- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- капучино
Zdr iskam da popitam nqkoi znae li kakvo e i kak se pravi kapu4ino no ne govorq za obudrqva6tata izvestna na vsi4ki ni napitka?
ами за какво говориш?
...
Значи на кафе машината на парата загряваш млякото малко преди да кипне се вдига пяна.След това взимаш чаша за топли напитки (стъклена).Наливаш вътре мляко заедно с пяната така че да се получи горе-долу 50/50.След това правиш едно кафе "еспресо" и допълнително го загряваш на парата докато започне да ври.След това го сипваш в чашата с млякото но гледаш да тече по ръба,по този начин се получава така наречения "пласт" , защото кафето е по-горещо от млякото и с по-малка плътност и поради тази причина не може да се смеси с него или да падне на дъното.
Успех![]()
за джиджи-биджито между бял/а и черен/а ли говориш? ^^ *(:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми аз не съм чувала досега за друг смисъл на "капучино", освен напитката. Аз преди не знаех какво е скреч, минет и разни такива неща, ама ги научих![]()
това "капучино" да не е нещо като "индианската свирка" де я умувахме една вечер тук![]()
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
мое и да е нещо по сложноПървоначално написано от TH33N
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Може, може.Първоначално написано от TH33N
А може и да е случващото се, когато двама правят анален секс и момчето се изпразни, а момичето (или момчето, всеки с наклонностите си) има разтройство...![]()
Ебати простачката съм тази вечер...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Може би е нещо точно такова... : )) В интерес на истината аз така и не разбрах кво е индианска свирка...Първоначално написано от ofyes
И капучино не знам кво е...освен тва за пиенето..Дано някой дойде и ни покаже светлината в тунела...
![]()
наливаш си в органа капучино и после пича смучи със сламка![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Blagodarq vi za mn mneniq no as pak sne razbrah kakvo e kapu4ino znam 4e samo mejdu dvama partniori. da mai 6te se polu4i ne6to kato onazi indianska svirka koqto vie ste opitvali da razgadaete![]()
Az znam 4e 6te razbera kakvo e no po vajnoto e da go razbera saga a ne kogato ve4e sam se izlojola 4e ne go znam ne obi4am da me hva6tat 4e ne znam ne6to bilo to i v tazi ili dr oblast ako ne go znam vednaga namiram na4in da go nau4a vazmojno nai-barzo i vse pak ako nqkoi razbere da pi6e az kato nau4a sa6to 6te pi6a![]()