- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А вие какво искате?
ами аз изобщо не харесвам такива и наистина искам да имам приятел, който ме разбира...(само да отбележа, че това включва взаимно разбирателство, готова съм да правя мн компромиси) ама и аз трудно ще си намеря такъв, почти съм си намерила деПървоначално написано от Offspring
![]()
Моята цел пък е да уча това, което искам в университета... и да му е хубаво на моя приятел.. друго не е важно
$me - комерс![]()
Ami neznam,koit kot iska da kazva,nqkoi moe da iskat sex,drugipari ,3ti koli,enznam...Az iskam samo:momi4e,koeto da me obi4a i az ad q obi4am..Da mi e nai dobriq priqtel na koito moga da kaja vsi4ko bez nikakvi zadr1jki,bez da se pritesnqvam,bez pritesnenie da spodelqm...Lubov,razbiratelstvo,ob6to vzeto tva.Mislq 4e ne e tolkvoa trudno ama nqma koi da mi dade tova...Ko da se prai-6ans
както споенах в една друга тема искам любов, пари, някой който да ме ислушва а не непрестанно да говори и да немога и дума да обеля през почти цялото време(много често се получава това целта ми е да
завърша средното си образование и да отворя своя фирма за производство на мебели
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
И те били нежни същества и искали любов.(не го казвам за да се подигравам!)Ще намерите такива момичета![]()
offline forever!
Значи страшно ми е омръзнало от приказки 'мъжете искат само секс, жените само пари'. Не се научихте, че не могат всички хора да се слагат под общ знаменател...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
nito nqkoi maj 6te otkaje sex nito nqkoq jena pari no ne tova e glavnata cel na vsi4ki . vidi6 li tuka se izbaraha mn maje koito mn iskat nqkoi da gi razbira i obi4a ee br be az tva prava ma koi go ocenqva ?s mesici prava tva ma na koi da razbere
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Искам някое нормално, свестно, симпатично момче, а не зализан педерас с повече грим от мен (с квито са пълни улиците напоследък)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Искам просто да бъда истински обичан от някое точно симпатично и интелигетно момиче!Други фактори за мен не са определящи в едно момиче.
Искам момиче което да усещам че ме цени и уважава.. Искам момиче което знае какво иска и е наясно с живота. Когато съм в труден момент да ми бъде упора както и аз на нея.. Която да не мисли че целият свят се върти около нея и да не бъде от този тип с кого си къде си а да ми има доверие..Да казва нещата на висок глас и да държи на истината. Както се казва тя да бъде моята половинка от моето тяло. За съжеление още я търся.. Явно са малко....
Който иска можем да си попишеме
ооо, могат, могатПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Daaaaaaaaaa haresaha mi nqkoi mneniq..Prosto za6toto mi dopadat kato msilene,moje bi za6toto i az iskam tova koeto i te iskat...Tolkova mnogo li sikame(pone az)Lubov,nqkoi da me razbira,da me podkrepq,da ne se pravi na ZEVS(nqkoi koito si misli 4e sveta se v1rti okolo nego),da me obi4a istinski....Offf ve4e po4vam da gi povtarqm i potretvam,nai-elemntarnite 4ove6ki 4uvstva koito mu trqbvat na 4ovek za da e s6tasliv(tuk malko go poob1rkah,dano vse pak da e stanalo hubavo :P ) Tva e ot men dano da ima takiva momi4eta,a ne nqkvi s 2 tona grim koit sa m14at da izdokarat vsi4ko ot v1n6nostta na tqloto,a i da si "opravqt"du6ata,povedenieto..Off si4ko stana mai dosta ob1rkano,nkakto i da e..Dano da ste razbrali kakvo iskam pone A3
ох абе момичета я малко си размътете мозъците ... аз съм на мнение че и момчетата обичат и че не секса е важен... важен е за 15-16 годишните , които им е такъв периода че само за секса мислят и за бройката ( "всяко правило си има своето изключение" ) .... какво ги упреквате само тея момчета че са "животни" и "ауу 'ма той само за секс мисли... "еми много ясно че от разхайтените "барбита" с късите поли и токчетата и с поведение на "магистрална фея" ще искат секс ...
ако е някой нормално момиче .. ще се отпуснат и ще говорят и т.н ... айде да не се впускам в подробности....
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей