.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Иска ли ме ???

Ами пиша си в Скайп с ендо момче ... той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица) ... на мен ми е сладък,в смисъл не го обичам,нищо подобно,но мисля да тръгна с него ... харесва ми ... Та бяхме се разбрали да ходим на кафе вчера,аз отидох с една приятелка,но него го нямаше.Днес един негов приятел ми каза,че е ходил в Търново и затова не е дошъл.Днес аз ходих на кафе с една приятелка и му се обадих да дойде,но той каза,че има работа.И аз все пак имам чуството,че дори да не ме обича все пак ме харесва...кажете ми какво е вашето мнение?

Първо тфа,че само си чатите и не сте имали контакт "life" е първия фактор,който ме кара да се замисля над думите "Обичам Те",които ти казва..още повече щом всяка седмица ги казва на различна,значи за него не са от голяма стойност..пък и има разлика от това да го напишеш в скайп и да го кажеш лично в очите на някого За кафето на което сте се разбрали да отидете,а той не е дошъл оставам без коментар..0к имал си работа поне да се беше обадил да ти каже да не го чакаш.Днес пак си намерил оправдание..аз не бих го търсила повече и един съвет.. Не му се връзвай много много..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от хЛаДнА_нЕжНо{с}т
    Първо тфа,че само си чатите и не сте имали контакт "life" е първия фактор,който ме кара да се замисля над думите "Обичам Те",които ти казва..още повече щом всяка седмица ги казва на различна,значи за него не са от голяма стойност..пък и има разлика от това да го напишеш в скайп и да го кажеш лично в очите на някого За кафето на което сте се разбрали да отидете,а той не е дошъл оставам без коментар..0к имал си работа поне да се беше обадил да ти каже да не го чакаш.Днес пак си намерил оправдание..аз не бих го търсила повече и един съвет.. Не му се връзвай много много..
    +1

--------------------------------------------------------

"той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица)" ....мисля че ти сама си отговори пък и момче с което сте си контактували само по скайп и толкова лесно ти казва "0бичам те"....съветвам те да не му вярваш от опит ти казвам
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Град
    Варна
    Ами той може и да те иска, ама ти препоръчвам да не му се даваш.
    Когато Калигула вкарал коня си в сената, всички коне в Рим се окуражили.

Феликс Кривин

Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    "той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица)" ....мисля че ти сама си отговори пък и момче с което сте си контактували само по скайп и толкова лесно ти казва "0бичам те"....съветвам те да не му вярваш от опит ти казвам
    +1
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Враца
    Ми щом в неговата компания всяко момиче е за по седмица, а и два пъти те е "прецаквал"... а и щом не го обичаш... какъв е смисъла от всичко??? Щом не те уважава едно момче, не му се връзвай... Няма смисъл наистина

Хах,те момчетата с едно "обичам те" мислят,че владеят света...Уговорете се да отидете на кафе,но ти не отивай,нека те чака и да му стане гадно,да види копелето мръсно

Аз казвам обичам те само на мене си че той те иска сигурно те иска за 1 път и чао ако си хубава например кат хладна нежност :P

Град
    The Sky
    Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    Цитирай Първоначално написано от r3al_l0ff
    +1
    +2

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ne my se davai .... tva 6te ti kaja samo
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Това,че ти е казал,че те обича по скайп нищо не означава.Опитай още няколко пъти да се разберете нещо и ако пак ти върже тенекия,го заеби
    offline forever!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Според мен само си играе с теб.Просто защото няма за момента друга да се хване на номерата му.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    +1

+2
    Madness is the gift, that has been given to me.

Супер фен

Re: Иска ли ме ???

Цитирай Първоначално написано от enola
    Ами пиша си в Скайп с ендо момче ... той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица) ... на мен ми е сладък,в смисъл не го обичам,нищо подобно,но мисля да тръгна с него ... харесва ми ... Та бяхме се разбрали да ходим на кафе вчера,аз отидох с една приятелка,но него го нямаше.Днес един негов приятел ми каза,че е ходил в Търново и затова не е дошъл.Днес аз ходих на кафе с една приятелка и му се обадих да дойде,но той каза,че има работа.И аз все пак имам чуството,че дори да не ме обича все пак ме харесва...кажете ми какво е вашето мнение?
    Много е относително...Разберете се пак да се видите и ако пак не дойде тогава вече няма смисъл да се занимаваш с него...

Мхм..

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Иска ли ме ???

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Много е относително...Разберете се пак да се видите и ако пак не дойде тогава вече няма смисъл да се занимаваш с него...
    Няма смисъл.Той отново ще я метне и тогава тя ще е глупачка в неговите очи.

Ами пиша си в Скайп с ендо момче ... той ми казва,че ме обича (в неговата компания всяко момче обича различно момиче всяка седмица) ... на мен ми е сладък,в смисъл не го обичам,нищо подобно,но мисля да тръгна с него ... харесва ми
    Може да е написал Обичам те в грешния прозорец, в скайп такива неща стават.

Бъзикам те де, но просто не се връзвай толкова на глупости по скайп.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Обичам те.
    Това че го казах, прави ли го истина?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Гледайте сега,аз мисля да направя следното : да го изчакам да ми пише,да му обясня че ми е станало гадно,че той е щял да ми се расърди ако аз съм направила така и така той ше се оправдае тва онова ще излезем на кафецне тва онова и ще го хващам

Град
    In your dreams...
    "Обичам те" са мн силни думи и не могат да се казват просто ей така. Трябва да мине време, за да разбереш дали наистина обичаш някого да му го докажеш, а не просто ей така да му го напишеш по skype.
    Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!

Град
    зад ъгъла
    веднъж да не дойде - ок, ама и втори път... нещо понамирисва работата. Струва ми се, че го е хванало шубето Аз не бих му връзвала тенекия, както някъде по-нагоре бяха предложили, бих чакала той да ме покани навън. абе тва, което enola е написала, много ми си нрави. Сигурно и аз така бих постъпила

.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си