.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Покана за втора среща ли е?

така ... значи в петък излязах с 1 момче на среща .. (той ме покани) прекарахме си добре държа се супер мило с мене след това ме потърси в скайп и изтърси ``кога пак ще поизлезнеме`` да го приемам ли като пакана за 2ра среща .. (бтв аз му казах незнам кога и той ... ще се разбереме).Чесно казано искам да изляза на 14 с него, но незнам как да му го сервирам бтв тогава не се целувахме ,дори He ce прегърнахме

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Град
    Някаде Там
    Може да се направиш на чукната и да го питаш дали има планове за четвъртък и ако няма си ти човека

Град
    Sofiq
    Щом те е попитал кога пак ще иэлеэете,эначи проявява интерес към теб.Може би си пада по тебе Нормално е на първата среща да не ти скочи.Но виж на втораа вече,може и това да стане.Съветвам те,эа да види,че и ти имаш интерес ,следващияпът да эаговориш эа среща първа ти.попитай го ква му е програмата примерно някоя събота,дали иска да иэлеэете.....няма лошо първа ти да эаговориш.Още повече щом миналия път ,той веднага е иэявил желание эа втора среща Ако се притесняваш да му кажеш директно,че искаш да сте эаедно та 14-ти,гледай преди 14-ти да се видите.И ако нещата се стекат в твоя полэа,може даже той да те покани на 14-ти
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ух 4е тъпо

Град
    София
    Просто го питай дали има някакви планове за 14 и дали иска да излезнете
    Който иска можем да си попишеме

Град
    MaInA CitY
    kaji mu "ai da praznuvame trifon zarezan zaedno " uj izlezte za toq praznik,a puk posle praznuvaite sv valentin

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от gerim
    kaji mu "ai da praznuvame trifon zarezan zaedno " uj izlezte za toq praznik,a puk posle praznuvaite sv valentin
    +1, супер добра идея

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Питай го още ли важи поканата, и той ако ти каже - да, идеално.Излизате, даже може да му намекнеш, че искаш на 14-ти.

Град
    somewhere in space:))))
    mi pi6i mu po skype: iska6 li o6te da izleznem...i ako toi tiotgovori da:kaji mu 4e samo 4etvurtuk ti e svoboden den.ne6ty ot sorta izmisli....uspeh4etaAaA

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    +1 за д@рк ангел4ето
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Попитай го какъв алкохол харесва. След това го покани да прекарате Трифон Зарезан заедно.

ами да ти кажа, и на моята 1ва среща със сегашното ми гадже не се гушкахме нито нищо... след 2 дена излезнахме ... и се целунахме ... и така... можеш да се направиш на ударена и да го попиташ дали в четвъртъка е свободен ... (уж непомниш че е Св.Валентин) ... защото тогава можеш ... и ако каже да - действаш...съмнявам се да каже не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си