.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Геинер-Вреден?!

Добър ден начи искам да ви питам Геинера вреден ли е ???????Говорим за 14 годишен с консумация в умерени количества....Искам да дигна малко мускулна маса и ми казаха да зимам геинер и единствения ми въпрос е :Вреден ли е ?
    Fitness Forever

Град
    sofia

batee ne go gledai greg valentino ;)

xaxa mei to GAINER ako e vreden nz kvo trqq da e bezvrednoto ..spored mene nqq smisul kato za tiq pari koito she dadesh za toq skapan GAINER she se nazobish kato kopele ... ne gi slushi dr kvo govorat za steroidite az lichno polzvam ot 14 (sega sam na 17) i oshte sam jiv taka che spoko :P
    Steroids- Live fast , die young and pretty !!!

Ти грег валентино ли ще ставаш бе ?!
    Как на 14 ще ти пия стромба или нещо от рода .....
    Fitness Forever

Град
    Пловдив
    Гейнера не е вреден . Не го слушай оня кво ти говори радва се че 3 години е жив... ще го видим до каде ще изкара. Другото, което е след време ако направиш хубаво тяло ще се гордееш, че сам си го постигнал и си минал през много пот и мъки ,а не ти е станало всичко на готово кат оня и да се мисли за голямата работа.

Цитирай Първоначално написано от mainata90
    Гейнера не е вреден . Не го слушай оня кво ти говори радва се че 3 години е жив... ще го видим до каде ще изкара. Другото, което е след време ако направиш хубаво тяло ще се гордееш, че сам си го постигнал и си минал през много пот и мъки ,а не ти е станало всичко на готово кат оня и да се мисли за голямата работа.
    Да човек прав си .Аз гледах да не пия но тренрирам от 1 година и ефекта е доста малък...Само малко гръб сам напраил и 5-6 санта ръка...Е знам че съм малак но ...
    Fitness Forever

Супер фен

Re: batee ne go gledai greg valentino ;)

Цитирай Първоначално написано от himika
    xaxa mei to GAINER ako e vreden nz kvo trqq da e bezvrednoto ..spored mene nqq smisul kato za tiq pari koito she dadesh za toq skapan GAINER she se nazobish kato kopele ... ne gi slushi dr kvo govorat za steroidite az lichno polzvam ot 14 (sega sam na 17) i oshte sam jiv taka che spoko :P
    Ако това си ти на аватара,в никакъв случай не бих предположил че взимаш стероиди от 3 години

към автора: гейнера не е вреден

Град
    Gangsta's Paradise
    Доста подобни теми се появиха напоследък "Вредни ли са протеинът,креатина ?",сега и т'ва за Гейнер-а и т.н.
    Тва се водят хранителни добавки и толкова,те просто подпомагат отделните съставки,които тялото ти не може си набави само
    А иначе до пича с химията,почвамме да отброяваме докога ще живее

Град
    Gangsta's Paradise
    А и 5-6 санта ръка за година тренировки малко ли е ?
    ти кво да не искаш 50-60 а и си на 14,има доста хора,които и за 2 години не са правили толкова

Гейнъра не е вреден,напротив в гейнъра на ON има витамини и соли
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Фен
    Град
    Vkyshti
    :Д:Д:Д оня от 14 години зоби и са е на 17 :Д:Д и се радва 4е е жив аре да те видиме дали можеш да ка4и6 докрая на живота си 5 см ръка без зоб
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Повече от фен
    Не говорете неща за химика,той зоби от три години Пичага,поне резултатите да ти подхождаха на зоба...Аз дето дори не се занимавам сериозно с диетата имам по-добро тяло от теб А по темата-не,гейнъра не е вреден и няма проблем да го пиеш.Тъй като обаче си по-малък може би е по-добре да взимаш по-малка от стандартната доза.И също така не се напъвай с много големи тежести в залата,че на тия години травми не трябва да допускаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си