Здравейте!Не пиша често в този форум,но имам наблюдения,че обичате да се зяждате с хората.Ако смятате да се ебавате и с мен,по-добре не пишете нищо,моля ви.
Значи преди 2 месеца и половина се запознах с едно момче.Ходихме около месец и нещо,но аз му казах,че искам да се разделиме,защото той искаше да спиме,а аз не бях готова.Отначало той не искаше да се разделяме,но накрая се примири.След няколко дни,когато си мислех,че всичко е свършило и че повече няма да се видиме,той ми се обади и ме попита дали искам да се видиме.Отказах му,въпреки,че много исках да го видя.След това негово обаждане не можех да го забравя,постоянно мислех за него.След няколко дни не издържах и му писах смс,че ми липсва,но да не ми отговоря на смс-просто исках да го знае.След около 40мин. ми се обади и поиска да се видиме,казах му,че няма да мога и да се обади на другия ден да се разбереме нещо.На другия ден,обаче,се видяхме случайно.Заговри ме,направи ми комплимент,дори ме целуна по бузата,но ми каза,че ще е зает същия ден и че ще ми се обади в понеделник(бяхме се видяли в петък).На другия ден(събота) си бях пийнала малко и му кликнах-той веднага се обади.Поисках да се видиме,но той каза,че е на село и че ще ми се обади в неделя.Обади ми се той,но на мен ми беше лошо и му казах,че няма да излизам и се разбрахме да се чуеме на другия ден(т.е. миналия понеделник).Е,днес вече е събота,а той не се е обадил...
Страшно гадно ми е от тази цялата ситуация.Не знам дали успяхте да ме разберете,но се надявам на някой адекватен отговор.Благодаря ви предварително!