- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-Добрата Диета за Отслабване
ETO DOSTA DOBRA DIETKA : ima 3 etapa :
1viq (5 dena vzavisimosy kolko iskate da svalite govorq tyka principno za po malko ot 7kg) : qde se SAMO proteini .. meso (ne svinsko i prepora4itelno ne parjeno) sirene , niskomasleno mlqko.BEZ ZELEN4UCI (znam 4e izglejda stranno no e taka!ne trqbva da se smesvat na 1viq etap) 1viq etap trae 5 dni i prez nego po princip se otslabva nai-mnogo.
2iq (vzavisimost kolko iskate da svalite dokato ne postignete jelaniq razultat) taka prez 2riq etap se reduvat 2 po 2 dnite .. 2 dni se qde zelen4uci i proteini .. dr-te 2 samo proteini pak.
3tiq etap e za zadarjane na kg-te (i da iskate sled tova trudno shte ka4ite!) no nego oshte ne go znaq moje bi po kasno shte dobavq pak podobna tema .. no zasega tova info e dostata4no da otslabnete.. est iska se tarpenie i volq .. BEZ- sladko gazirano sokove hlqb oriz kartofi i t.n (prez tezi 2 etapa koito sam napisala) po vazmojnost bez maznina sol i t.n. ;] to be continue..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Nisko buglehidratna dieta! po -gore go kazaha ve4e!
Ne 4ete6 ei![]()
НВД какво еПървоначално написано от glupacheE
![]()
от всичко изписано това е най-ефективно пък, че е вредно .. прочетете си диетите и тогава питайтеПървоначално написано от Dj M1ry
![]()
lunnata moje bi?! a nai pravilana dietata do edna stepen e glupost palna ama kakto i da e (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ядеш от всичко по малко без да прекаляваш, хапваш най малко 4-5 пъти на ден но по малко, колкото да задоволиш глада си нормално и тренираш във фитнеса през 2 дена най малко по 1 час.
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
аз знам една кадето се яде и пие алкохол до 16.00 и от там нататък само вода + тренировки: бягане,скачане
Ето ви циклите на хранене:Първоначално написано от so_far_away
12:00 (обяд) до 20:00 - цикъл на хранене
20:00 до 4:00 - цикъл на храносмилане
4:00 до 12:00 - цикъл на чистене на организма
Един пример за разделно хранене!
1 ден Закусва се плодове до 12 часа
Обядва се след 12 часа Месо сирене мляко и други мле4ни продукти със салата
Вечеря се преди 20:00 същото но половината от изяденото на обед!
2ден Закусва се плодове до 12 часа
Обядва се с предимно варива боб леща ориз картофи (но не пържени)
Вечеря се преди 20:00 същото но половината от изяденото на обед!
3 ден Закусва се плодове до 12 часа
Може да обядвате с пица спагети филии с лютеница!Но в пицата да не присъстват мле4ни продукти!
За вечеря може да си позволите сладолед парче торта или сладкиш!
4 ден Плодов! През целия ден се ядат плодове! Но в едно хранене не можете да смесвате 2 разли4ни плода! Примерно ядете банан не може веднага след като го изядете да хапнете ябълка!
Тези дни се редуват в продължение на 3 месеца като всеки 29 ден е воден!Тогава имате право да пиете само вода!
През цялата диета може да смъкнете от 18 до 25 килограма!
Подходяща е за наистина пълнички хора а не за момиченца които трябва да стопят 3 или 5 килограма!
За месец и 1 2 седмици съм свалила 10 килограма чувствам се перфектно!Преди всичко трябва воля първите 4 5 дни след което сами ще искате да я продължите!
Ако някои се интересува повече да ми пише
Хора, в НЕТ-а са плъзнали големи простотии и най-лошото е, че всички ги спазвате! Аз съм с наднормено тегло и напълно Ви разбирам! Сега ще Ви дам най-страхотната идея за диета съчетана с малко упражнения за всякакви възрасти!!! Няма да хвърляте луди пари за фитнес и храни, които дори не знаете как да приготвите. Идеята е да се лишите максимално от сладкото, соленото, тестото и всичко с консерванти, мазнини и газирано. Но в никакъв случей не напълнпо! Аз компесирам слакото с кола лайт и дъвки, но в никакъв случай с кафе! Яде се по 4 пъти на ден - сутрин, обед, следобед и вечер. Съобразявам се и с малкото време покрай училището. От понеделник до петък е следното: сутрин - 5-10 коремни преси и обилна плодова и/или млечна диета (напр.: половин кофичка нискомаслено мляко и ябълк). Ако гладът продължи изяжте още един плод. Никога НЕ трябва да изпитвате глад, защото това разваля целият смисъл на диетата - така организмът Ви е принуден да се задоволява с малко и така изсмуква всичкит калории от храната, която приемате и така тя все повече се натрупва в тялото! Яжте колкото искате плодове!!! За обяд Ви трябва нещо по-хранително, но в умерено количество. Най-добре готвено без мазнини и сол. Ако сте възпрепядствани от това изяще повечко мляко с мюсли, но в никакъв случай с Fitnes - в него има МНОГО захар, въпреки всичко, което се говори за него! След обед - задължително плод. Вечеря - салата без подправки и една филийка пълнозърнест хляб с топла храна без много подправки и мазнини. Ако междувременно огладнеете яжте много плодове и активия! Същото е и събота и неделя, само че използвайте възможно най-много от врдемето за сухи тренировки (без уреди). Ако имате - още по-добре! През уик-енда се наспивайте добре.
