- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми порастне по-бързо?
има ли начин да ми порастне по бързо пениса?
....няма начин..колкото дал господ...иначе надявай се...надеждата е хубаво нещо...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
да да да да да да ла ла ла да да![]()
![]()
питай доктор Ливайн,той е достатъчно древен за да сподели някой похват от древногръцката митология
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
По принцип зависи каква е възрастта ти, защото ако си на 12-16, има още накъде да расте. Практически, няма особено значение колко ти е дълъг, защото пениси с различни големини в естествено положение, стават приблизително с равна дължина, когато са еректирали.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lelleel za kfi ne6at si msilqt 11godi6nite ......................................
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ами аз съм на 13 на 23-ти януари ги навърших и ми е 14 см нормално ли е за възраста ми ?
мене на 13 ми беше 14 санта са ми е 16 и нещокво се оплаква6 не е малко за 13 годи6ен според мене
ок начи да не се притеснявам
за кво ти е да ти расте по-бързо.. четох някъде, че ако е над 10 санта няма проблеми да правиш секс (или над 8 беше.. не помня) а 14 са добре.. аз моят никога не съм го мерил - защото не мисля че има значение - върши ми идеялна работа и никоя до сега не се е оплакала - но със сигурност е над 14... както и да е.. хората са казали, че няма значение колко ти е голям, а как си служиш с него![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
В "168 часа" го пишеше - от 8 сантима нагоре сичко е наред... малиии как ги помна, то тва го пишеше преди една година сигурноПървоначално написано от TH33N
![]()
Така чеее не се притеснявай моето момче, ако ти е много голям няма да ти върши перфектна работа, щото момичето ще го боли![]()
...дърпай си го по-често, белким се удължи малко.
Пф, има достатъчно теми за размера по въпроса. Разгледай и Важните такива!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.