.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тайнствената непозната !!!!

Здравейте на всички! Пиша тук защото първо не знам къде да пусна тази тема и второ защото тук влизат най-много хора.

Случвало ли ви се е да се разминете на улицата с някоя страшно яка мацка но да не знаете как да я заговорите??
    Въпросът ми е как можем да завържем случаен разговор на улицата с тази мацка,като в псоледствие да и вземем номерчето и т.н.

пс: нека хората който ще пишат неща от сорта на "баси тапия" и др. да се въздържат

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Мене няколко пъти ми се е случвало така в даскало видях 2 много хубави и се почуствах направо най-доло в хранителната верига и напрао се сдухах а друг път кат се връщам с майка ми от магазина и не върви да отида да свалям някоя пред майка ми

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PUSS
    imas is pravila moi da gi prochetesh ne da mi sa obqsnqvash tuka
    Като не знаеш къде да пуснеш темата и даваш основание за това човек имали вина ????
    А ти на умен ли се правиш или на голям форумджия...

А по темата брато ми трябва да не се срамуваш но разбира се има и опасност като и кажеш примерно от сорта..
    Здравей как си ...
    Има 2 варианта ..

1.Дати каже здравей и да се запознаете ..
    2. Дати каже ти пак кой си изчезвай ...

тъй че не знам ако има някакъв лаф който знаете как да се сваля кажете ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    EmiIiI nai-veroqtno moje da q попиташ колко е часа или има огънче ,колкото и да е изтрито . .. или както аз правя /момиче съм ,но нищо/ харесам ли си някой отивам и му казвам - "Може ли да се запознаем?" до сега съм нямала отговор "не" ,така че пробвай нищо няма да изгубиш

и как да стане това: виждаш хубаво момиче на улицата, което е тръгнало за някъде и си има някаква работа, или отива на среща с гадже, с приятелка, да свърши нещо, и изведнъж пред нея изскачаш ти - абсолютно непознатият, гледаш я с мокри очи и мило и казваш: Извинявай, много си красива, искаш ли да се запознаем? Вариантът да бъдеш отрязан е огромен, просто малко момичета биха казали нещо повече от здравей, но бързам....
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    и как да стане това: виждаш хубаво момиче на улицата, което е тръгнало за някъде и си има някаква работа, или отива на среща с гадже, с приятелка, да свърши нещо, и изведнъж пред нея изскачаш ти - абсолютно непознатият, гледаш я с мокри очи и мило и казваш: Извинявай, много си красива, искаш ли да се запознаем? Вариантът да бъдеш отрязан е огромен, просто малко момичета биха казали нещо повече от здравей, но бързам....
    Точно това е проблема,че възможнста да те одрежат е супер голяма. Затова тарся нкакаъв универсален начин за случайно запознанство.Пък и ако и поискаш оганче или питаш за чеса,после какво? Аз съм ***** приятно ми е или нящо такова при което тя ще ти каже бързам пич или ще измисли дуго отрязване....

Град
    Варна
    Тъпо ще стане ако момичето каже ти пък кой си и заради това и аз не правя така защото аз оставам в тъпата страна и за това не рискувам

е то или ще те отреже или ще се запознаете.. в никой случай не можеш да бъде сигурен, че определено ще се запознаете.. така че според мен може да пробваш с товаа за огънчето и часа колкото и тъпо да звучи ;]]]...

Точно това е проблема,че възможнста да те одрежат е супер голяма. Затова тарся нкакаъв универсален начин за случайно запознанство.Пък и ако и поискаш оганче или питаш за чеса,после какво? Аз съм ***** приятно ми е или нящо такова при което тя ще ти каже бързам пич или ще измисли дуго отрязване.... Surprised
    възможностите да си с момиче не се изчерпват с тайнствените непонати по улиците. Ако още си ученик, в училище има много, ама много момичета, които биха искали някой да им обърне внимание. Просто разбери - на улицата няма да стане, а ако стане, няма ти да си късметлията.
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    EmiIiI nai-veroqtno moje da q попиташ колко е часа или има огънче ,колкото и да е изтрито . .. или както аз правя /момиче съм ,но нищо/ харесам ли си някой отивам и му казвам - "Може ли да се запознаем?" до сега съм нямала отговор "не" ,така че пробвай нищо няма да изгубиш
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Ами разпитай нейните приятели,ако ги познаваш.
    А ако не-отиваш при нея и й казваш "Извинявай,може ли да се запознаем?"И от тук натам ти си знаеш вече
    offline forever!

Просто разбери - на улицата няма да стане, а ако стане, няма ти да си късметлията.

И аз така си мисля но пък и се чудех дали пък няма и някакъв начин за такова запознанствао но явно няма

Голям фен Аватара на sapphirr
    аз смятам,4е такъв филм трудно би се полу4ил.а и аз не се обръщам след никой.най-много да ми мине някоя бърза мисъл през главата от сорта на "я къв беше готин тоя" и продължавам,той нека си е готин,аз си имам работа и не мога да се занимавам.

еххххх, и аз имам същия проблем (момиче съм обаче), ми момъка,който много си харесвам живее в моя квартал, знам че и той ме харесва, даже той започна, нооо явно не събира смелост да ме заговори....., а и аз също....
    та за сега само се гледкаме и нищо-кофти ситуация наистина, дано някой от нас все пак се престаши....
    ехххх, любов .....

