.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Голям фен Аватара на king95
    Добрите приятели никога няма да те забравят, но тези така наречени "интересчии"(тези, които те търсят само когато имат нужда) естествено, че няма да им пука за тебе.

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    До известна степен...

Град
    Tübingen Germania
    Колкото и да ми е гадно да го кажа...ДА поне мен насълзяват ми се уцчите като се сетя как се борих сас зъби и нокти да ги запазя да има покажа че аз съм същия добър приятел, човекът на когото могат да се доверят каквто ме познават. Други пък завиждаха а нямаше защо, защото и на мен никак не ми беше лесно... но сега имам нови приятели иии всичко е по /различно пиши лс ако искаш

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами аз имам една приятелка , с която винаги само по скайп сме си говорили. Като се виждахме на живо (от едно даскало бяхме) нямахме какво да си кажем. С нея съм останала най-близка.
    Иначе имам и други приятелки с които не сме се забравили, но да сме се отдалечили - да. Все пак 2 години са мнооого.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

когато някой те забрави...ти не го забравяй,защото когато се сети за теб(а това ще стане) да му припомниш "забравата"
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    е моите приятели ме забравиха.. а бяха думи...
    Вече имай на впредвит какви приятели са ти
    Schhh! Hear the silence...

Вече съм в Португалия от 3 години но мисля че никой не ме е забравил дори и да не контактуваме всеки ден говоря за тези които истински ме обичаш (; така че не са те забравили Успех!

Цитирай Първоначално написано от king95
    Добрите приятели никога няма да те забравят, но тези така наречени "интересчии"(тези, които те търсят само когато имат нужда) естествено, че няма да им пука за тебе.
    Абсолютно! И е добра идея да поддържате връзка с хората важни за вас.

Re: истина ли е,че когато заминеш те забравят ?

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    живея в чужбина и все още отказвам да повярвам че всички са ме забравили..Според вас забравят ли те, когато заминеш?
    Не те забравят, просто живота продължава, както за теб, така и за тях, въртележката ги завърта, и просто така се получава, че нямат много време за теб.

Ако няколко години живееш в Америка и се преместиш в друга държава, американците ще те забравят веднага.

Ок, ето, родена съм в Англия, там живях първите си 12 години, спокойно мога да кажа, че с никой не поддържам връзка, понеже те все нямат време.След това се преместох в България, живях почти 4ри години, и там същата работа. Така че не са само американците. Ама аз и нокой не обвинявам за това, понеже както казах живота си продължава, и всеки си има някакви цели, които трябва да следи, колкото и да ни се иска, не всичко се върти около нас.
    Но, ако забелязвате, не само че те ни "забравят", ами и ние сме така,какво правим ние за да поддържаме контакт с тези хора?

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Еми в началото не са те забравили напълно...но после...
    То няма как да се поддържат взимотношния от голямо растояние... на тези хора ежедневието им вече минава без теб и колкото и добри приятели да сте били.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не, стига да се връщаш 1-2 пъти в годината(за по месец поне), и да си човек, с когото другите биха излизали(не някакъв асоциален). Естествено, трябва да си създал някой приятелства преди да заминеш.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си