поста и ми стана ясно що за характер си Умилкваш,се не ами... ма както и да е.
    Виж какво не ме познаваш,така,че ти замълчи.И не познавам 15-16 год.Каква съм по характер никога няма да разбереш.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Е ся не може хи4 да не познава6 15-16 год.

--------------------------------------------------------

Има ли значение какво искаме ние ... В крайна сметка всичко зависи от вас... Ако не ви е добре - съобразяваме се изслушваме ви търсим начини да ви оправим настроението . А ние вечно трябва да сме усмихнатите , веселите - и оставате с илюзията че всичко е наред...
    А относно секса.... Все едно ще ви колим мамка му !!
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Абе момчета не пуснах тая тема да се заяждате с мен,ако обичате пишете мненията си.И като гледам май вие не знаете какво искате,но ни казвате на нас,че ние не знаем..

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Абе момчета не пуснах тая тема да се заяждате с мен,ако обичате пишете мненията си.И като гледам май вие не знаете какво искате,но ни казвате на нас,че ние не знаем..
    Az lichno ne razbiram horata koito ne znaqt kakvo iskat ot jivota...
    A ot vas ne se iska mnogo . Bydete hubavi ,dryjte se "normalno" i obi4aite

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Има ли значение какво искаме ние ... В крайна сметка всичко зависи от вас... Ако не ви е добре - съобразяваме се изслушваме ви търсим начини да ви оправим настроението . А ние вечно трябва да сме усмихнатите , веселите - и оставате с илюзията че всичко е наред...
    А относно секса.... Все едно ще ви колим мамка му !!
    ТИ ГО КАЗА
    +1
    -------

По темата: а бе .. като порастнете още малко ще видите, че мислите грешно и че не е чак така Има и такива случаи да, но не сме чак такива свине за квито ни зимате.

И между другото.., в момента в който попаднете на добър любовноик и почнете наистина да се кефите на секса... и вие ще почнете да си мислете за него и да го намираъте за важен. Личен опит
    Аайде чао от мен

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Az lichno ne razbiram horata koito ne znaqt kakvo iskat ot jivota...
    A ot vas ne se iska mnogo . Bydete hubavi ,dryjte se "normalno" i obi4aite
    Мога да обичам,а какво значи "нормално"?

Точно вие момичетата не знаете какво искате.. все нещо не ви харесва и искате друго ма не знаете точно какво.. хах
    Виждате някой готин батко, с парички или количка или и дветеи вднага се лепвате за него като муха на мед и ставате готини в кавички ;д;д - това се отнася само за една чст от момичетата (материалистките) дето мн дразнят..

Ok qvno shte stane po drugiq nachin... " Normalno " - Znachi da ne ste naduti sys samochuvstvie do nebesata ... porodeno ot 2-3 komplimenta
    Ili pyk da se ligavite v opita si da syberete vnimanieto na drugite - povqrvai mi e ne e za hubavo ... I po vreme na seks da ne kazvate "ne moga poveche" :P :P

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Точно вие момичетата не знаете какво искате.. все нещо не ви харесва и искате друго ма не знаете точно какво.. хах
    Виждате някой готин батко, с парички или количка или и дветеи вднага се лепвате за него като муха на мед и ставате готини в кавички ;д;д - това се отнася само за една чст от момичетата (материалистките) дето мн дразнят..
    Много се дразня като заочнете с това..1000 пъти съм казала,че не съм материалистка бе човек.Май не си чел мненията ми а говориш..

Много се дразня като заочнете с това..1000 пъти съм казала,че не съм материалистка бе човек.Май не си чел мненията ми а говориш..
    Nikoi ne kazva che nqma i izkliucheniq :P ...

както каза Blue Face:
    Секса не ми е цел

Много добре го е казал човекът.

ще ми се да вярвам,че някаде има момиче,за което това,че има приятел,който е мил и добър и я разбира е по-важно от това,че същия този приятел не се напива в бара сяка вечер,не ходи кат гъзар и не се бие за щяло и нещяло.
    Аре peace!
    LED ZEPPELIN,DEEP PURPLE,SCORPIONS,GUNS N' ROSES
    and...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си