Е,не е същият проблем,даже това за което аз питам не е и проблем
    А за това при теб мога да ти дам съвет да не се правиш на няква недостъпна и да чакаш той да поеме инициативата защото накарая може и нищо да не се получи. Просто бъди и ти малко по дръзка за да бъде сигурен ,че ти го харесваш и може би той ще се престраши. Може де не ти предлага от страх, че ще бъде отхвърлен,не знам. \/

емии който нерискува-непечели ,както се казва ...може да бъдеш отрязан винаги ,но поне ще си пробвал ...вярно момиче съм ,но немисля номера с огънчето и часа за изтъркан случвало ми се е и стават добри свалки ..а ако момичето бърза наистина, каквото и да направиш ще те отреже няма нещо универсално,което винаги да работи ,няма такава реплика или план всичко си е до човека различните хора реагират по различни начини нищо негубите ако отидете и се запознаете с въпросното момиче пък каквото стане това е ... давайте по-смело

Мега фен Аватара на amatorium
    Che na koi ne se e sluchvalo da vidi podobno momiche i da mu se iska da se zapoznae, a da go vruhleti straha ot tova, che ako otide direktno da se zapoznae shte bude momentalno otrqzan. I vse pak v povecheto sluchai e po-dobre da te otrejat, otkolkoto ti sam da se otrejesh nereagiraiki. Ne kazvam che trqbva da se skacha na vsqka da se prikazva kato nqkoi gashtnik i vse pak ako haresvash naistina edno momiche i si iskren i charoven mislq che moje da se poluchi. Prosto zapochni s lek razgovor. Ne zapochvai razgovori ot tipa na: "Super mnogo ma kefish. Haide da ta vodq na kafe". Izpolzvai neshto, za koeto da q zagovorish. Nqkakva tema. Izchakai q na mqsto, koeto ne e bash na sredata na centura. Ako e tui moje da se predstavish za pisatel, koito pravi procuhvaniq i da i zadadesh nqkolko vuprosa, zashtoto loshata geroinq v knigata iskash da se oblicha kato neq ili neshto ot sorta. Budi razlichen i neochakvan. Nakarai q da se zainteresuva v tova, koeto i govorish, a ne da govorish neshta, koito ochakva da chue ili sa klishirani. Zapochni razgovora taka, che da ima i vtora replika...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    емии който нерискува-непечели ,както се казва ...може да бъдеш отрязан винаги ,но поне ще си пробвал ...вярно момиче съм ,но немисля номера с огънчето и часа за изтъркан случвало ми се е и стават добри свалки ..а ако момичето бърза наистина, каквото и да направиш ще те отреже няма нещо универсално,което винаги да работи ,няма такава реплика или план всичко си е до човека различните хора реагират по различни начини нищо негубите ако отидете и се запознаете с въпросното момиче пък каквото стане това е ... давайте по-смело
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Che na koi ne se e sluchvalo da vidi podobno momiche i da mu se iska da se zapoznae, a da go vruhleti straha ot tova, che ako otide direktno da se zapoznae shte bude momentalno otrqzan. I vse pak v povecheto sluchai e po-dobre da te otrejat, otkolkoto ti sam da se otrejesh nereagiraiki. Ne kazvam che trqbva da se skacha na vsqka da se prikazva kato nqkoi gashtnik i vse pak ako haresvash naistina edno momiche i si iskren i charoven mislq che moje da se poluchi. Prosto zapochni s lek razgovor. Ne zapochvai razgovori ot tipa na: "Super mnogo ma kefish. Haide da ta vodq na kafe". Izpolzvai neshto, za koeto da q zagovorish. Nqkakva tema. Izchakai q na mqsto, koeto ne e bash na sredata na centura. Ako e tui moje da se predstavish za pisatel, koito pravi procuhvaniq i da i zadadesh nqkolko vuprosa, zashtoto loshata geroinq v knigata iskash da se oblicha kato neq ili neshto ot sorta. Budi razlichen i neochakvan. Nakarai q da se zainteresuva v tova, koeto i govorish, a ne da govorish neshta, koito ochakva da chue ili sa klishirani. Zapochni razgovora taka, che da ima i vtora replika...
    Мисля, че това е най точният отговор в темата! Вярвам, че нама какво повече да се каже така, че обявявам темата за ПРИКЛЮЧЕНА

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами спираш я и и казваш нещо от сорта здрасти как си а-у, или ще се случи мила и ще ти отговори нещо и ще имаш шанс за нещо по-нататък или ще те отреже директно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Ако имаш гсм под ръка който прави добри снимки можеш да я помолиш да се цъкнете. Това ми го препоръча една мацка която е била свалена по този начин. Използвал съм го и действа безотказно. И все пак е желателно да покажеш самоувереност и да избягваш изчервяването. Най - важното : забавлявай се и да не ти пука.

Повече от фен
    mmm az sam momi4e ama ni6to... mi zna4i mene sa ma zagovarqli kato sa mi kazvali ne6to ot tipa -"mmm..mn si sladka...o6te dve godinki ti trqbvat i 6te stane6 super...kak se kazva6.." i taka sa me zagovarqli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си