.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Заради приятелите си, се захванах с наркотици...

zaradi moite priqteli zapochnaH da se drogiram .. kak moga da spra bez da mi se nalaga da iskam pomosht ot roditelite mi..pls pomognete

Редактирано от -ЦвЕтИт0
    7-ма точка.
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Зависи в кой етап си... като спреш да се дрогираш, става ли ти лошо, получаваш ли сърцебиене, потиш ли се... Ако си физически зависим, няма да успееш без чужда помощ. Не се страхувай да поискаш помощ от родителите си - естествено, че ще ги разстроиш, може и да ти се ядосат, но са ти родители и ще ти помогнат! Събери смелост и им кажи!

Мега фен Аватара на Blab
    "Заради приятели" - забрави да обвиняваш другите, първо.
    И, разбира се, опри се на подкрепата на родителите си.

vsichko zapochna taka .. nejiveq v BG ot izvestno vreme i si nqmah nikoi... vsichki me ignoriraha.. sled izvestno vreme sreshtnah tezi priqteli.. i te me podtiknaha da zapochna.. v nachaloto beshe dobre zapavlqvahme se,no posle veche mi e super trudno chustvam se nqkak si bez sili... a ako kaja na nashite veroqtno shte me ubiqt

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    С какво се дрогираш? Сигурно с трева нали?!
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    С какво се дрогираш? Сигурно с трева нали?!
    а пък най-интересни са ми "големите дупета", 'дето разбир'ш'и "нема такъв кеф"...

kokain marihuana..heroin... ot 2 dena ne sym se drogirala i napravo mi idva da vikam.. opitvam s epo vsqkakv nachin da spra.. ;(

NE SPIRAI

az sy6to sym narkoman4e i mi e mn qko sqka ve4er trevi4ka lepilce ta i heroin....ne se otkazvai.....6TE ZAVLADEEM SVETAAAA....ama ne kazvai na nikoi. pazi go v taina ! [/b]
    da imash priqtel tova e edna neobhodimosT.da mu badesh veren e edno uvajenie.A istinski da go obichaT tova e edno velichie !

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Prosto spri i tva e ako ne si mnogo zavisim ve4e,ako si nz ne sam izpadala v takava situaciq...

mislq che shte moga da spra,no prosto mi e super samotno.. i ponqkoga namiram uteha v drogata.. mn shibano sajalqvam gorchivo che se zahvanah..

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Честито ти си разумен независим благороден човек наркотиците са много готини особено като имаш прекрасни приятели с които да си ги споделяш когато ти е скучно, а ако искаш да се откажеш просто спри толкова ли е трудно на мен ми звучи лесно ако пък нямаш воля значи не си за никаде
    то човек без воля и диета неможи да прави.детски си му работи
    лапетии лудории

Re: NE SPIRAI

Цитирай Първоначално написано от n3jNa ZagaTka
    az sy6to sym narkoman4e i mi e mn qko sqka ve4er trevi4ka lepilce ta i heroin....ne se otkazvai.....6TE ZAVLADEEM SVETAAAA....ama ne kazvai na nikoi. pazi go v taina ! [/b]
    momi4eto/mom4eto se opitva da se otkaje,a ti po tozi na4in izob6to ne pomaga6.
    a po temata-opitai se postepenno da gi otkaje6
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

za vseki ima otreden 4ovek na taq zemq

za vseki ima 4ovek na taq zemq dali f ili m tfa e bez zna4enie. sy6toto e i s priqtelite...narkoticite ne vodqt do nikade i 6tom fr-te ti sa ta podtiknali kym drogata 6to za fr sa ?!? zaebi gi ! kato za na4alo az 6te tu byda frend4e ama istinsko ;p {{{{{{{{{}}}}}}}}} sigurna sym 4e 6te ima6 o6te mn dr[/b]
    da imash priqtel tova e edna neobhodimosT.da mu badesh veren e edno uvajenie.A istinski da go obichaT tova e edno velichie !

Град
    Там, където е сърцето...
    Няма да ти е лесно, обаче при всички случаи щом искаш да спреш дрогата спри да се виждаш с тези "приятели". Опитвай се да не мислиш за наркотиците, замествай ги по някакъв начин. ИиИ си намери приятели,които няма да те карат да се дрогираш
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ako ima6 volq 6te mojej da gi spre6 i razbira se ako ne se sabiera6 s priqtelite ti... nameri si dr po internet

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Sigurno si v mnogo trudno polojenie ... Sychuvstvam ti . Kato si predstavq che imam priqtel koito e zavisim ot kompiutyra si predstavqm kolko po slojno e pri teb ... Podkrepqm mnenieto na Ani - V sluchai che sama ne mojesh da si pomognesh
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

prosto veche neznam kakvo da pravq.. za tova reshih da vidq i vasheto mnenie po problema mi zadaljena sym na vsichki vi.. blagodarq che tolkova barzo mi dadohte savet i mi vlqzohte v polojenieto..smqtam da opitam vsichko koeto mi predlojihte .. blagodarq !

И сега какво, искаш да самоизтъкнеш своята героична история, как от самотата си преминала към наркотиците и си почнала да ги спираш и вече 2ри ден ти е зле и се бориш с всички сили, колкото и обществото(средата) да те подтиква към това да продължиш...
    Момиче, занимавай се с нещо друго, ако трябва наблегни на учението си. Друсай си тревичка, пий от време на време. Но не шмъркай амфети, а за хероин и дума да не става. В случай, че се чувтваш зависима се обърни към съответните организации, които помагат на наркомани. Търси си си някоя нарко-комуна и се оправяй.

Град
    София
    Ахх амфетите шмъркат ли се? Аз мислех че са хапчета.

Еми сорка , ама щом употребяваш хероин , марихуана и кокаин значи , освен , че си луда си и тъпа !Как може да се оставиш , някой да те подтиква да правиш неща , които ти не искаш да правиш ? Това е човешката глупост !

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Имаш желанието да се справиш но просто трябва да намериш волята дълбоко в себе си.Изхвърли всички наркотици намери си ново хоби ако трябва отиди на психолог който може да ти помогне и да те разбере по начин по който много малко хора биха те разбрали.

това за психолога е много добра идея.. благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си