- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели с привилегии
Az opredeleno si padam po taq ideq. Imah takuv
Ayudame olvidarte si te vas!
ne mersi , priqtelite sa si priqteli , inache shtqha da se kazvat liubovnici
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
аз нямам .. а и нз дали искам да имам ... но знам че мои приятели имат такива .. и не е нещо необичайно .. напоследък мн често се среща даже ..![]()
![]()
![]()
Преди да се обвържа сериозно... Имах и то 2ма... сега ме е яд, че се налага да се отказвам от такива сладки исхушения като тях....
леле, седя и си мисля кво нещо е човешката фантазия, понеже реално погледнат0 се получава.. приятел - секс, приятел с който правите секс е гадже, само че се получава така че не ти е гадже, щото си имаш гадже.. и ся кво? две гаджета, ако нямаш друго гадже, значи само едно едно гадже, ама не ти е гадже щото ти е само приятел - секс... е сега нямаш нито едно гадже, е кво сега, резултата е 2:0 за ракията срещу салататапомоЩ! оплетох се.. лягам си.. бля
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
^Има разлика между приятел и гадже:
приятел-правиш само секс с него
гадже-длъжен си да се виждате,излизате,да правиш подаръци,да обичаш и евентуално да правиш секс...
v momenta imam takuv priqtel no leka se strahuvam 4e ne6tata se zadul;bo4avat za6toto vse po 4esto se vijdame i se zabavlqvame bez da pravim sex![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Имам ..май ...![]()
С него ного се лоФ ама като приятели ... но един, два пъти се срещаме по купончета и само Бог знае кво сме правили (и той ама не ми казва)...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
кажи му да ти подари камера за рожденния денПървоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Не, че се задълбавам в сериала, но го хващам от дъжд на вятър. кои са приятели с привилегии там?Първоначално написано от Devilka
ne.. no opredeleno iskam![]()
![]()
![]()
ulqlq danett
Преди си имах такъв "приятел" ....по-точно беше бивше гадже....Но откакто тръгнах със сегашния ми пр ест му отрязах "привилегиите" и си останахме "просто приятели"
![]()
mnogo filmi gledate, pusnete si malko Iskreno i Li4no da se uspokoite.
Imam si gadje ot 9 meseca
Имам сериозна връзка със страхотно момиче...приятелкитее да са опраяът![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Аз имам едно бившо гадже, с което от време на време ни се случват такива неща..и не мисля ,че е толкова лошо,даже смятам ,че сега отнопенията ни сега са по-добри от преди. По -добре сигурното и познатото от колкото някой келеш от някоя кръчма/купон или т.н. дето накрая може да се окаже ,че не знае к'во да прави с т'ва между краката си..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
2ри сезон - Брук и Феликс.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Mi damz imam si :P i ne e lo6y,6tot go pozn ot syper mn vremizn 4e nqa mi dovle4e nqkoi "gostinin" ot roda na SPIN ili tem podobni 6tot sa pozn dostat14ny dobre
![]()
![]()
prosty ponqkoga e nyjna podkrepa ta dori i takava
![]()
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
mi. vij sa, ima nqkolko tipa jeni (az sum mujko, taka che za muje nema ti gowora ako si momiche.. opraqi sa) - ediniq ot koito e MNOGO KRASIWI. ako iam takawa priqtelka... sex... shto ne ???
neka mi e gadno pyk posle !
![]()
![]()
![]()
![]()
да кажем че от 3 месеца имам приятел с привилегий и да ви питам дали е възможно от негова страна да се появат някакви чувства защото от моя страна вече ги има![]()
Имам!Сега ще си помисите, че съм к*рва, защото си имам сериозен приятел, който казвам че обичам. И то си е така, но той учи другаде и се срещаме 2-3 пъти седмично, пък да не говори мза сексуален контакт. Затова това лято се разбрах с него да сме си friends with defenit...
![]()
имам но откакто съм с гадже не сме се срещали, просто си говорим и обменаме опитПървоначално написано от DeVoi4eTo
искам![]()
I"m Lonely ...