.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Объркана съм!

Ami vlubena sum v edno mom4e ot daskalo edna godina po-golqmo e ot men!Toi su6to tvurdi 4e me haresva.no imam izvestni sumneniq,za6toto v dask izob6to ne govorim a v skype e mn po-razli4no,pi6e mi mn mili dumi!V u4ili6te mn 4estno psuak razni bazici za men na koito drugite se smeqt ,a men em boli Ot priqteli znam ,4e mn obi4a da razigrava momi4etata kato im kazva kolko gi haresva,a psole gi zarqzva!Gadjeto mu vsu6tnost te tvurdqt,4e ne hodqt no i v tova ne sum sigorna!Donqkudem oje i v men da e pri4inaat za6toto v skype si govorq mn otkrio s nego ,a v u4ili6te samo kato go vidq i ezika mi se zavruzva!Molq vi kajete mi kak da rabera dali ispitfa ne6to kum men i dali sum porednata mu ''jertva'' !Nadqvam se da mi pomognete Blagodarq predvaritelno \/

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако тези не6та за разигравнето и зарязването са верни и потвърдени изоб6то не се занимавай...Има мн такива тъпанари дето се ебават с хората ... Ако наистина те харесва Успех!

--------------------------------------------------------

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Еми може да го е срам да говори с теб в училище лице в лице,а може и да го е срам да покаже,че те харесва пред другите хора.Може да си мисли,че ще му се подиграват,знам ли нещо такова.

ami az poprincip mn poznati v u4ili6te i s nego sme priqteli no prosto nz kak dago nakaram da si pokaje 4ustvata!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е не исках да те обидя в никакъв случай,ама като познавам мъжете и вече нищо не ме очудва!

spox razbrah te! prosto iskah da poqsnq ,4e ne sum ot tezi momi4eta koito prosto si stoqt an 4ina i ne mislqt za ni6to drugo osven za u4ene ,prosto poqsnqvam, 4e sum otkrita

В този случай изглеждаш като абсолютна глупачка ! Как може да си мислиш , че може да имаш нещо повече с такъв долен измамник, ми е чудното ! Той те базика , ти му правиш кефа ! Това е глупаво ! Очевадно си поредната му играчка и нищо повече ...Повярвай ми , това негово "разиграване " на момичетата е стратегия !Той може в действителност да изпитва чувства към някое момиче , но не иска да го показва , за да не бъде наранен най-вероятно .Може би се страхува в действителност .Така , че харесвай си го , обичай си , но не се поддавай на простотиите му , за да не станеш за смях (сега също си се изложила много , но това е да си тъп ) !

Off edno vreme kato se zamislq che i az bqx takyv mi priloshava ...
    I az lygax edno momi4e 4e go haresvam , a to naistina imashe chuvstva kym men ... Ne znam kakvo si mislex moje bi iskax da vidq kolko vreme moga da q razigravam ... e okaza se che ne za dylgo :P Sled tova se vliubix v neq ... I ottogava stanaxa mnogo neshta .
    Taa misylta mi e ako i toi go pravi na maitap ... sys sigurnost shte se razkaiva sled vreme Dylboko se nadqvam da ne e taka !
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Голям фен Аватара на sapphirr
    за съжаление от това,което про4етох мога да заклю4а само,4е вероятността да си жертва (поредната) е 90%.и един съвет не мисли,4е скайп е сигурно място,никога не знаеш кой или кои седят от другата страна.дали е сам или с приятели и не се заливат от смях докато 4етат как си излизаваш душата.всъщност това е коварен метод,който докато си мисли6,4е едва ли не това е разговор на 4 о4и,може да се окаже и базик на метода на скритите камери.зарежи какви готови изрази ти пише,наблюдавай поведението му.то ще ти подскаже какво всъщност е отношението му към теб.4овек,на който не си безразли4ен няма дори да помисли за базик,заради елементарната психология,4е за да те впе4атли трябва да е предпазлив.

Пами....Зарежи го Станислав.....В смисъл по-добре го питай дали те харесва , недей да му показваш твоите чувства....Лили & Сани доста изпатиха от него....Недей да бъдеш поредната с рабито сърце....По-добре го попитай когато няма никой при вас и така....По скайп е мн различно Успехче мила и до в Понеделник

az sum mn mn oburkana za6toto nz dali v cqloto si baizkane ne ee zapo4nal da se vlubva! i mn priqteli kazvat ,4e si li4i 4e me haresva!koi zn mojei da ne me luje

нормално е в скайп да се държи по-нежно и по-добре! Може би го е срам когато те вижда да ти говори по същия начин
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

hora ms mn za suvet4etata

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Срам не срам, не виждам защо ще се държи с теб така, освен ако или си играе с теб, или се прави на интересен.

Ако бях на твое място просто започвам да го игнорирам, пропускам някои съобщения в скайп... и ако има въпрос "Защо се държиш така?" преспокойно можеш да го питаш "А ти защо се държиш така?". Пък да видим какво ще каже...
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

az iamm za ideq da zapo4na da se gu6kam s nqkoi durgi mom4eta i malko ili mn toi 6te zarevnuva nqq ostane bezrazli4en puk i znam ,4e e revniv tip

идеятата ти не струва.ще съжаляваш.аз съм го правил и после става по-гадно

moje ve4e da ne me misli za fr?sis moej da si promeni mnenieto !

наистина е кофти когато с момчето сте от едно даскало защото др почват да обсъждат пък и още повече ,че той сигурно и не иска да си развали славата на "сваляч" .. за тфа може на живо да се държи малко неадекватно с теб...а вече доколко те харесва тфа сама трябва да го разбереш..по добре не слушай кфо ти приказва ми повече гледай държанието му пример дали веднага те забелязва като минеш покрай него ..т.н.
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    oo az bqx v s16toto polojenie .. xaxx ama az tr1gnax s edin tak1v .. tv1rde6e 4e me obi4a az go haresvax ama taq negova revnost .. pisna mi 4yvstvata mi gi nqma6e ve4e ... to bexa samo sipatii no tva e dr ? .... ta sk1sax go kopeleto mr1snoooo
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ако тези не6та за разигравнето и зарязването са верни и потвърдени изоб6то не се занимавай...Има мн такива тъпанари дето се ебават с хората ... Ако наистина те харесва Успех!
    И аз съм на това мнение Обаче . . . Най-добре недей в у-ще да ставаш "задръстено момиченце ,което си глътва езика ,защото е влюбена" ,а се направи малко на интересна и не показвай много чувствата си

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не те харесва.По-скоро мисля,че си поредната жертва.Не се хващай в капана.Има достатъчно момчета,с които можеш да се обвържеш,но не и с такъв тип.

В скайп винаги е по-различно и не очаквай пред приятелите му да ти говори така Питай го "Харесваш ли ме или не" и "Защо се подиграваш с мен така,не знаеш колко много ме нараняваш!"
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Подкрепям \/
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    somewhere over the rainbow
    Наистина ли си заслужава да правиш всичко това за него?Не стана ли отживелица да си падаш по лоши момчета,които отдалече си личи,че само си играят с теб?Ако си мислиш,че ще се справиш с такъв-действай.Аз не си падам по такива,щото не вярвам да си струват усилията(мое мнение).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си