- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Геинер-Вреден?!
Добър ден начи искам да ви питам Геинера вреден ли е ???????Говорим за 14 годишен с консумация в умерени количества....Искам да дигна малко мускулна маса и ми казаха да зимам геинер и единствения ми въпрос е :Вреден ли е ?
Fitness Forever
xaxa mei to GAINER ako e vreden nz kvo trqq da e bezvrednoto ..spored mene nqq smisul kato za tiq pari koito she dadesh za toq skapan GAINER she se nazobish kato kopele ... ne gi slushi dr kvo govorat za steroiditeaz lichno polzvam ot 14 (sega sam na 17) i oshte sam jiv taka che spoko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Steroids- Live fast , die young and pretty !!!
Ти грег валентино ли ще ставаш бе ?!
Как на 14 ще ти пия стромба или нещо от рода .....
Fitness Forever
Гейнера не е вреден . Не го слушай оня кво ти говори радва се че 3 години е жив... ще го видим до каде ще изкара. Другото, което е след време ако направиш хубаво тяло ще се гордееш, че сам си го постигнал и си минал през много пот и мъки ,а не ти е станало всичко на готово кат оня и да се мисли за голямата работа.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да човек прав си .Аз гледах да не пия но тренрирам от 1 година и ефекта е доста малък...Само малко гръб сам напраил и 5-6 санта ръка...Е знам че съм малак но ...Първоначално написано от mainata90
Fitness Forever
Ако това си ти на аватара,в никакъв случай не бих предположил че взимаш стероиди от 3 годиниПървоначално написано от himika
към автора: гейнера не е вреден
Доста подобни теми се появиха напоследък "Вредни ли са протеинът,креатина ?",сега и т'ва за Гейнер-а и т.н.
Тва се водят хранителни добавки и толкова,те просто подпомагат отделните съставки,които тялото ти не може си набави само
А иначе до пича с химията,почвамме да отброяваме докога ще живее![]()
![]()
А и 5-6 санта ръка за година тренировки малко ли е ?
ти кво да не искаш 50-60а и си на 14,има доста хора,които и за 2 години не са правили толкова
![]()
Гейнъра не е вреден,напротив в гейнъра на ON има витамини и соли
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
:Д:Д:Д оня от 14 години зоби и са е на 17 :Д:Д и се радва 4е е жив аре да те видиме дали можеш да ка4и6 докрая на живота си 5 см ръка без зоб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Не говорете неща за химика,той зоби от три годиниПичага,поне резултатите да ти подхождаха на зоба...Аз дето дори не се занимавам сериозно с диетата имам по-добро тяло от теб
А по темата-не,гейнъра не е вреден и няма проблем да го пиеш.Тъй като обаче си по-малък може би е по-добре да взимаш по-малка от стандартната доза.И също така не се напъвай с много големи тежести в залата,че на тия години травми не трябва да допускаш.