Но диетата не е доживот - изппълнява се докато получите необходимите резултати (от 2 месеца до 2 години). По-трудно ще Ви е после да поддържате тялото си.
Всеки месец по веднъж си правите гала вечеря, но това не означава да се тъпчете с вредни храни, да хапнете от любимото си ядене в приемливо количество! Внимавайте да не се отпуснете след това!
Съвет - когато се къпете отделяйте накрая 2-3 минути и се поливайте с обилно количество хладка или студена вода - тялото израсходва голямо количество енергия и калории, за да се затопли! Пийте колкото можете повече вода - тя спомага за премахването на целулита, но само в големи количества. В малки тя само спомага за образуването му!
Успех на всички желаещи за ТАЗИ диета!!
П.П.: Никога не изпълнявайте неща от сорта "не яжте след 20:00 часа". Яжте ако искате и в 2 часа през нощта, само че внимавайте какво и в какво количество! Това са измишльотини на тея, дет` се чудят какво да правят!![]()
R.I.P. Jacko ;(
Running is my drug and I am overdosed ..
тука е истината, разберетеПървоначално написано от DarkKisss
Здравейте,има една диета от която съм много доволна за 5дни свалих 2-3 кгДиетата се казва японско чудо :П ето я и нея.
1 -ви ден
Закуска - горчиво кафе
Обяд - две твърдо сварени яйца
Вечеря - парче месо, салата с лимон
2-ри ден
Закуска - чаша горчиво кафе, парче сухар
Обяд - две твърдо сварени яйца
Вечеря - парче шунка, салата, чаена чаша кисело мляко
3-ти ден
Закуска - чаша горчиво кафе
Обяд - зеленчуци , плодове
Вечеря - две твърдо сварени яйца
4-ти ден
Обяд - 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови
Вечеря - две твърдо сварени яйца, шунка , салата
5-ти ден
Обяд - риба печена с домат
Вечеря - прескача се
6-ти ден
Обяд - две големи парчета пилешко месо
Вечеря - две твърдо сварени яйца и настърган морков
7-ми ден
Обяд - парче месо, плод
Вечеря - по желание
Продължителността е 14 дни
Кафето може да се замени с чай без захар.
През първата седмица ще намалите теглото си
от 5-7 килограма. През втората седмица ? с по
500 грама всеки ден. Не трябва да се консумират
сол, захар и алкохол. От 7 до 14 ден диетата се
повтаря в същия ред. Стриктно изпълнената диета
гарантира 3 години запазване на постигнатото тегло.
Тези които не могат да издържат когато огладнеят
много да си хапнат един плод или зеленчук.
У с П е Х
Преди да почнете някоя драстична диета... Прочетете из нета защо как и какво е най-добре за вашето тяло. Ето например на какво попаднах вчера Основни принципи на отслабване[/url]
Американска диета
Закуска: Шоколадов корнфлейкс с пълномаслено мляко и захар (около пакет, ограничавайте се)
Обяд: Два Биг Мак-а, големи пържени картофки, диетична кола.
Вечеря: Пържена риба или две мазни пържоли, пържени картофки, диетична кола.
Бележки:
На ден изяждайте едно парченце плод.
Шоколади, снаксове и чипсове - по всяко време.
Първоначално написано от somanycookies
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Здравейте! на всички имам спешен проблем .... Значи сина ми е на 17 години тежи 107 кг. висок е 186 см. Значи иска да отслабне до 15-ти септември поне 10-15 кг. ще може ли да ми кажете някоя добра диета ...??? Моля Ви!.
СПОРТ, СПОРТ, СПОРТ и само спорт + ограничения.
само да не бяхте изваждали теми от 2008-ма
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Аз не разбирам много от диети а пък и не ми трябватНо доста момичета се хвалят с 90 дневната и в темата " Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче
" има достатъчно информация .. Прочети я
![]()