- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили когато срещете любовта на живота си?
Какво ще направите?![]()
Щте действам разбира се .....Ще се боря за нея и няма да позволя да я изпусна![]()
--------------------------------------------------------
Никога няма да го пусна да си отиде..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Няма как да разберем дали това е любовта на живота ни (споделената ни любов)Това се разбира с годините съжителство, дали си допадате, разбирате .Ако някой те обича не би те изоставил или наранил.......Когато срешна любовта на живота си ще съм най-щастливия човек на света, може вече са съм я решнала , но да не знам.....
Бих я направил най-щастливото момиче
Който иска можем да си попишеме
A как ще разбера чче той е голямата ми любов???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ако найстина е голямата ти любов просто ще го чувстваш и ще ти идва отвътре....аз така мисля
Ми знам ли...Ще чакам да дойде... после... предполагам ще се обичаме
![]()
Ще съм с него...
Животът е адът описан в Библията!
Ще го хвана,ще го завържа и няма да го пускам да излиза....(Садо-мазо)
![]()
![]()
![]()
offline forever!
ще се постарая адски много да се превърна в любовта и на неговия живот, и тогава ще живеем наистина щастливо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SMILE FOR ME NOW
Ти каза ,че ще разберем еми да,но накратко казано той ще покаже,че има интерес към мен ,ще излезем ,ще се разберем иии от там нататък той ще си е само мой и ще съм най-щастливата на цялата земя.
А иначе казано,трябва наистина да мине известно време ,за да разбереш в различните ситуации как ще реагира той и от там се разбира до колко този човек държи на теб и още много други подробности![]()
Аз си мисля,че я срещнах,въпреки че съм още малка да го твърдя (на 15 съм)...Но просто си представям живота ни заедно и разни такива...никога не искам да го изгубя,да си тръгне!...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
+1Първоначално написано от Scared Straight
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ще я убия, ще я разфасовам и ще я замразя във фризера.
Така ще си сигурен,че и да иска не може да е на някой другПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
offline forever!
6te dam vsi4ko ot sebe si ( az v momenta davam vsi4ko ot sebe si)![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Е, аз вече срещнах любовта на живота си.... и единсвената ми мечта е свързана точно с него.....![]()
![]()
Нищо не бих направил... може би един мн як секс![]()
Какви глупости говорите... и от къде ще знаеш, че това е НААААЙ-ГОЛЯМАТА любов на живота ти?!
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Хъ-Хъ-ХъПървоначално написано от w0sh
Не й завиждам на твоята голяма любов
А според мен не можеш да знаеш коя ще е най-голямата ти любов, особено на 15-16-17. Малко преди да умреш ще си сигурен, че вече няма как да се влюбиш и ще можеш да прецениш коя от всички е била най-силна и истинска. Не е задължително дори да е последната... (: